Sora Claudiei Pavel a răbufnit după ce Brigitte Năstase a acuzat-o pe artistă că ar fi fost amanta primului ei soț

Publicat: 01/02/2019 | 17:29

Sora Claudiei Pavel a răbufnit după ce Brigitte Năstase a acuzat-o pe artistă că ar fi fost amanta primului ei soț. Paula n-a stat cu mâinile-n sân și a sărit în apărarea surorii sale. 

Fiind enervată și de comportamentul afișat de Claudia pe durata competiției, pe care atât Brigitte, cât și alți câțiva concurenți l-au catalogat ca fiind unul sfidător, fosta nevastă a lui Ilie Năstase a răbufnit la adresa cântăreței, pe care a acuzat-o că s-ar fi culcat cu primul ei soț. (CITEȘTE ȘI: IUBITUL LUI CREAM A TRECUT ”TESTELE”… TURCUL E PREGĂTIT SĂ DEVINĂ TATĂ!)

Sora Claudiei Pavel însă a asărit imediat în apărarea artistei și a spus cum au stat lucrurile de fapt!

„Este absolut aberant ce a putut să spună despre Claudia. Sora mea habar nu are cine este acest om (n.r. Octavian Sfăt) despre care această femeie vorbeşte. Claudia era doiar o copilă pe vremea aceea. Cânta cu trupa Candy şi mergea peste tot cu tata. Ea era la Mangalia, în sud-ul ţării, iar acel bărbat în vest. Ce treabă să aibă unul cu altul. Este limpede că totul se întâmplă în imaginaţia ei. Am hotărât cu Claudia să o acţionăm în instanţă, iar eu mă voi ocupa de tot. Voi angaja avocaţi care să o reprezinte pe sora mea, pentru că nu poţi să strici imaginea unui om aşa. Sora mea a avut primul prieten la 19 ani, când a venit la Bucureşti. Până atunci s-a ocupat de şcoală”, a povestit Paula Pavel apropiaţilor, potrivit click.ro.

Cream, poveste de dragoste cu un om de afaceri de origine turcă

De câteva luni bune, Claudia Pavel, cunoscută drept Cream, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Aty, un om de afaceri de origine turcă din Mangalia. Cei doi sunt nedezlipiți unul de altul, iar relația lor a trecut la nivelul următor. (VEZI ȘI: BRIGITTE SFĂT, AMINTIRI DIN SPATELE GRATIILOR: „AM GĂTIT CA SĂ IES MAI REPEDE”! CARE A FOST REPLICA MIHAELEI RĂDULESCU)

În urmă cu câțiva ani, toată lumea credea că solista Claudia Pavel si-a găsit fericirea peste Ocean, în brațele unui fost baschetbalist american, Jeremy Lewis. A fost chiar o perioadă când Claudia trăia în casa foştilor socri din Las Vegas, Harold şi Tina Lewis, care deţin peste Ocean un lanţ de restaurante tip fast food. Relația artistei cu Jeremy Lewis s-a destrămat însă, iar artista s-a întors în România.