Iubitul lui Cream a trecut ”testele”… Turcul e pregătit să devină tată!

Publicat: 19/12/2018 | 23:24

Sesiune-fulger de shopping, pentru Claudia Pavel, fostă Cream! Vin sărbătorile, firesc, tot omul are de alergat zilele astea, iar vedeta nu a făcut excepție. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) Alături de iubit, dar și de băiețelul ei, Noah, Claudia a ”colindat” un mall din Capitală: a făcut cumpărături, dar a fost și o mică plimbare, momente în care băiețelul s-a bucurat de atenția sporită a celor doi îndrăgostiți. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Claudia Pavel, alias Cream, și-a stabilit cu exactitate itinerariul! S-a întâmplat zilele trecute, când artista și-a luat băiețelul de mână, dar și pe noul iubit, Aty, un om de afaceri de origine turcă din Mangalia, și a dat o tură într-un mall din Capitală. A combinat perfect o sesiune de cumpărături, că tot se apropie Crăciunul, cu o plimbare lejeră pe holurile centrului comercial. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Claudia și-a lăsat, la un moment dat, iubitul și s-a instalat la raioanele cu decorațiuni pentru brad. Acolo a ales cu grijă câteva ornamente, alături de Noah. Băiețelul, exigent, și-a dat cu părerea, iar mama lui a ținut cont de ceea ce-i spune micuțul. Așa că a renunțat la o decorațiune.

(CITEȘTE ȘI: TURCUL L-A ”ÎNFIAT” PE FIUL LUI CREAM)

S-a mutat către un alt raft, de unde a ”colecționat” câte ceva. Puștiul a mai ales și el câte ceva, apoi cei doi au părăsit raionul și s-au întâlnit cu iubitul Claudiei. Artista și tânărul l-au luat de mână pe Noah și s-au plimbat printre magazinele mall-ului. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Spre final, au ales un fast-food, unde s-au instalat și au comandat de-ale gurii.

(VEZI AICI: CLAUDIA CREAM & CĂTĂLIN CAZACU CREDEAU CĂ NIMENI NU-I VEDE)

Claudia și fiul ei, Noah, în căutarea decorațiunilor pentru Crăciun
Claudia și fiul ei, Noah, în căutarea decorațiunilor de Crăciun

Dispute cu tatăl lui Noah, Jeremy Lewis

Noah este rodul relaţiei dintre Claudia Pavel şi un baschetbalist american. Numele acestuia este Jeremy Lewis şi s-a iubit cu artista mai mulţi ani. Jeremy Lewis şi Claudia Pavel au fost logodiţi, dar nu au ajuns niciodată la altar. Deşi cântăreaţa a încercat să păstreze secretă relaţia lor, lumea a aflat de ei atunci când au început să se războiască prin tribunale.

(CITEȘTE ȘI: VEDETELE CU POSTERIORUL LA VEDERE)

Înainte să se certe cu el, Cream se mutase deja în casa „socrilor” ei din Las Vegas şi trăia într-un lux orbitor. Părinţii lui Jeremy, Harold şi Tina Lewis, sunt nişte oameni de afaceri foarte înstăriţi, care deţin un lanţ de 20 de restaurante McDonald’s.

Cu toate acestea, n-a fost să fie şi relaţia lor s-a destrămat. Cream a stat în America timp de doi ani, în perioada 2011-2013. La întoarcerea în ţară, cântăreaţa a dezvăluit că a devenit mămică, dar nu a vrut să spună presei din România cine este tatăl copilului. Claudia s-a războit cu Jeremy Lewis pentru custodia fiului lor. Faptul că au existat neînţelegeri între ei a devenit evident după ce Claudia l-a dat în judecată pentru custodia fiului lor, Noah, pe care a şi câştigat-o în cele din urmă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020