Soția i-a făcut ”flagrant” la striptease lui Costel Corduneanu! Cum a reacționat

Publicat: 30/03/2018 | 11:40

Lui Costel Corduneanu i s-a făcut o ”cheie” de zile mari. Cel supranumit ”Stăpânul Moldovei” a fost ”turnat” de soție în timp ce își clătea ochii cu formele apetisante ale unor dansatoare.  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are imaginile, în exclusivitate.(CITEȘTE ȘI: DECLARAȚII ÎN PREMIERĂ DE LA ”DIAMANTUL ROZ”)

Zilele trecute, Costel Corduneanu, temutul interlop din zona Moldovei, a fost prins „în flagrant” de soție. Aflat într-un local select din Iași, unde ieșise să se relaxeze alături de mai mulți prieteni, cel supranumit ”Stăpânul Moldovei” a fost surprins ”în fapt”, în momentul în care admira, foarte atent, mișcările pline de erotism ale dansatoarelor. (NU RATA, AICI: SOŢIA LUI ADRIAN CORDUNEANU A FĂCUT SENZAŢIE LA PLAJĂ)

Imediat ce tinerele focoase și-au făcut apariția pe scenă, Grațiela, nevasta lui Costel Corduneanu, a scos telefonul mobil și a imortalizat reacția soțului, dar și a celorlalți bărbați care îi însoțeau. ”Unde te uiți?… Nu te mai uita!”, i-a spus ea lui Costel.

Îmbrăcat lejer – cu o pereche de blugi și o cămașă albă – Costel Corduneanu s-a așezat în mijlocul prietenilor. Și, ca să aibă o imagine mult mai clară a formelor apetisante care se unduiau în fața lui, ”Bad Boy” și-a pus pe nas ochelarii de vedere.

Un mega-scandal a zguduit familia Cordunenulor

În urmă cu o lună, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, dezvăluia că Adrian Corduneanu, zis „Beleaua” sau „Power”, a înnebunit de gelozie în arest după ce a aflat că Ramona, soţia lui, ar avea un iubit. Un scandal de proporții a apărut atunci  între temuţii fraţi Corduneanu, Adrian şi Costel. „Beleaua” l-a acuzat pe „Bad Boy” că i-a corupt soţia. (CITEȘTE AICI DETALII)

Adrian ar fi fost teribil de furios. Totul ar fi putut degenera într-un adevărat măcel după ce „Beleaua” a jurat răzbunare din arest. ”Mă eliberez şi vă împuşc pe capete!”, ar fi transmis, extrem de nervos, Adrian Corduneanu, din închisoare. (VEZI ȘI: SALAM I-A UMILIT PE SORINEL PUȘTIU ȘI BIJU)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...