Soția lui Adrian ”Beleaua” Corduneanu vorbește despre divorț: ”Avem bani mulți, proprietăți și…”

Publicat: 28/02/2018 | 23:21

Maga-scandal în familia temutului interlop Adrian Corduneanu! Soția lui, Ramona, ar fi fugit de acasă și nu s-a știut de ea preț de câteva zile. Povestea cu iz de amantlâc a ajuns la urechile lui Adrian, aflat după gratii, iar acesta a luat foc și a amenințat cu răzbunarea cruntă! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat că în clanul Cordunenilor s-a discutat despre divorț. Iată, însă, ce spune chiar femeia de la care a pornit tot iureșul.

Numai liniște nu e în casa unuia dintre cei mai de temut interlopi din țară, Adrian Corduneanu, zis ”Beleaua” sau ”Power”! Asta pentru că soția lui, Ramona, ar fi fugit de acasă, preț de cinci zile. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, v-a prezentat câteva ”replici” ale personajelor din mega-scandalul începutului de an, între care și reacția lui Adrian Corduneanu, când a aflat de cele întâmplate. (CITEȘTE AICI: EXCLUSIVITATE. TEMUTUL INTERLOP A ÎNNEBUNIT DE GELOZIE DUPĂ CE SOŢIA A ”FUGIT” DE ACASĂ. ADRIAN ”POWER” CORDUNEANU AMENINŢĂ DIN ÎNCHISOARE: ”MĂ ELIBEREZ ŞI VĂ ÎMPUŞC PE CAPETE!”)

Ramona, poreclită ”Diamantul roz”, a revenit în sânul familiei, unde s-a vorbit chiar de un eventual divorț. Doar că ei nici prin gând nu-i trece să facă pasul! Ramona a oferit detalii, în exclusivitate pentru CANCAN.RO. ”Dacă dau divorț, vă anunț! Nu trebuie să mă căutați voi! Sunt acasă, sunt sănătoasă, sunt bine! Nu mai vreau să dau explicații despre viața mea! Am alte treburi de făcut!”, au fost primele cuvinte ale Ramonei Corduneanu.

A explicat, însă, ce s-ar întâmpla în cazul în care ar ajunge la o despărțire oficială de cel supranumit ”Beleaua”. ”Nu pot să dau divorț pentru că avem foarte multe bunuri în comun, e vorba de foarte mulți bani la mijloc, de foarte multe proprietăți… Am avea și foarte multe taxe de plătit, dacă am vrea să divorțăm. Nu dăm divorț!”, a punctat Ramona, în exclusivitate pentru CANCAN.RO. (CITEȘTE AICI: BOMBĂ: CUMNATUL CORDUNENILOR, CONDAMNAT LA NOUĂ ANI DE ÎNCHISOARE, A FUGIT DIN ŢARĂ)

Doamna Corduneanu a ținut să spună că situația în care se află copiii săi, în urma scandalului iscat la începutul acestei luni, nu e deloc confortabilă, ei având de suferit. ”Nu mai vreau să mai apar… Am copii la grădiniță, la școală! Eu sunt acum cu amărăciunile mele, cu problemele mele! Toți mă întreabă ce fac, aia, aia… Dar nu mai vreau! Copiii au probleme, învățătorii se uită mai aiurea la ei de când cu scandalul ăsta! Nu este vorba despre mine, nu, este vorba de copii…”,  a fost apelul disperat al Ramonei.

”Beleaua” e după gratii, pentru şantaj

Adrian Corduneanu a aflat în toamna lui 2017 pedeapsa finală pe care va trebui să o execute în dosarul şantajării unui agent comercial din Iaşi. Deşi prima instanţă stabilise o condamnare de trei ani şi şase luni, judecătorii de la Curtea de Apel Iaşi au conchis că pedeapsa era prea mică. Adrian Corduneanu a primit, astfel, patru ani şi opt luni, din care se va scădea perioada de peste un an petrecută deja în arest preventiv. După ce va ieşi din închisoare, Corduneanu nu va avea dreptul să discute cu victima sa ori cu rudele acesteia timp de cinci ani. Tot atâția ani nu va avea voie să se apropie nici de Ionel Bogdănici, prietenul său, care a fost şi el condamnat în acest dosar, la trei ani şi opt luni de închisoare.

Cei doi au fost găsiţi vinovaţi de şantaj, victima lor fiind agent de vânzări în Iaşi. În toamna anului 2015, T.P. ar fi fost contactat de către Adrian Corduneanu, care l-ar fi ameninţat să nu mai ducă clienţii către firma de betoane la care era angajat, ci către o altă societate care avea acelaşi profil, administrată de Ionel Bogdănici, un apropiat al lui Corduneanu. (CITEȘTE AICI: MEGA-EXCLUSIVITATE. E FRATRICID ÎN INTERIORUL CELUI MAI TEMUT CLAN DIN MOLDOVA. ”DIAMANTUL ROZ” I-A ÎNCĂIERAT PE FRAŢII CORDUNEANU… ADRIAN ”BELEAUA” ÎL ACUZĂ PE COSTEL ”BAD BOY” CĂ I-A CORUPT NEVASTA! AFLAT ÎN ÎNCHISOARE, ADRIAN A JURAT RĂZBUNARE, IAR CANCAN.RO ARE DETALIILE UNEI TELENOVELE CARE S-AR PUTEA ÎNCHEIA CU UN MĂCEL!)

Adrian Corduneanu l-ar fi înţepat, la un moment dat, cu un cuţit în picior pe T.P. De asemenea, l-ar fi lovit cu palmele peste faţă şi l-ar fi ameninţat cu moartea, au precizat procurorii. „În perioada octombrie-noiembrie 2015, cei doi au obţinut în mod injust, prin constrângere de la persoana vătămată P.T, suma de de 1.000 euro şi 30.000 lei, iar începând cu data de 16.03.2016, au reluat activitatea de constrângere a persoanei vătămate, impunând acesteia să desfăşoare activităţi generatoare de foloase materiale, în interesul acestora”, au menţionat anchetatorii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)