Bombă: Cumnatul Cordunenilor, condamnat la nouă ani de închisoare, a fugit din ţară

Publicat: 08/02/2018 | 18:04

Umilinţa autorităţilor în dosarul clanului Corduneanu continuă. După ce unul dintre lideri, Petronel, a fost achitat, miercuri, de Curtea de Apel Iaşi, o altă informaţie-bombă îi pune într-o lumină proastă pe anchetatori. Marian Tiugă, cel care a fost condamnat la nouă ani de închisoare cu executare în acelaşi dosar nu a fost găsit de poliţiştii care au mers pentru a-l duce la puşcărie. (VEZI ŞI: Paranghelie mare în clanul Corduneanu. Unul dintre fraţi a fost achitat într-un proces în care prima instanţă stabilise 14 ani de închisoare)

Surse apropiate clanului Corduneanu au precizat pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA că Marian Tiugă ar fi plecat din ţară înainte de sentinţa definitivă. El a fost condamnat pentru că ar fi coordonat reţeaua de hoţi a clanului, care, la începutul anilor 2000, ar fi strâns sute de mii de euro din furturi comise în mai multe state europene.

Pedeapsa de nouă ani de închisoare pe care Tiugă a primit-o de la Curtea de Apel Iaşi este la jumătate faţă de cea stabilită, în 2016, de Tribunal. Tot atunci, Petronel Corduneanu primea 14 ani de închisoare. Din acest motiv, achitarea de miercuri a luat prin surprindere pe toată lumea la Iaşi. (CITEŞTE AICI: Martorii care ar fi trebuit să-i „înfunde” pe Corduneni au dispărut)

Marian Tiugă a fost căsătorit, în trecut, cu una dintre surorile Corduneanu, fiind acuzat că i-ar fi ajutat pe fraţi să îşi deruleze afacerile din străinătate.

CRISTI SANDU

Citește și...