Avem imaginile! Soţia temutului Adrian Corduneanu a făcut senzaţie la plajă: el e la închisoare,ea topless la mare!

Publicat: 01/08/2017 | 00:00

Ramona, soţia lui Adrian Corduneanu, s-a distrat pe cinste la sfârşitul săptămânii trecute la Mamaia alături de copiii ei, iar, pentru a se bronza uniform, femeia a renunţat la sutien şi a făcut plajă topless, după cum se observă în imaginile obţinute de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. ”Diamantul Roz” , aşa cum este alintată Ramona de către soţul ei, a atras privirile celor de pe plajă, însă bărbaţii s-au mulţumit doar să tragă cu coada ochiului. Mai mult ca sigur, nu şi-ar fi dorit să afle Corduneanu, chiar şi după gratii, că ei se uită la formele "Diamantului". (VEZI ŞI: Inima interlopului cedează! Ultima oră: Costel Corduneanu, luat din nou cu salvarea. Cum i-a şocat pe medici)

Ramona a mers la Mamaia alături de cei trei copii, însă cu siguranţă şi-a anunţat soţul înainte, aşa cum face de fiecare dată când pleacă în vacanţă. Aşa s-a întâmplat şi de Revelion, dar şi cu alte ocazii. Chiar dacă fratele lui Costel Corduneanu se află după gratii, ”Diamantul Roz” nu face nimic fără ştirea acestuia şi îi cere permisiunea ori de câte ori pleacă din Iaşi. Revenind la vacanţa de la malul mării, Ramona şi cei trei copii s-au distrat de minune pe litoral. Lipsită de inhibiţii şi mândră de corpul ei, femeia a renunţat la sutien pentru a nu se bronza cu ”dungi”, aşa cum se vede în imaginile CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. (AFLĂ DE AICI CE A PĂŢIT FRATELE LUI ADRIAN).

Adrian Corduneanu, poreclit ”Spaima Moldovei”, a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare, după ce, în vara anului trecut, a fost arestat pentru şantaj. Chiar dacă sentinţa nu este definitivă, judecătorii au decis ca bărbatul să rămână după gratii. Corduneanu a fost arestat după ce procurorii l-au acuzat că l-a şantajat pe directorul de vânzări al unei firme de construcţii, în acest dosar fiind acuzat şi un alt bărbat.

Adrian Corduneanu se află după gratii
Adrian Corduneanu se află după gratii

Procurorii au susţinut că, de pe urma acestui şantaj, Corduneanu ar fi primit aproximativ 35.000 de lei. Anchetatorii au aflat de faptele bărbatului în timp ce acesta era interceptat telefonic într-un alt dosar penal. Ulterior, la Poliţie a fost chemată în mai multe rânduri şi persoana şantajată. Procurorii au susţinut că, pentru a fi convingător, Corduneanu l-ar fi înţepat, la un moment dat, cu un cuţit în picior pe T.P, partea vătămată, l-a lovit cu palmele peste faţă şi l-a ameninţat cu moartea. (CITEŞTE ŞI: CE A FĂCUT FLORIN SALAM PENTRU CORDUNEANU)

Citește și...