Acasă » Știri » Soția lui Sorin Anghel, bărbatul ucis la Padina, primele mărturii despre întreaga tragedie: „A zis că ne omoară pe toți și m-a lovit”

Soția lui Sorin Anghel, bărbatul ucis la Padina, primele mărturii despre întreaga tragedie: „A zis că ne omoară pe toți și m-a lovit”

De: Cristina Cruceru 13/02/2024 | 17:03
Soția lui Sorin Anghel, bărbatul ucis la Padina, primele mărturii despre întreaga tragedie: „A zis că ne omoară pe toți și m-a lovit”
Sorin Anghel, bărbatul ucis la Padina

Sorin Anghel și-a pierdut viața în timp ce era la o petrecere în Padina, județul Dâmbovița. El și soția sa au vrut doar să se distreze pe cinste, înainte de Ziua Îndrăgostiților, fără ca vreunul dintre ei să se aștepte la ce tragedia avea să urmeze. Bărbatul de 41 de ani a fost prins într-un conflict spontan, în urma căruia și-a pierdut viața. Ar fi fost atacat cu o macetă și lăsat să zacă într-o baltă de sânge. Victima și-a dat ultima suflare chiar în fața soției lui, care striga disperată după ajutor și încerca să-l resusciteze. Femeia a ajuns la spital, fiind în stare de șoc după ce și-a văzut partenerul fără viață. Care este prima ei declarație pentru oamenii legii?

Crima de la Padina a cutremurat întreaga țară. Sorin Anghel a fost ucis cu sânge rece și lăsat să zacă într-o baltă de sânge, chiar în fața soției lui. Trei tineri l-au atacat cu o macetă, apoi au fugit de la fața locului. Bărbatul de 41 de ani și-a dat ultima suflare sub privirile îngrozite ale partenerei lui, care a încercat să-l resusciteze. Totul a fost în zadar însă. Nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe Sorin. Rănile provocate de agresori au fost prea grave, iar trupul său a cedat. Soția lui a făcut un șoc atunci când a realizat ce se întâmplă cu el, fiind dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

CITEȘTE ȘI: CE PEDEAPSĂ RISCĂ CEI 3 FRAȚI DACĂ VOR FI GĂSIȚI VINOVAȚI DE MOARTEA LUI SORIN ANGHEL. GEORGE, LAURENȚIU ȘI LOUIS SE AFLĂ ÎN AREST PREVENTIV PENTRU 30 DE ZILE

Soția lui Sorin Anghel, mărturii cutremurătoare

Abia la câteva zile de la tragedie, femeia și-a găsit puterea să le ofere detalii polițiștilor despre oroarea comisă de băieții vrăjitoarei Sidonia. Presupușii ucigași  sunt Marin George Armando (24 de ani), Marin Laurențiu (31 de ani) și Marin Louis-Justin (18 ani), care se află în custodia oamenilor legii. Soția lui Sorin Anghel le-a povestit anchetatorilor că cei trei bărbați, care ar fi vinovați de moartea bărbatului, și-au petrecut seara în compania lui Alex Velea. Femeia a povestit că totul a început dintr-un motiv aparent banal: un dans pe muzica lăutarilor!

”Sunt soția numitului Sorin-Eugen Anghel. Suntem căsătoriți din anul 2011 și împreună avem 2 copii, de zece și cinci ani. În ziua de 10.02.2024, am venit la Padina împreună cu soțul meu și o prietenă de-a noastră. Ne-am cazat la cabana „Colț de rai” unde se afla cazată sora lui Eugen, soțul ei, și alți prieteni de-ai noștri.

Am venit la Padina deoarece la ora 14:00 începea un concert în fata hotelului Belmont, la care participa și Dj Dirty Nano. Am stat cu toții la concert afară, până seara târziu, până când concertul s-a terminat. Lângă scenă era o masă la care se aflau Alex Velea, Antonia și Alina Eremia și alte persoane necunoscute.

Noi, toți din grupul nostru, am făcut poze cu Alex Velea și Antonia. După ce concertul s-a terminat, am intrat în pub-ul hotelului. Noi am stat la masă pe stânga, lângă bar și intrarea secundara a pub-ului. Antonia și Alina Eremia nu au venit la pub.

Pe Alex Velea l-am văzut pe parcursul serii la pub, la masa din fața ușii principale. Acesta era la masă cu 3 bărbați de etnie romă, care ulterior l-au bătut și tăiat pe soțul meu. Nu îi cunoșteam pe acei bărbați niciunul dintre noi. În timpul incidentului nu l-am mai văzut pe Alex Velea.

Majoritatea celor din anturajul nostru am dansat în fata lăutarilor. Aceștia erau poziționați aproape de bar, pe stânga, cum se intră pe ușa principală. Noi am dansat pe parcursul serii mai multe ore. La un moment dat, eu m-am urcat pe un scaun și am continuat să dansez. Unul dintre bărbații de etnie romă a venit în zona unde dansam și a început și el să danseze. Nu am fost atentă la acest bărbat fiind amplasat pe dreapta mea, iar soțul meu în fața mea. L-am văzut pe soțul meu când i-a dat cu pumnul acelui bărbat. Nu știu de ce a reacționat așa soțul meu”, a spus femeia, potrivit Antena 3.

Sorin Anghel a murit în fața soției lui

A continuat șirul poveștii și a dezvăluit cum cei trei tineri s-au năpustit asupra soțului ei. Și ea ar fi fost lovită de unul dintre atacatori, care i-a tras o palmă și a amenințat-o cu moartea.

„Din cauza stării emoționale în care mă aflu, nu mai știu cum soțul meu și eu am ajuns la bar, iar cei trei bărbați au venit după el. Soțul meu a spart două sticle și le ținea în mână pentru a se apăra cu ele.

Acei bărbați aruncau spre soțul meu cu sticle și pahare. Doi dintre bărbații de etnie au intrat peste noi în bar și l-au lovit pe soțul meu, dar nu pot preciza unde l-au lovit. (…) Rețin și că am văzut un cuțit în mâna unuia dintre ei, dar nu îmi amintesc în mâna căruia dintre ei.

Acesta s-a dus către soțul meu și a dat în el, dar nu am observat unde l-a lovit. Soțul meu era căzut peste niște lădițe cu băutură. Eram disperată și nu mai știam cum să fac să îl ajut. Am tras și eu de mâna aceluia care avea cuțit în mână, iar el m-a respins, a zis că ne omoară pe toți și m-a lovit cu palma peste față.

Nu mai știu cum am ajuns cu toții afară ieșind pe ușa principală, iar acolo au venit iar agresorii care l-au lovit iar pe soțul meu. Eu încercam să îl susțin întrucât nu se mai ținea pe picioare.

Și Ghenea încerca să îl apere pe soțul meu și striga la agresori să se oprească, moment în care și el a fost lovit de unul dintre ei, nu știu care. La urmă, Ghenea a căzut pe sol fiind plin de sânge. Apoi agresorii au fugit. Cei care erau cu noi au vrut să îl urce în mașină să îl ducem la spital. Totodată, eu am sunat și la 112 și le-am spus că soțul meu nu are puls. Cei de la ambulanță mi-au spus să nu îl mișcăm și să încercăm să îl resuscităm.

Am încercat să îl resuscităm, dar nu am reușit. Sunt într-o stare emoțională delicată datorită celor întâmplate, astfel că nu sunt pregătită la acest moment să ofer mai multe amănunte. Soțul meu era plin de sânge pe față și pe tot corpul, fiind tăiat de agresori”, a mai spus soția lui Sorin Anghel, notează sursa citată mai sus.

CITEȘTE ȘI: EI SUNT GEORGE ARMANDO, LAURENŢIU ŞI LOUIS-JUSTIN, FRAȚII ARESTAȚI DUPĂ CRIMA DE LA PADINA. CUM S-AU APĂRAT ÎN FAȚA JUDECĂTORILOR

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Fițe, fițe, dar nici așa! E incredibil cu cât se vinde o porție de hamsii la Mamaia
Fițe, fițe, dar nici așa! E incredibil cu cât se vinde o porție de hamsii...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Caragiale, prins în pat cu soția unui celebru actor român: „Coane, am înţeles să-mi iei nevasta, dar şi halatul, şi papucii?”
Caragiale, prins în pat cu soția unui celebru actor român: „Coane, am înţeles să-mi iei...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica a făcut infarct când a auzit și a murit și ea
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Ce a făcut CRBL imediat după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur”. Artistul a dezvăluit în ce relații a rămas cu mama fetiței sale
Ce a făcut CRBL imediat după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur”. Artistul...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe bloc. Acoperişul clădirii a luat foc
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite. Are două fete și un băiat: „Petrec mai puțin timp decât mi-aș dori cu ei”
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite....
Digi RCS RDS, anunț important pentru clienți. Ce trebuie să facă toți cei care au un contract activ
Digi RCS RDS, anunț important pentru clienți. Ce trebuie să facă toți cei care au...
Câți bani primești de la stat dacă îți cumperi o mașină electrică. Cât e, de fapt, prima de casare în Programul Rabla Plus
Câți bani primești de la stat dacă îți cumperi o mașină electrică. Cât e, de...
Se schimbă totul din 1 iunie. Românii, obligați să accepte. Guvernul a dat ordin
Se schimbă totul din 1 iunie. Românii, obligați să accepte. Guvernul a dat ordin
Doliu uriaș în România! A murit un mare OM! Nu a mai prins Paștele!
Doliu uriaș în România! A murit un mare OM! Nu a mai prins Paștele!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Vreme schimbătoare în luna mai cu temperaturi plăcute şi cu precipitaţii
Vreme schimbătoare în luna mai cu temperaturi plăcute şi cu precipitaţii
E total obligatoriu privind banii de pensii. Anunț de la Guvern azi, 30 aprilie: Nu se...
E total obligatoriu privind banii de pensii. Anunț de la Guvern azi, 30 aprilie: Nu...
Florin Piersic, dus la ATI. Ar putea fi transferat la Viena
Florin Piersic, dus la ATI. Ar putea fi transferat la Viena
Cum arată celebrul hotel Rex din Mamaia în ajun de 1 Mai. Perla stațiunii se coșcovește pe zi ce trece
Cum arată celebrul hotel Rex din Mamaia în ajun de 1 Mai. Perla stațiunii se...
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
Florin Piersic a fost operat de urgență. Care este starea de sănătate a marelui actor
Florin Piersic a fost operat de urgență. Care este starea de sănătate a marelui actor
Secretul japonezilor pentru o memorie longevivă. Fructul banal pe care aceștia îl consumă zilnic pentru a-ți stimula funcțiile cognitive
Secretul japonezilor pentru o memorie longevivă. Fructul banal pe care aceștia îl consumă zilnic pentru...
Care este diferența dintre hotel și motel. Mulți nu o știu și își iau țeapă la cazare
Care este diferența dintre hotel și motel. Mulți nu o știu și își iau țeapă...