Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a agravat în ultimele 12 ore. Medicii de la Elias tocmai au anunțat

Publicat: 10/09/2019 | 14:09
Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a agravat în ultimele 12 ore. Medicii de la Elias tocmai au anunțat

Vești delicate de la medicii care se ocupă de fiul lui Gino Iorgulescu! Starea de sănătate a lui tânărului s-a agravat în ultimele 12 ore. Recent, doctorii de la Spitalul Elias au anunțat noi amănunte despre cum este Mario Iorgulescu.

Citește și: Gabriela şi Gino Iorgulescu au luat legătura cu familia tânărului decedat: “Am promis în fața Lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată”

Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a agravat în ultimele 12 ore

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, dr. Silvius Negoiță, a făcut public un comunicat în care este dezvăluit faptul că starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a înrăutățit în ultimele 12 ore, iar medicii care se îl îngrijesc au luat noi măsuri ca să-l țină în viață.

Citește și: Mama lui Dani Vicol a rupt tăcerea. Cum ar fi fost găsit Mario Iorgulescu imediat după accident: “A văzut lumea”

“Referitor la starea pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias, vă precizăm că aceasta a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcțiilor vitale.

Reamintim că acesta a fost prezentat la UPU al SUU ELIAS de un echipaj  SMURD, în data de 08 septembrie a.c., în jurul orelor 04:00, ca victimă a unui grav accident rutier. Bilanțul lezional de la prezentare a stabilit necesitatea  intervenției chirurgicale imediate, pentru următoarele diagnostice:

1.Hemoperitoneu masiv prin ruptură de mezosigmoid și mezenter distal cu ischemie secundară de sigmoid și ileon distal
2.Contuzie pulmonară bilaterală severă
3.Fracturi costale bilaterale.

Intraoperator s-au practicat manevre de hemostază chirurgicală și rezecțiile intestinale dictate de leziunile descrise anterior.

Leziunile post traumatice extra abdominale, care nu beneficiază de tratament chirurgical au rămas sa fie urmărite și tratate conservator. Întregul complex lezionar continuă să prezinte un potențial evolutiv foarte grav, inclusiv cu risc vital”, a anunțat dr. Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

Citește și...