Gabriela şi Gino Iorgulescu au luat legătura cu familia tânărului decedat: “Am promis în fața Lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată”

Publicat: 10/09/2019 | 13:40
Gabriela şi Gino Iorgulescu au luat legătura cu familia tânărului decedat: “Am promis în fața Lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată”

Potrivit celor mai noi informații în tragedia profocată de Mario Iorgulescu, părinții săi au luat legătura cu familia lui tânărului decedat pe loc în urma impactului devastator. Gabriela şi Gino Iorgulescu au oferit un comunicat în care au dezvăluit mai multe decizii pe care le-au luat, dar că își doresc să aibă grijă de copiii care au rămas orfani de tată. Dani Vicol avea un băiețel de doar patru luni și o fetiță, în vârstă de șapte ani.

Citește și: Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a agravat în ultimele 12 ore. Medicii de la Elias tocmai au anunțat

Gabriela şi Gino Iorgulescu au luat legătura cu familia tânărului decedat

Gabriela şi Gino Iorgulescu au dat publicității comunicatul astăzi, cu puțin timp înainte de ora prânzului.

Citește și: Mama lui Dani Vicol a rupt tăcerea. Cum ar fi fost găsit Mario Iorgulescu imediat după accident: “A văzut lumea”

“În aceste ore grele pentru noi toți cei atât de afectați de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă. Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată. Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun.
Cu sufletul sfâșiat și credință în Dumnezeu,
Gabriela și Gino Iorgulescu” este comunicatul oferit de părinții lui Mario Iorgulescu.

Citește și: Ce numere de înmatriculare avea Aston Martin-ul DBS condus de Mario Iorgulescu! Cu puțin timp înaintea tragediei, Gino achitase 300.000 € pentru ”mașina morții” și nu apucase să o asigure!

Dani Vicol era căsătorit, iar în urmă cu patru luni devenise tătic de băiețel. Tânărul de 24 de ani mai avea o fetiță micuța are șapte ani.

Citește și: Titi Aur, declarații cutremurătoare despre accidentul provocat de Mario Iorgulescu: “Maşina ucide, e o armă dacă nu e condusă corect”

Citește și...