Starea Ionelei Prodan ar putea evolua în bine! Ce spun medicii care o au în grijă pe cântăreață

Publicat: 01/04/2018 | 16:26

Ionela Prodan se simte din ce în ce mai rău iar starea ei este critică susțin surse din familia cântăreței, dar medicii de la Spitașlulș Elias sunt ceva mai optimiști. Cântăreața de muzică populară este atent monitorizată și există șanse ca starea ei să se mai îmbunătățească, susțin surse medicale.

“Artista se afla in continuare sub tratament medicamentos, sub atentia supraveghere a doctorilor. Are momente cand se simte bine, altele cand se simte rau! Este greu de spus ceva concret! Nimic nu este sigur Sa speram ca situatie ei va evolua”, au declart medicii care o au in grija pe cantareata, pentru wowbiz.ro!

Ionela Prodan e în stare critică! “Nu credem că va trece de această noapte”

Ionela Prodan, în stare critică

Artista de muzică populară a ajuns din nou la spital și se află în stare critică, informează evz.ro. Problemele cardiace ale interpretei de muzică populară s-au agravat, Ionela Prodan având recent şi atacuri cerebrale, la care medicii ar fi intervenit rapid.

”Nu credem că va trece de această noapte. Starea este extrem de gravă, semnele vitale sunt minime. Doctorii au făcut tot ce au putut și acum totul ține de organismul doamnei Prodan”, au declarat persoane apropiate familiei lor pentru sursa citată.

Citește și...