Ștefan Bănică, mărturii sfâșietoare despre tatăl său mort. Puțini știu că actorul Răzvan Bănică e nepotul său. Ce a spus despre el

Publicat: 15/11/2019 | 10:02

Prezent la un eveniment care a avut loc recent în București, Ștefan Bănică a vorbit despre cariera lui în muzică și teatru, dar și despre viața de familie. La un moment dat, el a făcut mărturii sfâșietoare despre tatăl său mort. Vorbind despre greutatea numelui pe care îl poartă, cântărețul l-a adus în discuție pe nepotul său, actorul Răzvan Bănică, despre  care puțini știu că, de fapt, sunt rude.

Citește și: Ștefan Bănică, dezvăluiri surprinzătoare despre cei trei copii! Ce profesie și-a ales fiul lui care are 17 ani

Ștefan Bănică, mărturii sfâșietoare despre tatăl său mort

La câteva zile după ce l-a comemorat pe tatăl său, regretatul actor Ștefan Bănică Senior, juratul de la “X Factor” a făcut câteva mărturii sfâșietoare despre părintele lui. Totul s-a întâmplat în cadrul unui interviu oferit miercuri seară, 13 noiembrie, la lansarea primei clinici de nutriţie din România dedicată copiilor, unde Ștefan Bănică Junior a venit însoțit de soția sa, Lavinia Pîrva.

Întrebat despre profunzimea din spatele mesajului postat pe Facebook de ziua de naștere a tatălui său – “Astăzi e o zi specială, cu o încărcătură emoțională aparte, pentru că, într-o zi de 11 noiembrie, în anul 1933 s-a născut tatăl meu, marele actor ȘTEFAN BANICĂ!” –, dar și despre greutatea numelui pe care-l poartă, juratul de la “X Factor” a spus: “E aşa pentru că el l-a făcut greu şi eu îl duc mai departe, la fel cum îl vor face şi copiii mei. E foarte important pentru mine ca generaţiile tinere care nu l-au prins pe tata să ştie cine a fost. Nu fac o postare de dragul unei postări ca să spun: «Aoleu, tată, ce dor mi-e de tine!». Nu mă interesează acest lucru. Vreau ca generaţiile tinere să fie curioase şi să ştie cine a fost acest mare actor care, întâmplător, a fost tatăl meu. El a lăsat o moştenire artistică extrem de importantă, mai ales pentru cei care vor să urmeze meseria asta. A fost un exemplu pentru generaţii întregi şi unii au dat la facultate pentru că l-au văzut în teatru şi film. Probabil că unii au fost influenţaţi de el cum fiecare dintre noi suntem influenţaţi la rândul nostru de cineva. Sau cineva a deschis o portiţă în mintea ta şi s-a produs declick-ul…”, relatează jurnaliștii click.ro.

Citește și: Cum a murit fratele lui Ștefan Bănică Jr

Puțini oameni știu că actorul Răzvan Bănică e nepotul său

În timpul declarațiilor, Ștefan Bănică a vorbit și despre influența pe care a avut-o asupra fiului său, care împlinește 18 ani peste patru luni, dar și despre calitățile nepotului său, actorul Răzvan Bănică. “Da, Răzvan e un tânăr serios, talentat şi îi urez mult succes în ce face. Radu e la o vârstă extrem de importantă pentru alegerea viitorului lui. La anul, în februarie, face 18 ani. Depinde foarte mult de el ce vrea să facă şi cum vrea să facă. Îmi doresc tot ce e mai bun pentru el. E o asumare numele de Bănică, aşa cum mi-am asumat numele atunci când am păşit în lumea asta, aşa îşi asumă şi el. Sigur că vremurile s-au schimbat, dar atâta vreme cât are încredere în el şi ştie ce vrea şi poate, nu cred că e vreo problemă”, a mărturisit Ștefan Bănică Jr.

Citește și: Fiul lui Ștefan Bănică a recunoscut tot! La ce chinuri e supus Radu de tatăl său: „Am suferit când tata m-a…”

Cum reușește Ștefan Bănică să arate atât de bine la 52 de ani

Când a fost rugat să dezvăluie trucurile pe care le folosește de arată atât de bine la 52 de ani, artistul a făcut următoarele afirmații: “Mă întreţin, dar nu ştiu să-ţi dau o reţetă, sunt atent la ce mănânc. În momentul în care vrei să faci performanţă trebuie să fii atent la nişte lucruri. Exact ca un sportiv, la un moment dat. Dar sunt un om obişnuit şi probabil faptul că dau senzaţia asta de tânăr şi neliniştit e că iubesc şi îmi place enorm tot ceea ce fac. Tot ceea ce fac în profesia mea fac din credinţă şi cu dragoste şi respect. Şi atunci probabil lucrul ăsta îţi dă o anumită stare”.

Citește și...