Ștefan Bănică, dezvăluiri surprinzătoare despre cei trei copii! Ce profesie și-a ales fiul lui care are 17 ani

Publicat: 15/10/2019 | 21:25
Ștefan Bănică, dezvăluiri surprinzătoare despre cei trei copii! Ce profesie și-a ales fiul lui care are 17 ani
Prezent în platoul unei emisiuni, Ștefan Bănică a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre cei trei copii. Celebrul cântăreț a vorbit despre relația pe care o are cu fiecare în parte, dar și despre dorințele celor mai mari dintre ei.

Citește și: Dani Oțil și Ștefan Bănică, replici dure la Neatza: “La vârsta ta mai asculți de-o păsărică?”

Ștefan Bănică, dezvăluiri surprinzătoare despre cei trei copii! Ce profesie și-a ales fiul lui

În vârstă de 17 ani, Radu Ștefan Bănică a venit pe lume în urma relației artistului cu Camelia Constantinescu, iar Ana Violeta, de 11 ani, din căsnicia cu Andreea Marin. În cadrul emisiunii “E OK să fii vedetă”, Ștefan Bănică Jr. a spus că băiatul lui cel mare își dorește să devină actor și că este sensibil. La fel este și sora lui mai mică, Ana Violeta.

“Fiu-miu, Ştefan, are 17 ani, vrea să se facă actor. E frumuşel – dar nu-i mai băgaţi în cap treaba asta! Are o sensibilitate şi un bun-simţ, pictează frumos. Sfatul meu pentru el a fost ăsta: «Dacă vrei să faci meseria asta, fă-o pentru profesie, doreşte-ţi să fii actor, nu vedetă!» E o mare diferenţă! (…). Ştefănel îmi spune unele lucruri, altele le ţine pentru el. Depinde.

Și Violeta la fel. Adică fii-mea, când are chef să vorbească şi când are un interes direct, pac, imediat dau drumul la vorbă. Dar amândoi sunt muzicali şi extrem de sensibili. Eu nu-mi doresc neapărat să urmeze acelaşi drum cu mine şi nici nu-i constrâng în niciun fel. Vin mereu la concertele mele, dar eu vreau să meargă să vadă tot felul de spectacole, tot felul de artişti şi tot felul de trupe, ca să-şi îmbogăţească şi să aleagă. Uneori vreau să-i iau cu mine în turneu. Lui Ştefan i-am şi propus: «Te iau în turneu, te ocupi de ceva, te plătesc ca să înveţi ce înseamnă, dar te ocupi de ceva: fie eşti manager de trupă, te ocupi să-i cazezi, să-i duci de colo colo, adică să înveţi să faci nişte lucruri»”, a declarat artistul în cadrul emisiunii prezentată de Dana Săvuică.

Citește și: Cum făceau amor Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin. Ce îi plăcea “Zânei” înainte de partidele de amor: “Asta mă stimulează”

Despre fiul pe care îl are cu soția lui, Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică Junior a mărturisit că este o binecuvântare pe care a primit-o la 51 de ani. Micuțul Alexandru a fost botezat luna trecută în mare secret.

“Am noroc cu ăsta micul, cu Alexandru, adică e un copil super normal, evident că mai plânge din când în când, dar nu-l simţi. Alexandru este o baterie perfectă pentru mine. Când îl văd dimineaţa şi îmi zâmbeşte, m-am încărcat pentru toată ziua. Oricum, pentru mine, la 52 de ani, Alexandru e o binecuvântare, nu mă mai aşteptam la chestia asta”, a mai spus celebrul cântăreț.

Citește și...