Fiul lui Ștefan Bănică a recunoscut tot! La ce chinuri e supus Radu de tatăl său: „Am suferit când tata m-a…”

Publicat: 11/11/2019 | 11:02
Fiul lui Ștefan Bănică a recunoscut tot! La ce chinuri e supus Radu de tatăl său: „Am suferit când tata m-a…”

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr. dorește să respecte ”tradiția” familiei și intenționează să devină actor. Tânărul joacă la Teatrul de Comedie, acolo unde și-a câștigat singur rolul din piesa “Totul în grădină”.

Sunt avantaje și dezavantaje atunci când porți numele de Bănică, iar Radu spune că face cursuri te teatru chiar la inițiativa tatălui său. Ștefan Bănică Jr. este o ”inspirație majoră”, mărturisește Radu, iar actoria i se pare cea mai frumoasă meserie.

”Am mers de multe ori la castinguri. Având acest nume, sunt avantaje și dezavantaje. Și în această piesă de teatru sunt unii care spun că joc datorită tatălui meu, că tot ce fac e datorită lui, dar nu este așa. De exemplu, în 2012 am avut ocazia să am un moment cu tata la Sala Palatului, în concertele lui de Crăciun. Am dat atunci un casting, alături de alți copii, și nu m-a luat de la început. M-a trimis acasă după ore întregi de repetiții. Am suferit, îți dai seama!”, mărturisește Radu într-un interviu pentru libertatea.ro.

Radu Ștefan Bănică

Ștefan Bănică Jr. nu a fost convins, la început, de drumul ales de Radu

I-am spus pur și simplu: „Eu asta vreau să urmez”. El nu a fost convins de la bun început, nici acum nu cred că e convins. Dar nu aș renunța pentru nimic în lume la această meserie. La alte castinguri, pentru reclame, de multe ori mi s-a spus: “Nu ne băgăm, pentru că nu vrem să avem probleme cu tatăl tău!”. Poate pentru că tata știe despre ce e vorba într-un contract. Oricum, sunt unele chestii pe care nici nu le înțeleg”, mai spune Radu.

Citește și...