Suicidul e un păcat grav, dar Lidia, tânăra care şi-a luat viaţa în Londra, era credincioasă. Ce mesaj emoţionant a postat înainte să moară

Publicat: 18/10/2017 | 22:30

Drama care s-a abătut asupra familiei Lidiei Drăgescu, după ce ea şi-a pus capăt zilelor a impresionat mii de oameni. Iar la o săptămână de la moartea româncei continuă să iasă la iveală noi amănunte despre ea. Printre acestea se numără una dintre ultimele postări făcute pe Facebook, dar şi imaginile pe care le avea pe această reţea de socializare. Tânăra s-a aruncat săptămâna trecută din turnul Catedralei Saint Paul din Londra.

Citeşte şi: Legătura dintre Lidia, tânăra care s-a sinucis în Londra, şi Sorana, ex-A.S.I.A.: „E o durere până la oase. E o fugă disperată de a mai simţi”

În vârstă de 23 de ani, Lidia Drăgescu era o persoană credincioasă. Ultimul mesaj, înainte să posteze că şi-a început cursurile la Universitatea din East London, este din Biblie. Atât rândurile scrise din Sfânta Scriptură, cât şi pozele încărcate pe Facebook de româncă arată faptul că ea era în depresie de mai multă vreme.

Citeşte şi: MOTIVUL care ar fi împins-o pe Lidia să se arunce de pe o catedrală din Londra. Mărturia emoţionantă a fratelui geamăn

Depresia e o boală care ucide tot mai mulţi oameni în lume, fie ei oameni simpli sau cunoscuţi.

„Da, Tu eşti lumina mea, Doamne. Dumnezeu va lumina întunericul meu – Sfânta Scriptură, 2 Samuel 22, 29.” e ultimul mesaj postat de Lidia Drăgescu cu câteva zile înainte să se sinucidă.

Această descriere a pus-o la începutul lunii trecute la o imagine în care apăre un înger cu aripi negre.

Citeşte şi: Mama româncei care s-a aruncat de pe catedrala St. Paul din Londra a făcut mărturisiri halucinante!

Pe 11 octombrie, tânăra româncă s-a aruncat din Whispering Gallery la parterul Catedralei, în faţa vizitatorilor, după ce a trecut de bara de protecţie. Lidia Drăgescu locuia de cinci ani în Londra împreună cu familia ei.

Citeşte şi: Biletul de adio sfâşietor al româncei care s-a aruncat de pe Catedrala St. Paul, din Londra: „Mamă, nu puteam să aştept să…”

Citește și...