Super-atacantul din Liga I s-a cuplat cu o bombă sexy! Detalii exclusive despre noua cucerire a lui Denis Alibec

Publicat: 26/07/2020 | 23:39

Unul dintre cei mai în formă atacanți din Liga I a tras marele ”loz” în plan amoros. Denis Alibec s-a cuplat cu o sexoasă studentă la medicină. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, infomații picante despre noua relație a jucătorului de la Astra Giurgiu. 

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte savuroase legate de noua poveste de dragoste în care este implicat Denis Alibe, super-atacantul din Liga I.(CITEȘTE ȘI: ALIBEC A RĂVĂȘIT BUCUREȘTIUL CU UN AMG DE 150.000 €!)

Super-fotbalistul de la Astra Giurgiu a dat ”marea lovitură” în plan amoros. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, de puțin timp, Denis Alibec s-a combinat cu o veritabilă bombă sexy. Din câte se pare atacantul giurgiuvean s-a îndrăgostit nebunește de o sexoasă studentă la medicină. Cum relația dintre cei doi se află la început de drum, Denis Alibec și senzuala șatenă încercă pe cât posibil să se ferească de ochii curioșilor și să își țină povestea de dragoste ”la secret”

”Sunt la început de drum. S-au cunoscut de recent și din această cauză evită să se afișeze împreună. Denis e îndrăgostit nebunește de ea. E o tânără cuminte, e studentă la medicină”, ne-au declarat surse din aturajul fotbalistului.

Denis Alibec s-a cuplat cu o sexosă studentă la medicină

Denis Alibec a vrut să își vândă bijuteria de 170.000 de euro!

Criticat aspru după ce a plătit 170.000 de euro pe o mașină, Denis Alibec a răbufnit și a explicat că nicio persoană nu are dreptul să-i țină contabilitatea. În plus, atacantul a recunoscut că, la un moment dat, a intenționat să-și vândă McLaren-ul.(CITEȘTE ȘI: ALIBEC A AJUNS DE NERECUNOSCUT… L-AM FILMAT DOUĂ ZILE LA RÂND CU ACEEAȘI BOMBĂ-SEXY!)

Nu e treaba nimănui pe ce dau eu banii munciți de mine! Dacă vreau, pot să-mi cumpăr și avion și să dorm în el! Steaua m-a dat afară fiindcă nu mai dădeam goluri. Mașina era vinovată de asta? Am vrut s-o vând acum, dar m-am răzgândit. Nu m-am plictisit, dar e o mașină sport, pot s-o conduc doar vara, iarna n-am cum să merg cu ea”, spunea Denis Alibec, în urmă cu ceva timp.

Noua iubita lui Denis Alibec e studentă la medicină

A ratat un super transfer!

Denis Alibec e gata pentru încă o provocare în străinătate, problemele financiare de la Astra Giurgiu fiind tot mai mari. Atacantul în vârstă de 29 de ani a fost dorit de Legia Varșovia, dar se pare că patronul giurgiuvenilor nici nu a dorit să audă de oferta făcută de gruparea din Polonia.(NU RATA: ULTIMUL FOTBALIST TRANSFERAT DE GIGI BECALI, PĂRĂSIT DE FOSTA IUBITĂ PENTRU ”ELEVUL-PORNO”!)

„Au fost acum 4-5 luni discuții, m-a sunat cineva de acolo, un agent, dar condițiile erau inacceptabile pentru mine. N-am avut timp să mă gândesc, să văd ce cheltuieli am făcut cu Denis, cred că nici nu ne scoatem cheltuielile cu el dacă îl dăm cu un milion și jumătate”, a declarat Ioan Niculae, potrivit Prosport.ro