Alibec a ajuns de nerecunoscut… L-am filmat două zile la rând cu aceeași bombă-sexy!

Publicat: 30/01/2019 | 23:08

Gânduri de însurătoare pentru talentatul, dar capriciosul fotbalist al Astrei Giurgiu? Cam așa par a spune imaginile cu Denis Alibec și iubita lui de peste mări și țări! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, i-a întâlnit pe cei doi amorezi în două rânduri, în decurs de doar o săptămână, la plimbare prin Capitală și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

De data asta, Denis nu a mai stat pe gânduri și a băgat cheile în contact! În contactul faimosului McLaren, care i-a dat bătăi de cap cu Gigi Becali, pe când atacantul era la FCSB. Acum, la Astra, nimeni nu-i mai spune nimic, iar Denis, ”pericol public” până nu demult, și-a luat iubita sexy de la ”scară”, uimind-o cu bijuteria de 170.000 de euro.

Denis Alibec și iubita lui, Valentina, la prima apariție în public

(VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU CEL MAI TATUAT FOTBALIST DIN LIGA I & NOUA IUBITĂ)

Asta pentru că, în urmă cu doar câteva zile, fotbalistul și Valentina coborau dintr-un taxi, în zona de Nord a Bucureștiului, acolo unde Denis locuiește. Bat clopote de nuntă? S-ar putea spune și așa, de vreme ce vestitul Alibec, renumit pentru viteza cu care schimba iubitele, stă lipit ca marca pe scrisoare de frumoasa tânără pe care a scos-o la ”vedere” abia în urmă cu o săptămână.

(CITEȘTE ȘI: AM AFLAT CINE ESTE MISTERIOASA IUBITĂ A LUI ALIBEC)

La plimbare cu McLaren-ul de 170.000 de euro

În imaginile pe care vi le prezintă CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Denis o ia pe Valentina de la locuința ei, cu superbul McLaren, și are o țintă precisă, un cunoscut restaurant din Capitală, pentru o cină romantică.

Alibec a ajuns relativ repede la destinație, a avut noroc și cu locul de parcare și, cât ai clipi, cei doi porumbei se aflau la masă, față în față, cu meniurile deschise. Este a doua oară când Alibec și frumoasa lui prietenă își fac apariția, împreună. Și în două zile consecutive! Semn clar că e treabă serioasă!

Denis Alibec și Valentina au ieșit în oraș și a doua zi
Denis Alibec și Valentina au ieșit în oraș și a doua zi

(CITEȘTE AICI: IUBITA L-A ”TRADUS” CU ALIBEC PE ULTIMUL FOTBALIST TRANSFERAT DE GIGI BECALI)

Cine este Valentina, iubita lui Denis Alibec

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat și cine este tânăra care i-a furat, se pare, inima fotbalistului de la Astra Giurgiu. Blondina se numește Valentina și a plecat din țară de câțiva ani. Are 23 de ani, este din Călărași și lucrează în domeniul IT-ului, în Anglia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...