Primele imagini cu cel mai tatuat fotbalist din Liga I & noua iubită

Publicat: 23/01/2019 | 23:07

Cunoscut ca o fire rebelă atât pe terenul de fotbal, cât și în afara acestuia, Denis Alibec pare să nu se dezmintă! Cu toate că, în ultima perioadă, a stat departe de cluburile de noapte și s-a ferit să se afișeze în compania vreunei domnișoare, în cele din urmă, jucătorul celor de la Astra Giurgiu se pare că a cedat în fața „ispitei”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu cel mai tatuat fotbalist din Liga I și noua lui „cucerire”. (CITEȘTE ȘI: ”PRINȚIȘORUL SUPERBINGO” A SPART 10.000 € PE ȘAMPANII ÎNTR-UN CLUB EXCLUSIVIST DIN LONDRA!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe atacantul formației Astra Giurgiu, în zona de nord a Capitalei, acolo unde acesta și locuiește, de altfel. (NU RATA, AICI: HANNELORE DE LA ”INSULA IUBIRII” A RECUNOSCUT CĂ A ”COMIS-O” CU ISPITA ANDI)

Denis Alibec se afla în compania unei frumoase tinere. Chiar dacă deține un bolid de lux, un McLaren 540C evaluat la aproximativ 170.000 de euro, în perioada de iarnă, sportivul preferă să călătorească prin București cu taxiul. Așa cum s-a întâmplat și de această dată. (VEZI ȘI: IMAGINI RARE CU ALIBEC ȘI O BRUNETĂ SEXY)

Și-a adus noua „cucerire” acasă

După ce Denis Alibec a plătit cursa, cei doi au coborât din mașina care i-a lăsat chiar în fața complexului în care locuiește fotbalistul și s-au îndreptat cu hotărâre spre intrarea blocului. (NU RATA, AICI: DESPĂRȚIREA DE FOSTA PREZENTATOARE TV A LĂSAT URME… EX-UL BIANCĂI DRĂGUȘANU A AJUNS DE NERECUNOSCUT!)

Îmbăcat lejer, dar în ton cu vremea de afară, Denis Alibec a demonstrat că știe cum să se comporte cu companioana lui. Ca un veritabil cavaler, atacantul i-a deschis poarta tinerei care-l însoțea, după care s-au refugiat împreună în locuință. (CITEȘTE ȘI: EA ESTE NOUA IUBITĂ A JUNIORULUI!)

Denis Alibec și noua lui „cucerire”

 A bifat nouă selecții la echipa națională

Până acum, Denis Alibec a evoluat pentru şase echipe: Farul Constanţa, Inter Milano, Mechelen, Viitorul Constanţa, Bologna, FCSB şi Astra Giurgiu. Pentru prima reprezentativă a României, atacantul a bifat nouă selecţii şi a marcat un gol. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL LA ANTENA 1! A FOST ARANJATĂ FINALA „CHEFI LA CUȚITE”?!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...