”Prințișorul SuperBingo” a spart 10.000 € pe șampanii într-un club exclusivist din Londra!

Publicat: 22/01/2019 | 22:57

Fiul lui Petru Rus, afaceristul care a „închis” celebrul joc de noroc de la Antenă, s-a remarcat în showbiz-ul autohton după ce, în trecut, la LOFT Mamaia, a cheltuit o avere cu gașca de prieteni. ”Prințișorul SuperBingo” a ”recidivat” acum cu o super-aroganță într-un club de fițe din capitala Regatului Unit. Alex Rus a spart 10.000 de euro pe șampanii într-un local exclusivist din Londra. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini uluitoare de la mega-petrecerea tânărului. (CITEȘTE ȘI: SEXOASA DE LA ȘTIRILE SPORTIVE RUPE TĂCEREA DUPĂ CE LOGODNICUL EI S-A COMBINAT CU ICH)

În urmă cu câțiva ani, Alex Rus s-a remarcat la LOFT Mamaia după ce a cheltuit o mică avere pe mai multe sticle de băuturi scumpe, pentru el și prietenii care îl însoțeau. Cu toate că s-a mutat la Londra, fiul lui Petru Rus, afaceristul din Bistrița care a devenit cunoscut după ce a pus bazele ”Super Bingo Metropolis” se pare că nu a dat uitării episoadele de distracție din țară, iar recent a ”recidivat” cu o super-aroganță. (NU RATA, AICI: ȘTIRISTA DE LA PROTV S-A ÎNTORS LA ”DONJUANUL DE LA PROTECȚIA CONSUMATORILOR”?!)

A fost mână largă…

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini uluitoare de la cea mai recentă „lovitură” a „Prințișorului SuperBingo”. Potrivit surselor noastre, în urmă cu câteva zile, Alex Rus a participat alături de mai mulți prieteni la o mega-petrecere într-un renumit club exclusivist din capitala Regatului Unit al Marii Britanii. Și, la fel ca la LOFT Mamaia, ”Prințișorul SuperBingo” a ieșit în evidență prin… opulență.

Fiul afaceristului care a falimentat, într-un final, celebrul joc de noroc de la Antenă a fost mână largă și a comandat, în repetate rânduri, mai multe sticle de Dom Perignon pentru el și prietenii ce-l însoțeau. (NU RATA, AICI: BOALA DE CARE SUFERĂ DAN CAPATOS! A FOST ÎNLOCUIT LA EMISIUNEA DE LA ANTENA 1)

Alex Rus este supranumit ”Prințișorul SuperBingo”

Ilustrând cu vârf și îndesat zicala ”Obrazul subțire cu cheltuială se ține” – la sfârșitul party-ului din renumitul club din Londra, Alex Rus a achitat o notă de plată de-a dreptul faraonică. Pentru valurile de șampanie scumpă pe care le-a revărsat în clubul londonez, fiul lui Petru Rus a plătit aproximativ 10.000 de euro. (NU RATA, AICI: CELEBRUL CHEF DE LA ANTENĂ, FILMAT LA 6 DIMINEAȚA DE MÂNĂ CU… ”SORA” LUI)

”Prințișorul SuperBingo” a spart 10.000 € pe șampanii într-un club exclusivist din Londra

Mega-aroganță la LOFT Mamaia

În urmă cu câțiva ani, Alex Rus, fiul lui Petru Rus, patronul ”Super Bingo Metropolis”, s-a distrat pe cinste în minivacanța de 1 Mai pe litoral, unde a petrecut la LOFT. (NU RATA: ”PRINŢIŞORUL BINGO” A COMANDAT O ROABĂ CU VIN SCUMP LA LOFT!)

”Prințișorul SuperBingo” , mega-aroganță la LOFT, în urmă cu câțiva ani

Alex a petrecut alături de gașca lui de prieteni, printre care și câțiva englezi, multe fete, dar și nepotul cunoscutului Beinur – Altay. Ei au închiriat pentru câteva ore o masă în club, unde au băut foarte mult alcool. De altfel, Alex a cumpărat pentru întreaga lui gașcă o roabă cu vin scump – aproximativ 40 de sticle – care a fost păzită în permanență de un bodyguard.

Nota de plată pe care tânărul a achitat-o cu banii jos – cât s-ar striga ”Bingo” – a depășit cu puțin suma de 10.000 de lei. (CITEȘTE ȘI: CUM O EXPLOATAU PROXENEȚII PE MIHAELA MILOIU, ROMÂNCA DIN GALAȚI HĂCUITĂ ÎN FRANȚA DE UN CLIENT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...