De ce au divorțat Ion Dichiseanu și Simona Florescu! În sfârșit, adevărul iese la iveală: ”Nu are nimeni dreptul să ne judece!”
Home » Exclusiv » Cum o exploatau proxeneții pe Mihaela Miloiu, românca din Galați hăcuită în Franța de un client

Cum o exploatau proxeneții pe Mihaela Miloiu, românca din Galați hăcuită în Franța de un client

De: Cristian Blanuta 21/01/2019 | 22:49

Șocantă a fost descoperirea dintr-o zi de noiembrie 2016, în pădurea Frasnois, din regiunea Haut-Jura, la granița dintre Elveția și Franța. O tânără de 18 ani, Mihaela Gabriela Miloiu, care fusese ademenită de o rețea de proxeneți prin metoda ”loverboy”, fusese ucisă de un client! Fața, desfigurată de lovituri, iar pe corpul ei s-au descoperit nu mai puțin de 26 de urme de împunsături de cuțit. Criminalul a fost prins și condamnat! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are detalii uluitoare, în exclusivitate: stenogramele discuțiilor dintre proxeneți, la scurt timp după ce românca dispăruse.

Mihaela Gabriela Miloiu, o tânără care abia împlinise 18 ani, a fost sedusă de un tânăr, prin metoda ”loverboy”, și a părăsit țara, fiind îndrăgostită până peste cap de băiat. Doar că a făcut o greșeală uriașă, care a costat-o viața! Băiatul făcea parte dintr-o rețea de proxeneți, care racola tinere pe care le ducea peste graniță, cu multe promisiuni, dar care apoi sfârșeau prin a se prostitua. Asta s-a întâmplat cu Mihaela, originară din Galați.

(CITEȘTE ȘI: EA ESTE FATA TRAFICATĂ DE PROXENEŢII DIN CÂMPULUNG ŞI UCISĂ DE UN CLIENT)

Mihaela avea să fie victima unui client francez! Acesta a dat dovadă de un sadism ieșit din comun: a lovit-o cu pumnii în față, rupându-i mandibula, maxilarul și aproape toți dinții. Apoi, a înfipt de 26 de ori cuțitul în ea. Tânăra a fost găsită de niște pădurari, la două săptămâni de la comiterea crimei.

Pentru a-i putea stabili identitatea, poliţiştii francezi au apelat la toate tehnicile posibile, reconstrucţia 3D, verificarea amprentelor în bazele de date din 18 ţări europene, analizarea a 1.300 de dosare cu dispăruţi, descoperirea de martori. Fata a fost identificată după ce ADN-ul ei a fost comparat cu cel al mamei, aflată în România.

Ucigașul a vrut să se sinucidă

Ucigaşul, un francez de 30 de ani din Doubs, a fost găsit după 10 luni. A fost descoperit pentru că, după cercetări îndelungi, s-a aflat că în ziua crimei mersese la un spital francez pentru a i se aplica mai multe puncte de sutură la o mână. Criminalul a spus, în timpul anchetei, că s-a accidentat la mână, după ce a lovit cu mașina o căprioară. Însă procurorii au descoperit că ADN-ul său este identic cu cel găsit pe trupul victimei. Asasinul este încarcerat din noiembrie 2017, iar anul trecut a încercat să se sinucidă în celulă. Este povestea tristă a unei tinere păcălite de proxeneți. Însă, departe de chinul la care a fost supusă, precum celelalte fete, a sfârșit prin a fi ucisă cu bestialitate, departe de țară.

(VEZI AICI: DANI MOCANU FACE DEZVĂLUIRI ULUITOARE DESPRE COPILĂRIA LUI)

În luna octombrie 2016, a început o anchetă față de persoanele care făceau parte din grupul Boceanu, care au obligat persoane de sex feminin din România, găsite prin metoda ”loverboy”, să practice prostituția. S-a întâmplat în Elveția, unde era punctul principal de lucru al proxeneților români din grupul Boreanu. Mijloacele de probă au fost transmise și în România. CANCAN.RO are stenogramele discuțiilor uluitoare dintre proxeneții care o racolaseră pe Mihaela, și nu numai pe ea. De asemenea, avem pasaje din dosarul trimis de procurorii din străinătate omologilor din România.

Cum a fost racolată Mihaela și ce au crezut proxeneții despre ea, când a dispărut

”Boceanu Dafinel și Boceanu Ion și-au asumat rolul de a racola fete din România, prin inducere în eroare, pentru a fi exploatate sexual în Elveția, de a le supraveghea activitatea de racolare a clienților, de a primi sumele de bani rezultate în urma practicării prostituției.

Boceanu Dafinel se cunoștea de mai mult timp cu Miloiu Mihaela Gabriela, în baza înţelegerii cu Boceanu Lucian ducând-o pe aceasta în Elveția la data de 07.10.2016. După sfârşitul tragic al acesteia (la data de 30.11.2016 a fost omorâtă cu bestialitate de un client, care i-a aplicat 26 de lovituri de cuțit, cadavrul acesteia fiind transportat și abandonat într-o pădure din apropierea orașului francez Becanson, situat  la graniță cu Elveția), Boceanu Dafinel s-a întors în România, unde a încercat să racoleze mai multe fete, reușind la finalul lunii august 2017, să o  racoleze pe ….. prin metoda loverboy, pe care Boceanu Lucian a însoțit-o din România în Elveția, la data de 14-15.09.2017, unde a fost exploatată sexual.

(CITEȘTE ȘI: ROMÂN CERCETAT ÎN MAREA BRITANIE DUPĂ CE ȘI-AR FI VÂNDUT IUBITA UNOR PROXENEȚI)

Făptuitorii au aflat relativ târziu despre uciderea persoanei vătămate Miloiu Mihaela Gabriela, aceştia având convingerea că aceasta a fugit, depunând eforturi pentru a o găsi în vederea continuării practicării prostituției în beneficiul lor”, este pasajul din rechizitoriul procurorilor în care se arată cum a fost racolată fata, dar și ce au crezut proxeneții despre ea atunci când a dispărut.

I-a trimis „soacrei” 1.080 de franci elvețieni!

În rechizitoriul procurorilor se regăsește și un pasaj în care se dezvăluie că tânăra i-a trimis mamei proxenetului suma de 1.080 de franci elvețieni.

”Boceanu Dafinel a avut în cadrul grupului infracțional organizat și rolul de a primi în România sume de bani prin serviciile de transfer rapid de numerar ori de a transporta în numerar sume de bani din Elveția în România pentru membrii familiei lui Boceanu Lucian. Din analiza tranzacțiilor efectuate prin Money Gram, în perioada aprilie – august 2017, rezultă că Boceanu Dafinel a primit pe numele său suma de 4145,96 de franci elvețieni de la …… și Boceanu Lucian, iar mama sa, …….. a primit suma de 1080 de franci elvețieni de la Miloiu Mihaela Gabriela și Boceanu Ion”.

Reacția proxeneților când se produceau banii

Discuție între Lucian Boceanu și Dafinel Boceanu, cărora ”afacerea” le mergea strună. Cei doi sunt entuziasmați.

CITEȘTE ȘI: PROXENEȚII CARE AU ESCROCAT UN MILIONAR ELVEȚIAN ȘI-AU AFLAT CONDAMNĂRILE! E VORBA DE…

Boceanu Lucian:A trimis 1.000 astăzi!

Boceanu Dafinel: O mie? Bine!

Boceanu Lucian: E super, a făcut 1.200 noaptea trecută.

Boceanu Dafinel: Cât ?

Boceanu Lucian: 1.200!

Boceanu Dafinel: E bine!

Cum racolau fetele

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă câteva discuții între proxeneți, când se fixau prețuri, se propuneau tinere pentru a fi racolate și trimise peste graniță.

Boceanu Lucian: Ai vorbit cu cea de la Pitești?

Boceanu Dafinel: Da, vedem în seara asta, ea mi-a spus că pleacă în Germania să se vadă cu bunicul, dar cred că a spus asta doar să vadă reacția mea.

Boceanu Lucian: Draga mea, ce m-aș face fără tine!

Boceanu Dafinel: Eu am spus, ești nebună, eu rămân acasă?

Boceanu Lucian: Nu e bine, vii la Câmpulung, rămânem puțin împreună!

Boceanu Dafinel: Dar ea are lucruri de făcut, ea face școală pentru permis.

Boceanu Lucian: Aha, și cealaltă în Anglia?

Boceanu Dafinel: Am vorbit cu ea azi, ea vrea să se întoarcă, dar nu are bani.

Boceanu Lucian: Aha!

Cum procedau proxeneții cu fetele care încă nu împliniseră 18 ani? Discuția de mai jos dă răspunsul: (NU RATA: EI SUNT FRAŢII PROXENEŢI DIN VASLUI CARE ŞI-AU PUS BILE ÎN PENISURI CA SĂ LE PROVOACE DURERI PROSTITUATELOR VIOLATE ÎN SPANIA)

Boceanu Dafinel: E bine, dar nu are încă 18 ani!

Boceanu Lucian: Când face?

Boceanu Dafinel: Peste 3-4 luni!

Boceanu Lucian: Nicio problemă, chiar dacă nu găsești nicio fată, poți să pleci cu ea în 5 zile.

Boceanu Dafinel: Obligatoriu trebuie să stai cu ea 4-5 luni acasă.

Boceanu Lucian: Da!

Boceanu Dafinel: Este blondă și frumoasă!

Boceanu Lucian: Atunci, e un lucru bun!

Boceanu Lucian: Mă gândesc să vin și să stau vreo 2-3 săptămâni și să fac ce vreau.

Boceanu Dafinel: Da, 2 săptămâni doar cât să faci actele la Câmpulung  și apoi … Mă iei cu tine?

Boceanu Lucian: Da!

Cum cumpărau proxeneții fetele

”Prin intermediul lui Boceanu Dafinel, Boceanu Lucian zis «Badea» a negociat la datele de 13 și 14.08.2017 cu Gogoci Florin zis  «Matiz» cumpărarea unei fete, identificată ca fiind ….. Înțelegerea dintre Boceanu Dafinel și ………… a fost ca cel dintâi să plătească 2.000 de euro, iar ……….. să organizeze trimiterea acesteia pentru trei luni de zile în Elveția la Lausanne, la Boceanu Lucian, iar întreaga sumă de bani pe care tânăra o va obține din practicarea prostituției să fie însușită exclusiv de Boceanu Lucian.

(VEZI AICI:  CELEBRUL ESTETICIAN AL ”PĂPUŞICILOR” DIN SHOWBIZ PLĂTEA CÂTE 1.000-2.000 DE LEI PENTRU PROSTITUATE DE LUX)

Boceanu Dafinel, Boceanu Lucian și Gogoci Florin s-au înțeles ca numitei ………. să nu i se comunice faptul că ar fi fost «cumpărată», ci doar că va merge în Elveția să se prostitueze, unde va împărți banii astfel obținuți pe jumătate cu Boceanu Lucian, în vederea achitării unei datorii de-a lui Gogoci Florin către Boceanu Lucian”, este ultimul pasaj uluitor din rechizitoriul procurorilor, pe care CANCAN.RO vi-l prezintă, în exclusivitate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat citeste mai mult
Parteneri
Calvar pentru o tânără. Ce a putut să păţească după 10 partide de sex într-un timp atât de scurt
Calvar pentru o tânără. Ce a putut să păţească după 10 partide de sex într-un...
Simona Halep, suspendată până la vară! Veste șoc: cum a dat-o de gol Patrick Mouratoglou pe campioana României
Simona Halep, suspendată până la vară! Veste șoc: cum a dat-o de gol Patrick Mouratoglou...
Un vlogger a filmat o vilă părăsită. O mașină incredibilă era abandonată la subsol - VIDEO
Un vlogger a filmat o vilă părăsită. O mașină incredibilă era abandonată la subsol -...
Ce să mănânci ca să-ți încălzești corpul. Alimente și băuturi cu efect termogenic
Ce să mănânci ca să-ți încălzești corpul. Alimente și băuturi cu efect termogenic
Alimentele pline de sare pe care le consumi zilnic: îți distrug rinichii fără să știi
Alimentele pline de sare pe care le consumi zilnic: îți distrug rinichii fără să știi
Greșeala ÎN PAT care duce ÎNTOTDEAUNA la DIVORȚ! Toate cuplurile sunt...
Greșeala ÎN PAT care duce ÎNTOTDEAUNA la DIVORȚ! Toate cuplurile sunt...
Vladimir Putin e PE MOARTE! E cutremur total la MOSCOVA. Medicii au...
Vladimir Putin e PE MOARTE! E cutremur total la MOSCOVA. Medicii au...
Oana Zăvoranu nu mai scapă de ghinion! Vedeta a rămas pe străzi. Ce se întâmplă cu casa ei
Oana Zăvoranu nu mai scapă de ghinion! Vedeta a rămas pe străzi. Ce se întâmplă...
BANCUL ZILEI. Badea Gheorghe face amor cu doctorița, în cabinet: Ei vezi, nene, că poți!?
BANCUL ZILEI. Badea Gheorghe face amor cu doctorița, în cabinet: Ei vezi, nene, că poți!?
Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta
Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii...
Avioanele României, în pericol? E șocant ce a apărut pe internet despre F-16
Avioanele României, în pericol? E șocant ce a apărut pe internet despre F-16
Execuţie în stil mafiot în Batalionul Wagner. Manguşev, mercenar legat de Prigojin, eliminat cu o lovitură în cap
Execuţie în stil mafiot în Batalionul Wagner. Manguşev, mercenar legat de Prigojin, eliminat cu o...
DOLIU imens! A murit un FOST PREȘEDINTE. O boala cruntă l-a UCIS: Putere familiei îndoliate
DOLIU imens! A murit un FOST PREȘEDINTE. O boala cruntă l-a UCIS: Putere familiei îndoliate
Vestea neagră a zilei a venit chiar acum. A murit actorul care a făcut să râdă întreaga planetă
Vestea neagră a zilei a venit chiar acum. A murit actorul care a făcut să...
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Cele 4 PĂCATE pentru care preoții NU ne primesc la împărtășanie. Părintele Calistrat a rupt tăcerea
Cele 4 PĂCATE pentru care preoții NU ne primesc la împărtășanie. Părintele Calistrat a rupt...
Legătura neașteptată dintre Vlăduța Lupău, Adi Rus și Culiță Sterp! „Băiatul meu din prima căsătorie, l-am făcut la 14 ani”
Legătura neașteptată dintre Vlăduța Lupău, Adi Rus și Culiță Sterp! „Băiatul meu din prima căsătorie,...
De ce nu vrea Georgiana Lobonț  să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă
De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o...
Poze nud cu Daniela și Ana Crudu de pe OnlyFans! Aici le vezi gratis fără haine
Poze nud cu Daniela și Ana Crudu de pe OnlyFans! Aici le vezi gratis fără...
Mega-cutremur de 9,9 grade Richter! Data exactă când va avea loc. E foarte curând!
Mega-cutremur de 9,9 grade Richter! Data exactă când va avea loc. E foarte curând!
Vine Apocalipsa? E uluitor ce face șeful ChatGPT, cel mai important serviciu AI
Vine Apocalipsa? E uluitor ce face șeful ChatGPT, cel mai important serviciu AI