Proxeneții care au escrocat un milionar elvețian și-au aflat condamnările! E vorba de…

Publicat: 24/03/2018 | 23:50

Proxeneții care au escrocat un milionar elvețian cu peste 300.000 de euro, profitând de dragostea lui pentru o prostituată, și-au aflat pedeapsa. Magistrații care au judecat dosarul în apel au decis ca aceștia să execute mulți ani de închisoare, dar și să-i dea banii înapoi elvețianului păcălit. În plus, alte zeci de mii de euro urmează să ajungă de la proxeneți la victimele traficului de persoane. De unde le vor plăti însă? Măcar în parte, banii vor veni din valorificarea averii membrilor rețelei de trafic de carne vie, constând în vile și mașini de lux!

CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a relatat, în mai multe rânduri, povestea fabuloasă a afacerii bănoase puse la cale în bordelul din Volketswil, o localitate din Elveția. Pentru proxeneți au lucrat mai multe românce, iar una dintre ele, Nicoleta, a devenit feblețea unui client elvețian putred de bogat, Pascal. În afară de tarifele plătite pentru serviciile prostituatelor, Pascal a mai plătit în plus aproape 300.000 de euro, în urma unei înșelăciuni puse la cale de patronii de bordel!

Totul a început în decembrie 2012, când “Nicoleta” (mamă, pe atunci, a doi copii) a intrat în contact cu un cuplu din Ploiești, Vasile C. si Georgiana S., care i-au propus un “job” în Elveția. ”Nicoleta”, ”Ana”, dar și alte fete românce aveau să afle în curând că nu aveau să lucreze într-un bar, ci într-un bordel mascat. Curând a început și coșmarul lor, pentru că toți banii pe care îi câștigau, de la câteva sute de euro până la câteva mii pentru serviciile sexuale oferite clienților cu dare de mână, ajungeau la proxeneți, care ”uitau” să le mai plătească și partea lor.

În compensație, le agresau, Nicoleta suferind chiar o bătaie soră cu moartea cu o scândură care avea la capăt cuie!

Bordelul „Secret Company” este amplasat discret intr-o zona industriala de la periferia Zurich-ului
Bordelul „Secret Company” era amplasat discret într-o zonă industrială de la periferia Zurich-ului

(CITEȘTE ȘI: Proxeneţii care l-au escrocat pe un milionar elveţian părăsesc închisoarea şi…)

Elvețianul milos a plătit 300.000 de euro pentru ”tratamentul” copilului prostituatei

În 2014, a fost momentul când Nicoleta l-a cunoscut pe milionarul elvețian, cel care a fost păcălit cu suma de 300.000 de euro. Femeia i-a solicitat bani pentru tratamentul fiului. Ca totul să pară real, a folosit documente medicale falsificate de proxeneți. Bogătașul nu a bănuit ca la mijloc este o escrocherie, așa că, de câte ori se vedea cu „Nicoleta”, îi dădea bani în plus, în afară de plata serviciilor sexuale. În total, 300.000 de euro, bani pe care prostituata i-a dat proxeneților. O parte din bani elvețianul i-a trimis în România, după ce „Nicoleta” s-a întors acasă în ianuarie 2015.

Nicoleta l-a înșelat cu 300.000 de euro pe elvețianul milos
Nicoleta l-a înșelat cu 300.000 de euro pe elvețianul milos

(VEZI ȘI: Am aflat cum a evadat “Nicoleta” din bordelul în care era sclavă sexuală!)

Averea proxeneților nu acoperă prejudiciul

A venit și momentul pedepselor pentru proxeneți. Instanța de fond i-a condamnat pe Vasile S. la 7 ani și două luni de închisoare, pe Sandu A la 2 ani și patru luni, iar Georgiana S, cea care „administra” bordelul,  a primit 4 ani și zece luni. Pedepsele au fost menținute și la instanța de apel, care, însă, a modificat daunele civile pe care proxeneții trebuie să le plătească fetelor traficate. Una din victime nu va mai primi despăgubiri în valoare de 49.000 de euro de la proxeneți, dar ei sunt datori în continuare către celelalte fete și către elvețianul Pascal S. Mai exact 354.180 franci elvetieni către Pascal.

Cel puțin parțial, banii vor putea fi obținuți din executarea silită a averii strânse de proxeneți și pusă sub sechestru de procurorii DIICOT, respectiv o vilă cu șase camere, mansardă și piscină și un teren valorând 200.000 euro, precum și o mașină de 14.500 de euro. Averea proxeneților nu acoperă, însă, în totalitate, prejudiciul total de 448.000 euro si 24.800 CHF stabilit de procurorii DIICOT.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...