Acasă » Știri » Știri interne » Instanţa a hotărât în urmă cu puţin timp. Proxeneţii care l-au escrocat pe un milionar elveţian părăsesc închisoarea şi…

Instanţa a hotărât în urmă cu puţin timp. Proxeneţii care l-au escrocat pe un milionar elveţian părăsesc închisoarea şi…

De: Cancan 04/01/2018 | 00:00
Instanţa a hotărât în urmă cu puţin timp. Proxeneţii care l-au escrocat pe un milionar elveţian părăsesc închisoarea şi...
Nicoleta şi salvatorul ei

Veşti surprinzătoare pentru proxeneţii care au vândut o tânără în bordelurile din Elveţia, Germania şi Grecia! Vasile C. si Georgiana S. scapă de puşcărie, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are detaliile eliberării celor doi români care au folosit o fată pentru a seduce un milionar elveţian, pe care l-au escrocat de 300.000 de euro. (VEZI AICI TOATE DETALIILE).

Povestea ”Nicoletei”, tânăra care a fost vândută ca la un târg de animale, în bordelurile din Elveţia, Germania sau Grecia şi a îndurat umilinţe crunte şi bătăi teribile, inclusiv cu o scândură plină de cuie, a şocat o ţară întreagă. Fata a reuşit să scape din ghearele proxeneţilor Vasile C. si Georgiana S. cu ajutorul lui Dimitris, unul dintre foştii ei clienţi, care s-a îndrăgostit nebuneşte de ea şi, acum, i-a devenit soţ. (CITEŞTE ŞI: Am aflat cum a evadat “Nicoleta” din bordelul în care era sclava sexuală! S-a îndrăgostit de salvatorul ei!)

Vasile C. si Georgiana S. au ajuns după gratii, însă se pare că cei doi vor scăpa de închisoare pentru cel puţin 30 de zile.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că instanţa a decis ca cei doi proxeneţi, Vasile C. si Georgiana S., să fie plasaţi în arest la domiciliu pentru cel puţin 30 de zile, începând din 14 decembrie 2017.

În toată această perioadă, Vasile C. si Georgiana S. sunt obligaţi să respecte termenii arestului la domiciliu şi să nu părăsească imobilul în care locuiesc fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza şi de a se supune restricţiilor impuse de acesta. (Citeşte doar pe CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din RomâniaDestin ca-n filme pentru românca de care s-a îndrăgostit un milionar elveţian!)

Povestea de dragoste dintre ”Nicoleta” şi salvatorul ei, Dimitris

”Nicoleta” a fost vândută pentru servicii sexuale şi a îndurat fel si fel de umilinte. Tânăra a fost vândută, ca într-un târg, în bordelurile din Elveţia, Germania sau Grecia. Proxeneţii au folosit-o ca să-l seducă pe un milionar elveţian şi să-l escrocheze cu 300.000 de euro (DETALII AICI).
Totul a început când ”Nicoleta” (mamă, pe atunci, a doi copii) intră în contact cu un cuplu din Ploieşti, Vasile C. şi Georgiana S., care îi propune un “job” în Elveţia. “Suzy”, femeia care administra barul (în realitate, un bordel discret – pe care CANCAN.ro l-a reperat într-un micuţ cartier industrial, Volketswil, de la periferia Zurich-ului) îi spune exact “Nicoletei” ce urma să facă: să întreţină relaţii sexuale cu bărbaţi bogaţi sau, la cererea acestora, să-i însoţească contra-cost la diverse întâlniri de afaceri şi chiar în vacanţe. Georgiana S. se ocupă direct de programările clienţilor, iar Vasile C. coordona totul din România. Banii plătiţi de clienţi erau încasaţi de “Suzy” şi dirijaţi către proxeneţi.

Uşor, uşor, liderul reţelei, Vasile C., a ajuns să le controleze total viaţa fetelor care îi erau sclave. Proxenetul nu le dădea voie să telefoneze în ţară decât o singură dată pe săptămână (şi atunci supravegheate de către Georgiana S.), nu le dădea acces la reţelele de socializare, iar “comisioanele” lor erau aproape inexistente. Până în aprilie 2013 (în doar trei luni petrecute în bordelul din Volketswil), “Nicoleta” strânsese 25.000 de franci elveţieni de la clienţi, bani care au ajuns exclusiv la proxeneţi. Lucrurile au mers aşa cum le plănuise şeful reţelei până în momentul în care “Nicoleta” a rămas însărcinată, fiind nevoită să se întoarcă în România şi să nască al treilea copil. După aproape un an de pauză, capii filierei de prostituţie au decis să o retrimită pe tânără la bordelul de lângă Zurich, acolo unde avea să-l cunoască pe milionarul elveţian Pascal S., client VIP al “Secret Company”. Aşa că, în octombrie 2014, au “fabricat” o serie de acte medicale din care reieşea că unul dintre băieţii “Nicoletei” ar suferi de o boală gravă şi că are nevoie urgenţă de o intervenţie chirurgicală costisitoare.

Milionarul nu a bănuit că la mijloc ar fi vorba de o escrocherie şi i-a virat româncei, în mai multe tranşe, aproape… 300.000 de euro!
O parte din bani au fost plătiţi de bogătaş, direct în România, în conturile “Nicoletei”, după ce aceasta îl anunţase că trebuie să revină în ţară, în ianuarie 2015, pentru a fi alături de fiul ei bolnav.

Convins că poate să obiînă mai mult de la elveţian, Vasile C. a plusat. I-a cerut “Nicoletei” să ridice „miza jocului” şi să-i transmită lui Pascal că tratamentul costă 600.000 de euro. Urmă ca suma să fie împărţită în trei: “Nicoleta”, Georgiana şi Vasile să primească fiecare câte 200.000 de euro!

 


Numai că tânăra n-a mai acceptat, spunându-i că vrea să se întoarcă la viaţa ei de până atunci. Ceea ce a urmat i-a făcut pe procurorii DIICOT să intre pe firul acestei reţele de trafic de persoane. “În momentul în care Nicoleta a refuzat, ea a fost torturată de proxenet inclusiv cu o bâtă pe care erau înfipte cuie. Proxeneii au stabilit atunci că tânăra trebuie să le dea 200.000 de euro, iar pentru a face rost de bani să se ducă să se prostitueze timp de doi ani în Grecia”, au dezvăluit anchetatorii.

Terorizată de ideea că Vasile C. s-ar putea răzbuna pe copiii ei, “Nicoleta” a plecat, totuşi, în octombrie 2015 la Salonic, unde, vreme de două luni, a muncit într-un bordel. Pe 9 decembrie 2015, “Nicoleta” a fost ajutată să evadeze din bordelul în care era exploatată, la Salonic, de către un client, care ulterior a devenit iubitul ei şi acum îi este soţ (DETALII AICI).

 


“Tânăra i-a spus prin ce chinuri trece, iar bărbatul, care se îndrăgostise de ea, i-a dat bani că să se întoarcă în România! Pe 9 decembrie 2015, Nicoleta a reuşit să scape de sub supravegherea omului pe care proxeneţii îl lăsaseră să aibă grijă de fete, Iulian S., şi a fugit, fără haine, fără bagaje din locul unde era obligată să se prostitueze. Bărbatul, pe care îl cunoastea de mai multă vreme şi pe care îl plăcea şi ea, a ţinut-o câteva zile la el acasă, aşa încât să n-o poată găsi proxeneţii, apoi, i-a cumpărat bilet de întors”, au mărturisit sursele noastre la vremea respectivă. (I.D.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o adevărată comoară naturală și are beneficii uimitoare pentru sănătate
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Improvizația care aduce moartea. Românii cad victime pe capete
Improvizația care aduce moartea. Românii cad victime pe capete
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi fac testamentul”
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...