Home » Galerie foto » MEGA-EXCLUSIVITATE. CANCAN.ro a intrat în posesia unor documente uluitoare dintr-un dosar de proxenetism. Fostul iubit al Monicăi Bârlădeanu a recunoscut procurorilor că era client fidel al ”Regelui bordelurilor”. Celebrul estetician al ”păpuşicilor” din showbiz plătea câte 1.000-2.000 de lei pentru prostituate de lux!

MEGA-EXCLUSIVITATE. CANCAN.ro a intrat în posesia unor documente uluitoare dintr-un dosar de proxenetism. Fostul iubit al Monicăi Bârlădeanu a recunoscut procurorilor că era client fidel al ”Regelui bordelurilor”. Celebrul estetician al ”păpuşicilor” din showbiz plătea câte 1.000-2.000 de lei pentru prostituate de lux!

De: I.D. 07/02/2018 | 00:00
MEGA-EXCLUSIVITATE. CANCAN.ro a intrat în posesia unor documente uluitoare dintr-un dosar de proxenetism. Fostul iubit al Monicăi Bârlădeanu  a recunoscut procurorilor că era client fidel al ”Regelui bordelurilor”. Celebrul estetician al ”păpuşicilor” din showbiz plătea câte 1.000-2.000 de lei pentru prostituate de lux!
Renert Gad este cunoscut nu numai pentru clinica sa medicală, ci şi pentru cuceririle pe care le face

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, publică şi astăzi, aşa cum v-a obişnuit, o informaţie-bombă! Renert Gad, celebrul estetician, a recunoscut în faţa procurorilor că a fost client fidel al "Regelui bordelurilor", Efim Podval, care deţinea mai multe astfel de stabilimente de lux. Renert Gad plătea pentru prostituate sume cuprinse între 1.000 şi 2.000 de lei, aşa cum arată documentele din dosarul lui Podval, care s-a judecat mai întâi la Judecătoria Sectorului 1 şi apoi la Curtea de Apel Bucureşti. (VEZI ŞI: VIDEO FABULOS! Bruneţica asta i-a pus capac! Winnetou a păţit-o: o subţirică înfiptă l-a ”evacuat” din club!)

Martorii (…) Baghirov Elshan, Renert Gad Ofir şi (…) au declarat că l-au cunoscut pe P_____ E___ (n.r.- Podval Efim) în diferite împrejurări şi că ştiau de la acesta că deţine două locaţii în care pot alege fete cu care să întreţină raporturi sexuale contra cost, acesta oferind, în plus, servicii de bar, cazare şi spa. Martorii au precizat că s-au deplasat în repetate rânduri la cele două locaţii, plătind de fiecare dată pentru servicii sume cuprinse între 1.000 şi 2.000 de lei”, se arată în documentele din dosarul lui Efim Podval, zis „Fima”. Acesta a fost condamnat definitiv, de altfel, de Curtea de Apel Bucureşti, la un an şi două luni de închisoare pentru proxenetism.

„Martorul a precizat că întreaga afacere era coordonată de P_____ E___ (n.r.- Podval Efim), acesta racolând clienţii si stabilind regulile în casă, respectiv cine primeşte clienţii, cine răspunde la telefon, unde stau fetele. O regulă impusă de Podval Efim a constat în obligarea clientului de a nu părăsi cu fata incinta vilei. Cunoşteau faptul că Podval Efim mai deţinea o locaţie, în apropiere de _____________________________ specific, cu diferenţa că acolo se închiria toată locaţia. Activitatea de acolo era coordonată de L____ M_____ şi de V_____ P____, sub îndrumarea lui Podval Efim”, se mai arată în dosar. (NU RATA, AICI: EXCLUSIV. Clienţii cunoscători au votat-o! Ea a fost declarată ”prostituata anului” în România! A câştigat ”Oscarul” la 7 categorii)

„Prin actul de sesizare a instanţei s-a reţinut în esenţă că în perioada martie 2011 – decembrie 2011, inculpatul P_____ E___ a înlesnit şi a tras foloase de pe urma practicării prostituţiei de către aproximativ 20 de fete în incinta imobilelor situate în Bucureşti, ______________________, sector 1, respectiv în Bucureşti, ________________________. 2, sector 1, activitatea la cele două locaţii fiind coordonată şi supravegheată, în baza indicaţiilor primite de la inculpat, de către inculpatele V_____ C________ P____, P______ E______, I_______ S_______ I_____ şi L____ M_____. Pentru dovedirea situaţiei de fapt în cursul urmăririi penale s-au administrat următoarele mijloace de probă: declaraţiile inculpaţilor P_____ E___ (…); declaraţiile martorilor (…) Baghirov Elshan, S_____ C_______, Renert Gad Ofir”, se mai arată în documentele adunate la dosarul „Regelui bordelurilor”.

Renert Gad a recunoscut în faţa procurorilor că a frecventat bordelurile de lux ale lui Efim Podval

Renert Gad a recunoscut în faţa procurorilor că a frecventat bordelurile de lux ale lui Efim Podval

Renert Gad a fost iubitul Monicăi Bârlădeanu

În ciuda faptului că este căsătorit, Renert Gad a bifat mai multe relaţii cu vedete din showbiz în timpul mariajului cu soţia sa, Adela Terci, care îi este şi parteneră de afaceri. Una dintre aceste relaţii a fost cea cu Monica Bârlădeanu, pe care „Winnetou” a părăsit-o pentru a se întoarce la soţie. Se pare că relaţia lui Renert Gad cu Adela Terci este destul de lejeră, având în vedere că esteticianul bifează cucerire după cucerire în showbiz şi se întoarce mereu la soţie. Renert Gad şi Adela Terci au împreună un copil, ceea ce ar putea reprezenta şi motivul pentru care cei doi nu s-au despărţit, alături de afacerile pe care le au împreună. (VEZI ŞI: CANCAN.ro a fost din nou pe fază: doctorul Renert Gad a stropit cu şampanie noua relaţie, iar noi avem imaginile în exclusivitate! Winnetou a părăsit-o pe Monica Bîrlădeanu!)

După despărţirea de Monica Bârlădeanu, Renert Gad n-ar fi fost tocmai cuminte, CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, filmându-l vara trecută în compania a două domnişoare foarte atrăgătoare la mare. (VEZI AICI: A combinat două dintr-un foc! Fabulosul Winnetou a agăţat pe plajă cum scrie la manual: le-a atacat pe şezlong, iar… seara s-a terminat cu ”artificii”!)

Efim Podval îşi filma clienţii

De origine basarbean, „Regele bordelurilor” Efim Podval, zis şi „Fima”, a pus pe picioare în Capitală o afacere cu prostituate de lux care i-a adus mulţi bani. În timpul percheziţiilor efectuate de poliţişti la mai multe bordeluri de lux deţinute de Efim Podval, oamenii legii au confiscat înregistrări cu mii de ore de filmări în care clienţii „Regelui bordelurilor” întreţineau relaţii sexuale cu prostituatele acestuia.

Cine ştie, nu este exclus ca în acele filmări să se fi aflat şi Renert Gad, însă ţinta lui Efim Podval ar fi fost mai ales politicienii şi oamenii cu funcţii, care ar fi putut să îi ofere protecţie. Primul bordel de lux al lui Efim Podval a fost deschis în Capitală în 2005. (NU RATA, AICI: EXCLUSIV. Secretul concurentei de la „Gospodar fără pereche”. Petrecere-monstru pe iaht în Ibiza, alături de fete din dosarul “Prostituate pentru VIP-uri”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Parteneri
Ce s-a ales de ea… Maria l-a părăsit pe Mihai Neşu în 2012 pentru că „nu pot să stau cu un bărbat paralizat”. Cum arată femeia în prezent și din ce trăiește acum:
Ce s-a ales de ea… Maria l-a părăsit pe Mihai Neşu în 2012 pentru că...
Anunțul momentului pentru absolut toți românii care s-au vaccinat: Decizia care se ia în calcul la acest moment
Anunțul momentului pentru absolut toți românii care s-au vaccinat: Decizia care se ia în calcul...
Ce se întâmplă în creier cu câteva secunde înainte să mori. Cum îți dai seama, descoperirea uimitoare
Ce se întâmplă în creier cu câteva secunde înainte să mori. Cum îți dai seama,...
FOTO. Antonia a pozat fără jenă sau inhibiții! Și-a arătat complet trupul într-un body prea mic pentru formele ei generoase
FOTO. Antonia a pozat fără jenă sau inhibiții! Și-a arătat complet trupul într-un body prea...
FOTO-BOMBA! Nu se aştepta nimeni sa posteze astfel de poze. Vedeta care a rupt netul în doua
FOTO-BOMBA! Nu se aştepta nimeni sa posteze astfel de poze. Vedeta care a rupt netul...
E disperat. Și-a vândut și casa din lipsa banilor. Din ce trăiește acum Leonard Doroftei
E disperat. Și-a vândut și casa din lipsa banilor. Din ce trăiește acum Leonard Doroftei
Saraca… Salman Khan o OBLIGĂ pe Iulia Vântur să facă asta… Totul a fost dezvăluit de o mare vedetă din India
Saraca… Salman Khan o OBLIGĂ pe Iulia Vântur să facă asta… Totul a fost dezvăluit...
Se apropie nenorocirea prezisă de Baba Vanga. Ce se va întâmpla cu omenirea în acest an
Se apropie nenorocirea prezisă de Baba Vanga. Ce se va întâmpla cu omenirea în acest...
Video șocant! Copil de 13 ani, împușcat mortal de polițiști
Video șocant! Copil de 13 ani, împușcat mortal de polițiști
Ce se întâmplă dacă te abții de la gazele intestinale. Vor ieși pe altă parte
Ce se întâmplă dacă te abții de la gazele intestinale. Vor ieși pe altă parte
Motivul pentru care Ilie Năstase face Paștele cu Ioana, deși sunt în divorț. Femeia e cea care a venit cu ideea
Motivul pentru care Ilie Năstase face Paștele cu Ioana, deși sunt în divorț. Femeia e...
Ce a pățit un tânăr de 21 de ani din Marea Britanie care obișnuia să bea zilnic 4 doze de energizant. Medicii i-au spus că un transplant i-ar putea salva viața
Ce a pățit un tânăr de 21 de ani din Marea Britanie care obișnuia să...
AstraZeneca şi cheagurile de sânge. Informaţia asta depăşeşte tot ce se ştia
AstraZeneca şi cheagurile de sânge. Informaţia asta depăşeşte tot ce se ştia
Cel mai ascuns regret al Prințului Philip, Diana n-a mai apucat să primească scrisoarea lui
Cel mai ascuns regret al Prințului Philip, Diana n-a mai apucat să primească scrisoarea lui
Gabriela Firea a fost bătută în ultimul hal. Ce bărbat a părăsit-o
Gabriela Firea a fost bătută în ultimul hal. Ce bărbat a părăsit-o
BANCUL ZILEI – Un primar află de la nevastă că a fost înșelat
BANCUL ZILEI – Un primar află de la nevastă că a fost înșelat
Tânărul care pretinde că este in 2027 și că omenirea nu mai există! Filmarea care a îngrozit 7 milioane de oameni
Tânărul care pretinde că este in 2027 și că omenirea nu mai există! Filmarea care...
Pierderea care a devastat lumea artiștilor din România. Nimeni nu s-a așteptat
Pierderea care a devastat lumea artiștilor din România. Nimeni nu s-a așteptat
AUR surprinde toată România! Adevăratul obiectiv al partidului. Abia acum s-a aflat
AUR surprinde toată România! Adevăratul obiectiv al partidului. Abia acum s-a aflat
Secretele lojei masonice din care a făcut parte Prințul Philip. Urmărește dezvăluirile pe EVZ PLAY
Secretele lojei masonice din care a făcut parte Prințul Philip. Urmărește dezvăluirile pe EVZ PLAY
Reacția incredibilă a iubitei lui Voiculescu după ce a fost demis: Vor ieși la suprafață multe
Reacția incredibilă a iubitei lui Voiculescu după ce a fost demis: Vor ieși la suprafață...
Un băiat de 11 ani a chemat-o în pădure pe fetița de 9 ani cu care se juca online. Ce a urmat e terifiant
Un băiat de 11 ani a chemat-o în pădure pe fetița de 9 ani cu...
Ce nu vorbește niciodată Andreea Antonescu în public. Cântăreața i-a spus tot lui Răzvan Simion
Ce nu vorbește niciodată Andreea Antonescu în public. Cântăreața i-a spus tot lui Răzvan Simion
J.Lo se desparte. După ce au afişat o iubire perfectă, cel mai admirat cuplu se destramă: „Ne este mai bine ca prieteni”
J.Lo se desparte. După ce au afişat o iubire perfectă, cel mai admirat cuplu se...
REŢETĂ DROB DE MIEL. Aşa se face cel mai gustos drob de Paşte. Secretul ştiut de puţini bucătari
REŢETĂ DROB DE MIEL. Aşa se face cel mai gustos drob de Paşte. Secretul ştiut...
Delia, motiv de sărbătoare! Primele imagini de la ecografie
Delia, motiv de sărbătoare! Primele imagini de la ecografie
Moment de infarct la „Războiul Depozitelor”. Ce a descoperit un bărbat într-o boxă cumpărată cu 500 de dolari
Moment de infarct la „Războiul Depozitelor”. Ce a descoperit un bărbat într-o boxă cumpărată cu...
FOTO. Loredana Groza, aproape goală complet! Apariție în cel mai minuscul costum de baie
FOTO. Loredana Groza, aproape goală complet! Apariție în cel mai minuscul costum de baie
Clipe de groază pentru starul cunoscut de toată planeta! A fost jefuit și amenințat cu arma de față cu soția și copilul său
Clipe de groază pentru starul cunoscut de toată planeta! A fost jefuit și amenințat cu...
Anamaria Prodan, reacție dură după ce s-a aflat în presă despre amantele lui Reghe: „Toți știm, dar ...
Anamaria Prodan, reacție dură după ce s-a aflat în presă despre amantele lui Reghe: „Toți...
Vlad Voiculescu rupe tăcerea! Fostul ministru al Sănătății a dezvăluit că există o diferență incredibilă între ”numărul real de morți și cel raportat”
Vlad Voiculescu rupe tăcerea! Fostul ministru al Sănătății a dezvăluit că există o diferență incredibilă...
Răsturnare de situaţie: Ce se întâmplă cu centrele de vaccinare AstraZeneca. Anunţul făcut de Cîţu
Răsturnare de situaţie: Ce se întâmplă cu centrele de vaccinare AstraZeneca. Anunţul făcut de Cîţu
Povestea unei miliardare care a trăit într-un LUX EXAGERAT şi a murit singură, la 30 de ani, într-o LOCUINŢĂ MIZERĂ
Povestea unei miliardare care a trăit într-un LUX EXAGERAT şi a murit singură, la 30...
ULTIMA ORĂ  Ce se întâmplă cu banii românilor? Raluca Turcan a dat vestea!
ULTIMA ORĂ Ce se întâmplă cu banii românilor? Raluca Turcan a dat vestea!
ȘOCANT! George Burcea a ajuns să locuiască pe stradă! Cine și-a bătut joc de fostul Andreei Bălan
ȘOCANT! George Burcea a ajuns să locuiască pe stradă! Cine și-a bătut joc de fostul...
Vaccinul cu eficiență zero împotriva COVID. Milioane de oameni au fost deja vaccinați cu el!
Vaccinul cu eficiență zero împotriva COVID. Milioane de oameni au fost deja vaccinați cu el!
Decizie radicală a familiei lui Michael Schumacher. Ce se întâmplă cu fostul mare pilot?
Decizie radicală a familiei lui Michael Schumacher. Ce se întâmplă cu fostul mare pilot?