A combinat două dintr-un foc! Fabulosul Winnetou a agăţat pe plajă cum scrie la manual: le-a atacat pe şezlong, iar… seara s-a terminat cu ”artificii”!

Publicat: 08/07/2017 | 00:00

Deşi soţia sa, Adela Terci, îl aşteaptă mereu acasă, alături de băieţelul lor, medicul estetician Renert Gad, cunoscut ca Winnetou în lumea bună, continuă să facă tururi de forţă între domiciliul conjugal şi compania unor brunete! Winnetou le-a bifat, pe rând, pe „Bunesa“ Oana Marica, pe „profesoara“ Monica Bârlădeanu sau pe „erotica" Cosmina Găvan, iar o brunetă subţirică părea că i-a pus capac. Acum, însă, fabulosul Winnetou a agăţat, din nou, pe plajă, aşa cum scrie la manual! CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe medic în timp ce le vrăjea corespunzător pe două brunete voluptuoase, atacându-le direct pe... şezlong! (VEZI AICI: VIDEO FABULOS! Winnetou a păţit-o: o subţirică înfiptă l-a ”evacuat” din club!)

Winnetou a pus la bătaie tot farmecul personal, intrând în vorbă cu cele două brunete chiar în timp ce se bronzau, senzual, pe şezlong. Cu zâmbetul la înaintare, medicul a reuşit să plece spre club, la LOFT, cu „brigada” după el, însă, dintre cele două, doar una a reuşit să încheie seara cu „artificii”, în braţele lucrate la sală ale lui Winnetou! (VEZI ŞI: Primele imagini! „Bunesa“ Oana Marica şi „profesoara“ Monica Bârlădeanu sau erotica Cosmina Găvan au devenit amintiri! Soţia l-a luat înapoi pe zăpăcitul „Winnetou“!)

Bruneta din noua brigadă a lui Winnetou s-a lipit de medic mai ceva ca timbrul de scrisoare! S-au sărutat cu foc, s-au pipăit încontinuu şi au încheiat cu
Bruneta din noua brigadă a lui Winnetou s-a lipit de medic mai ceva ca timbrul de scrisoare! S-au sărutat cu foc, s-au pipăit încontinuu şi au încheiat cu „artificii” seara fierbinte!

Nici cealaltă brunetă nu s-a dat, însă, deoparte, stând continuu în preajma noului cuplu încins de atmosfera din club. Nici că i-a păsat lui Renert Gad că are soţia acasă, fiindcă a fost deja iertat în nenumărate rânduri de cea care îi este parteneră şi în afaceri. Dacă, până acum, medicul estetician îşi petrecea momentele de pasiune doar în compania unei singure cuceriri, de data aceasta a reuşit să „combine” două dintr-un foc!

Renert Gad a zburat din floare în floare, cu soţia acasă!

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România v-a povestit că în vara anului 2016, Renert Gad s-a amorezat mai întâi de „Bunesa“ Oana Marica, pe care a recucerit-o din braţele lui Radu Frîncu (AICI ai toate detaliile). După care a uitat-o complet şi s-a tot afişat cu frumoasa actriţă Monica Bârlădeanu, ţinându-se de mână, romantic, la malul mării. Însă totul a durat cât o iubire de-o vară, aşa că şi pe ea a „abandonat-o“ rapid în favoarea altei brunete, erotica Cosmina Găvan! După o perioadă, s-a întors alături de soţia Adela Terci. O altă brunetă, pe tiparul preferat de Winnetou, părea, la un moment dat, că i-a pus capac, însă aventura lor s-a finalizat rapid. (Întreaga poveste o puteţi citi AICI).

Citește și...