CANCAN.ro a fost din nou pe fază: doctorul Renert Gad a stropit cu şampanie noua relaţie, iar noi avem imaginile în exclusivitate! Winnetou a părăsit-o pe Monica Bîrlădeanu! Esteticianul cu care actriţa a avut o iubire de-o vară s-a distrat cu o sexy-brunetă până la 3 dimineaţa, pe o terasă din Herăstrău

Publicat: 12/09/2016 | 00:00

Pentru horny-esteticianul Renert Gad a devenit evidentă pasiunea lui pentru brunete, pe care medicul le schimbă ca pe şosete. Nu a trecut prea mult de la noua sa cucerire, celebra Monica Bîrlădeanu, că playboy-ul cunoscut în oraş drept ”Winnetou” s-a afişat în tandreţuri cu o altă femeie!

Nici nu începuse bine sezonul, că ”Winnetou” o şi uitase pe ”Bunesa” Oana Marica, refugiindu-se în braţele cunoscutei actriţe Monica Bârlădeanu, aşa cum CANCAN.ro a prezentat detalii în exclusivitate AICI, că horny-esteticianul a „lovit” din nou! Dragostea cu celebra brunetă a pălit în cazul lui Renert Gad, cunoscut printre vedete pentru ”îmbunătăţirile” pe care le oferă contra-cost, în clinica sa, dar şi pentru pasiunea sa pentru femeile frumoase.

In luna iulie, ”Winnetou” se afişa mândru cu Monica Bîrlădeanu
In luna iulie, ”Winnetou” se afişa mândru cu Monica Bîrlădeanu

Iată că ”Winnetou”, aşa cum e ştiut prin oraş medicul estetician, datorită asemănării evidente cu personajul de film clasic, a ”abandonat-o” pe Monica Bîrlădeanu, dedicându-se unei noi cuceriri, cum altfel decât…brunetă, la fel ca majoritatea femeilor care i-au stat alături. CANCAN.ro l-a fotografiat în plină acţiune de seducere, la terasa ”Brasserie” de pe malul lacului Herăstrău, alături de o tânără misterioasă, intrată, sau în cel mai rău caz, pe cale să intre în viaţa horny-esteticianului! Acest lucru se deduce din gesturile acestuia, de puştan îndrgostit, mângâieri, săruturi şi atenţii la care bruneta răspunde cu interes.

Horny-esteticianul este implicat total în operaţiunea de seducere
Horny-esteticianul este implicat total în operaţiunea de seducere

Totul, cum altfel, stropit cu şampanie scumpă, ca şi cum medicul ar vrea să-şi pecetluiască cu spumantul exclusivist noua sa relaţie. La fel a făcut şi cu Monica Bărlădeanu, acum o lună şi jumătate, dar în prezent Winnetou se pare că a dat-o uitării, îndreptându-şi întreaga atenţie către actuala sa cucerire! (Gabriel Niculescu)


 

Citește și...