Celebrul chef de la Antenă, filmat la 6 dimineața de mână cu… ”sora” lui! + Avem și prima reacție a lui Scărlătescu

Publicat: 21/01/2019 | 22:47

Unul dintre cei mai vestiți chefi din România s-a făcut băiat cuminte. Cătălin Scărlătescu, celebrul jurat de la ”Chefi la cuțite”, a fost imortalizat în ipostaze mai puțin obișnuite. La 6 dimineața, a ieșit din LOFT de mână cu ”sora” lui! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile rare, precum și prima reacție a renumitului chef de la Antena 1. (CITEȘTE ȘI: EX-GINERELE LUI BĂSESCU, SYDA, ȘI-A ARUNCAT IUBITA DIN MAȘINĂ LA 3 NOAPTEA)

Cătălin Scărlătescu este, fără doar și poate, una dintre cele mai surprinzătoare vedete din showbiz-ul românesc. După ce a topit mai bine de 52 de kilograme, juratul de la ”Chefi la cuțite” a început să facă ravagii printre frumuseți. Cu toate acestea, de ceva vreme, Cătălin Scărlătescu s-a schimbat radical și s-a transformat într-un veritabil ”băiat de casă”. (NU RATA, AICI: HAGI A TĂIAT ÎN CARNE VIE… L-A SUSPENDAT PE FOTBALISTUL-PARIOR DUPĂ DEZVĂLUIRILE CANCAN.RO!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe celebrul chef de la Antenă, în fața unuia dintre cele mai luxoase cluburi de noapte din Capitală. După ce a petrecut „regulamentar”, până-n zorii zilei, în jurul orei șase dimineața, juratul de la ”Chefi la cuțite” a părăsit LOFT-ul de mână cu ”sora” lui, Carmen, o tânără blondă care îi calcă pe urme în bucătărie.

S-au sărutat „frățește”, pe obraz

După ce a discutat, în fața clubului, cu prietenii cu care a petrecut în LOFT, Cătălin Scărlătescu a luat-o de mână pe Carmen și s-a îndreptat spre unul dintre taxiurile care staționau în zonă. După ce a pupat-o, pe obraz, pe ”sora” lui, renumitul bucătar s-a suit într-un taxi alături de câțiva amici și s-a îndreptat spre casă. Imediat după ce s-a asigurat că „fratele” ei o să ajungă în siguranță, Carmen și prietena care o însoțea s-au îndreptat și ele spre un alt taxi din zonă. (NU RATA, AICI: AU DESCHIS ”PROCES COLECTIV” FOSTEI SOACRE…

”M-am făcut băiat cuminte”

Contactat de reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, celebrul bucătar a explicat, pe îndelete, ipostazele în care a fost surprins. (NU RATA, AICI: FOTBALISTUL-VEDETĂ AL LUI HAGI A PARIAT PE UN MECI AL VIITORULUI ȘI A ”GHICIT” REZULTATUL!)

”M-am făcut băiat cuminte. Am ieșit cu sora mea în club”, ne-a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

Gătitul, moștenire de familie!

„Gătesc de mică, cred că este moștenire din familie, e în genele noastre. Mă rog de Cătălin să mănânce clătitele mele, dar nu vrea. Nu am învățat nimic de la fratele meu, mă tot rog de el să îmi spună câteva rețete, dar nu vrea. Cred că m-a pupat de trei ori toată viața lui și asta când l-am rugat eu pentru că eram supărată. A avut un clic când a devenit așa, dar nu s-a născut dur. Eu m-am născut dură și am devenit drăguță pe parcurs”, a mărturisit «sora» lui Cătălin Scarlatescu la un post TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...