Ex-ginerele lui Băsescu, Syda, și-a aruncat iubita din mașină la 3 noaptea + pumni, scuipături, urlete & plânsete!

Publicat: 21/01/2019 | 00:02

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă mega-exclusivitatea începutului de an. Avem filmările pe care le vezi o singură dată în viață. Bogdan Ionescu, cunoscut în lumea mondenă drept Syda, și-a aruncat iubita din mașină la 3 noaptea. Ulterior, între ex-ginerele lui Traian Băsescu și Sofia Meraki au avut loc scene incredibile. Pumni, scuipături, urlete și plânsete! Atenție, urmează imagini uluitoare.

(VEZI AICI: IMPREVIZIBILUL SYDA A SĂRIT SĂ-L CAFTEASCĂ PE GIGI BECALI ÎNTR-UN RESTAURANT DIN POIANĂ!

În prag de Sărbători, Bogdan Ionescu s-a despărțit de iubita sa. Nu a suspinat, însă, prea mult după sexy-juristă și, la scurt timp, s-a afișat cu o tânără de o frumusețe răpitoare, Sofia Meraki. Pe care a și introdus-o în familie, dacă ținem cont că bruneta, în prima zi a anului 2019, a avut onoarea să cineze alături de părinții lui Syda, dar și de cei doi copii ai săi, Sofia și Traian, pe care acesta îi are cu EBA. Lucrurile au luat, însă, o turnură neașteptată. În mai puțin de o lună de când au început relația!

A plâns în fața unei scări de bloc!

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini uluitoare cu Bogdan Ionescu și Sofia Meraki. În noaptea de vineri spre sâmbătă, bruneta se afla la LOFT. Galant, Syda s-a prezentat în fața localului, de unde și-a “preluat” iubita. Doar că, pe drum, se pare că a avut loc o ceartă. Nimic nu anticipa așa ceva.

La volan nu se afla fostul ginere al lui Traian Băsescu, ci șoferul. După câteva ture prin Floreasca, Porsche-ul a oprit, brusc, în stradă, la ordinul lui Bogdan Ionescu. Din mașină a ieșit, val-vârtej, chiar Syda. S-a dus fix spre locul unde se afla iubita sa. A deschis, nervos, portiera și, fără să stea pe gânduri, și-a aruncat iubita din mașină! Au urmat pumni, scuipături, urlete și plânsete! La 3 dimineața! Rămasă lângă LOFT, Sofia Meraki s-a “refugiat” la scara unui bloc din zonă.

Unde a început să plângă. Preț de aproximativ 15 minute. După ce și-a revenit, frumoasa brunetă și-a chemat un taxi, cu care a plecat acasă. Nu a mai interesat-o absolut nimic. Nici faptul că Syda a aruncat-o din mașină, nici de distracția din LOFT. Nu doar despărțirea dintre cei doi, ci, mai ales, modul în care s-a petrecut este de natură să șocheze. Pentru că astfel de imagini rar apuci să le vezi! Rămâne de văzut dacă între Bogdan Ionescu și Sofia Meraki va mai exista cale de împăcare. Scena care a avut loc după miezul nopții nu pare să lase loc prea multor șanse.

Sofia și Syda, scandal în plină stradă

(CITEȘTE ȘI: CE UMILINȚE AU ÎNDURAT GIGI BECALI ȘI FAMILIA LUI ÎN POIANĂ SCANDALUL CU SYDA E ”PISTOL CU APĂ” PE LÂNGĂ CE A URMAT…)

Sofia se învârte în anturaje faimoase!

Altfel, Sofia Meraki pare să fie familiarizată cu celebritățile. Și asta pentru că se învârte în anturaje faimoase. Este prietenă la cataramă cu fosta iubită a lui Philipp Plein, Andreea Sasu. În vara lui 2018, cele două tinere superbe au petrecut în cel mai exclusivist club de pe litoralul românesc, NUBA.

La momentul respectiv, atât Sofia, cât și Andreea Sasu și-au unduit formele bine definite pe ritmurile muzicii și au făcut tot ce le-a stat în putință ca actorul american Amaury Nolasco, alias Fernando Sucre din ”Prison Break”, să se simtă cât mai bine în celebrul club din Mamaia.

Sofia a petrecut la NUBA, alături de prietena ei, Andreea Sasu, și de faimosul Fernando Sucre, din „Prison Break”

(NU RATA: NOUA IUBITĂ A LUI SYDA SE ÎNVÂRTE ÎN ANTURAJE FAIMOASE)

Mega-scandal cu Gigi Becali, în Poiana Brașov

Ultima perioadă nu pare să fie deloc liniștită pentru Bogdan Ionescu. La finalul anului trecut, Syda a mai fost implicat într-un scandal. El și Gigi Becali au fost protagoniștii unor momente incredibile. În ajunul Anului Nou, ex-ginerele lui Traian Băsescu ar fi sărit să-l „caftească” pe Gigi Becali într-un restaurant din Poiana Brașov. Totul a pornit după o replică tăioasă a boss-ului de la FCSB.

Referitor la articolul publicat recent pe diferite situri online, țin să precizez faptul că realitatea e total diferită de varianta dată de domnul Becali. Totul se rezumă la o răzbunare personală prin niște invenții josnice din partea lui Gigi Becali. Drept dovadă sunt afirmațiile calomnioase și amenințările care mi-au fost adresate de acest personaj mie și familiei mele în ziua de 29 decembrie în incinta unui hotel din Poiana Brașov.

Probabil că, din cauza educației pe care o am, am ales să nu alimentez acel moment preferând să plec din locul respectiv atât eu, cât și persoana care mă însoțea, acompaniat fiind de urletele și țipetele lui Gigi Becali. Iar cât despre faptul că mi-ar fi dat «interzis» în Poiana Brașov, termen cu care de altfel nu sunt familiarizat, țin să menționez faptul că Gigi Becali a mai încercat și în trecut să își facă singur dreptate…”, a mărturisit, la momentul respectiv, Bogdan Ionescu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...