Avem dovada! Fotbalistul-vedetă al lui Hagi a pariat pe un meci al Viitorului și a ”ghicit” rezultatul!

Publicat: 20/01/2019 | 22:04

UPDATE Conducerea clubului FC Viitorul a remis un comunicat pentru CANCAN.RO, după ce site-ul nostru a detonat bomba în Liga 1, anume, Mihai Voduț, fotbalist al echipei Viitorul, a jucat la pariuri.

”În urma articolului apărut duminică, 20 ianuarie 2019, pe site-ul Cancan.ro, în care se precizează că jucătorul Mihai Voduț ar fi jucat la pariuri, FC Viitorul face următoarele precizări:

– Vă rugăm să tratați acest subiect numai în ceea ce îl privește pe jucătorul Mihai Voduț.

– Clubul se delimitează de astfel de acțiuni și nu este responsabil pentru eventualele fapte personale ale jucătorului săvârșite în timpul lui liber.

– Clubul interzice în totalitate, prin regulament, jocurile de pariuri, iar toți jucătorii clubului s-au obligat în mod ferm să respecte regulamentele federației, inclusiv cele care interzic participarea acestora la jocuri de pariuri.

– În contractul cu jucătorul este stipulat într-un articol special că este interzisă parierea și răspunde în nume personal pentru orice încălcare a acestuia în fața clubului.

– FC Viitorul suspendă momentan contractul jucătorului Mihai Voduț până când își va soluționa această problemă personală, iar dacă se constată că informațiile publicate sunt adevărate, atunci jucătorului i se va rezilia contractul pentru încălcarea gravă a regulamentului”, este comunicatul clubului de fotbal de la Ovidiu.

——————————————————–

Caz uluitor în lumea fotbalistică de la noi din țară! Unul dintre jucătorii-vedetă ai ”Regelui” Hagi a pariat pe un meci al propriei echipe, FC Viitorul, și a ”ghicit” rezultatul”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii uluitoare despre modul în care fotbalistul a încercat să dribleze regulamentul. S-a folosit de iubita lui ca să nu se afle că joacă la pariuri sportive… (CITEȘTE ȘI: SEXOASA ÎL ”DENUNȚĂ” CU PROBE PE FOTBALISTUL LUI HAGI)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.Ro) a intrat în posesia unor detalii incredibile. Unul dintre atacanții – vedetă care evoluează pentru echipa patronată de Gheorghe Hagi a pariat pe un meci al propriei echipe, FC Viitorul. (NU RATA, AICI: ”PRINȚESA INSTAGRAMULUI”, SENZUALA ICH, S-A COMBINAT CU PIȚI JUNIOR…)

După toate aparențele, Mihai Voduț ar fi un împătimit al pariurilor sportive. Iar, ca să nu fie prins că încalcă regulamentul, fotbalistul lui Hagi s-a folosit de iubita lui, pe care a rugat-o să-i pună biletele cu pronosticurile meciurilor. Așa se face că, la finalul lunii august a anului 2018, Mihai Voduț a pariat pe un meci al Viitorului și a ”ghicit” rezultatul.

Meciul cu bucluc

Concret, pe lângă alte meciuri, fotbalistul a mizat pe victoria propriei echipe în fața echipei Astra Giurgiu, meci care s-a terminat cu scorul de 1-0, după ce Băluță a marcat golul de trei puncte în minutul 90+2, o partidă ce a fost îndelung discutată de analiștii sportivi de la noi din țară.

Din imaginile convorbirilor dintre Mihai Voduț și fosta iubită, care au ajuns în posesia site-ului nr.1 din România se observă destul de clar că atacantul ”Regelui” juca regulat la pariuri prin intermediul iubitei.

Potrivit surselor noastre, aproape în fiecare săptămână, Mihai Voduț își punea iubita să meargă la casa de pariuri și să completeze mai multe bilete. (NU RATA, AICI: ULTIMUL FOTBALIST TRANSFERAT DE GIGI BECALI, PĂRĂSIT DE FOSTA IUBITĂ PENTRU ”ELEVUL-PORNO”!)

Mihai Voduț, fotbalistul-vedetă al lui Hagi, a pariat pe un meci al Viitorului și a ”ghicit” rezultatul!

Scandal cu iubita

În urmă cu câteva săptămâni, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, v-a prezentat, în exclusivitate, câteva  înregistrări audio de-a dreptul șocante, al căror protagonist este chiar atacantul formației patronate de Gheorghe Hagi, Mihai Voduț.

Din discuțiile prezentate reiese că jucătorul Viitorului și-ar fi agresat iubita (TOATE DETALIILE AICI). Scandalul dintre Mihai Voduț și iubita lui ar fi avut loc în luna noiembrie a anului trecut, după ce tânăra ar fi încercat să se uite în telefonul fotbalistului, având suspiciunea că atacantul ”Regelui” nu ar fi chiar ”ușă de biserică” și ar fi încercat să joace la dublu.

Din câte se pare, Mihai Voduț ar fi fost foarte deranjat de gestul iubitei sale și, într-un acces de furie, i-ar fi aplicat acesteia o serioasă corecție fizică. Potrivit înregistrărilor, nu de puține ori, iubita fotbalistului ar fi găsit în apartamentul acestuia articole vestimentare, dar și alte obiecte ce ar fi aparținut unor femei care-l vizitau pe atacantul de la echipa ”Regelui Hagi”. (NU RATA, AICI: TATĂL DENISEI A TRANSFORMAT ÎN ”MUZEU” CASA UNDE A CRESCUT REGRETATA MANELISTĂ!)

Mihai Voduț a fost ținta unor acuzații uluitoare

A ”ras” pahar după pahar!

În luna august a anului trecut, Mihai Voduț Voduț și colegul său de echipă Vână au decis să sărbătorească, în stil mare, victoria cu ”Gazul”.  Au descins, aproape de miezul nopții, într-un club celebru de la Mamaia și au dat drumul la distracție. Cu whisky, colorat cu cola, dar și cu ”voleuri” de shot-uri, așa, ca să fie ca la fotbal. (DETALII AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...