Ea este noua iubită a Juniorului!

Publicat: 22/01/2019 | 23:00

La câteva zile de când v-am dezvăluit, în premieră, că juniorul temutului ”Șefu’” a ”divorțat” de sexoasa blondină cu care a avut o relație timp de aproximativ un an, Dan Petrache, fiul renumitul afacerist Adrian Petrache se pare că și-a găsit alinarea alături de o brunetă atrăgătoare. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu noul cuplu. (CITEȘTE AICI: JUNIORUL TEMUTULUI ȘEFU‘ S-A DESPĂRȚIT DE SEXOASĂ!)

Petrache Jr. dovedește că este un veritabil donjuan. Și asta pentru că, la nici măcar o săptămână de când a decis să pună capăt relației pe care a avut-o cu sexoasa blondină Raluca Bratu, fiul renumitului afacerist supranumit ”Șefu’” a apărut de mână cu o brunetă. (NU RATA, AICI: SEXOASA DE LA ȘTIRILE SPORTIVE RUPE TĂCEREA DUPĂ CE LOGODNICUL EI S-A COMBINAT CU ICH

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe juniorul lui ”Șefu’” în fața unui renumit restaurant din Herăstrău, acolo unde tânărul a ieșit să se distreze alături de noua prezență feminină din viața lui. După o seară reușită, în jurul orei 4 dimineața, atunci când petrecerea s-a spart, Dan Petrache a ieșit din local de mână cu senzuala brunetă.

Fără a manifesta o grijă exagerată pentru ținută, cu pantalonii oarecum în vine, fiul temutului ”Șefu’”și-a condus partenera până la mașină, ca un veritabil gentleman. A deschis portiera și a ajutat-o pe tânără să urce în super-bolidul de lux pe care-l conduce.  După ce s-a asigurat că partenera sa o să călătorească în siguranță, Petrache Jr. s-a urcat la volanul ”OZN-ului” și a demarat în trombă spre casă. (NU RATA, AICI: ȘTIRISTA DE LA PROTV S-A ÎNTORS LA ”DONJUANUL DE LA PROTECȚIA CONSUMATORILOR”?!)

Fiul temutului ”Șefu”, cu pantalonii în vine, dar cu o sexy-brunetă de mână

Petrache Jr., incident pe litoral

În 2013, într-un club de fiţe din Mamaia, Dan Petrache a fost implicat într-un incident de pomină. După o bătaie la care a luat parte şi Jimmy Tohme, un afacerist controversat, fiul celui poreclit „Şefu’” a explicat totul. (NU RATA, AICI: CELEBRUL CHEF DE LA ANTENĂ, FILMAT LA 6 DIMINEAȚA DE MÂNĂ CU… ”SORA” LUI! + AVEM ȘI PRIMA REACȚIE A LUI SCĂRLĂTESCU)

„Am ieșit în oraș, aşa cum fac mereu, împreună cu prietenii mei. Si pentru că atunci când suntem la mare ne place să mergem într-un anumit local, ziua a început cu un prânz pe care l-am luat împreună cu mai mulți prieteni în acel restaurant-bar. Spre seară însă, mai exact în jurul orei 19:00, la masă am rămas doar patru băieţi. Gălăgie, muzică… la un moment dat, l-am zărit pe unul dintre prietenii mei discutând cu un bărbat la o altă masă.

După gestică mi-am dat seama că era vorba de o ceartă. Evident, m-am apropiat şi le-am spus băieţilor să ieşim afară, să nu fim priviţi de toată lumea din local. Dar nu am mai apucat să ieşim. Cel cu care se certa prietenul meu (despre care ulterior am aflat că se numeşte Jimmy Tohme) a început să spargă sticlele pe care le avea pe masă.Îmi aduc aminte că imediat au apărut bodyguarzii localului şi că, în îmbulzeala creată, unul dintre ei mi-a tras un pumn în gură. În concluzie, cine a bătut pe cine? Regret cele întâmplate, îmi asum răspunderea gesturilor mele, cer scuze celor cărora le-am creat neplăceri în mod involuntar”declara Dan Petrache, la scurt timp după incident.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...