Acasă » Galerie foto » Super-exclusivitate. A dezvăluit pentru CANCAN.ro cum este viaţa printre staruri. Am aflat secretele unei românce de la Hollywood!

Super-exclusivitate. A dezvăluit pentru CANCAN.ro cum este viaţa printre staruri. Am aflat secretele unei românce de la Hollywood!

De: Cancan 15/01/2018 | 00:00
Super-exclusivitate. A dezvăluit pentru CANCAN.ro cum este viaţa printre staruri. Am aflat secretele unei românce de la Hollywood!
Afişul filmului "Julia 17", unde Andreea Boyer este, printre altele actriţă principală şi scenarist

Andreea Bănuţ, cu numele de scenă Andreea Boyer, a terminat un film de lung metraj la Hollywood, intitulat “Julia 17”, care este un real succes. Superba brunetă a dezvăluit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, cum este viaţa printre staruri, precum şi "reţeta" secretă care a propulsat-o în vârful cinematografiei. (VEZI ŞI: Milionarul italian Gianluca Vacchi face din nou furori pe Internet. Ce face în ultimul videoclip, care a devenit instant viral!)

Dacă în România, celebritatea înseamnă cluburi de fiţe, şampanii scumpe Armand de Brignac, maşini puternice, în America, celebritatea se ”cântăreşte” altfel!

Andreea Boyer are doar 22 de ani, dar aproape că a reuşit să-şi construiască o carieră de succes peste Ocean. Anul trecut, a finalizat filmul “Julia 17”, unde este actriţă principală, dar şi regizor şi scenarist. SUA, Brazilia şi Germania au fost ţările unde au avut loc înregistrările pentru respectiva dramă.  

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a luat legătura cu Andreea Boyer, iar frumoasa actriţă ne-a dezvăluit care au fost etapele care au transformat-o într-o celebritate în SUA şi nu numai. De mică a fost pasionată de film, iar la o vârstă fragedă a început să scrie şi să picteze.

“M-am născut în Hunedoara, iar la vârsta de opt ani m-am mutat împreună cu mama mea în Germania, lângă Munchen. Tot timpul am fost atrasă de artă şi film. La vârsta de patru ani m-am îndrăgostit de televizor şi de filmele pe care le vizionam. De la cinci ani am început să dansez şi să joc teatru în Hunedoara. La nouă ani am început să scriu poezii, să cânt şi să pictez. Treptat, a început să mi se dezvolte şi mai mult pasiunea pentru film. Eram foarte interesată să aflu cum se fac filmele. La vârsta de 13 ani, după o documentare pe internet, am început să scriu primul meu scenariu de film despre stilul gotic”, şi-a început Andreea Boyer povestea.

Talentul tinerei originare din Hunedoara nu avea cum să nu treacă neobservat. Fire ambiţioasă, Andreea a făcut tot posibilul să reuşească. Nicio clipă nu a renunţat la visul de a deveni actriţă. (VEZI AICI: Globurile de Aur 2018. TOP 10 cel mai bine îmbrăcate actriţe pe covorul roşu, unde au predominat ţinutele negre, aşa cum a cerut dress code-ul)

“Am continuat să scriu scenarii cu speranţa că, într-o zi, o să pot vedea ideile mele într-un film. În paralel, am continuat să scriu poezii şi am publicat trei cărţi pe «Amazon», iar în 2010, am avut publicate trei poezii în antologia «Novum Pro» din Austria. A fost o confirmare că scrisul meu este apreciat şi că oamenilor le plac ideile mele. Am continuat să scriu non-stop scenarii de film. Eram prea tânără să încep studii de scenarist, astfel că mergeam la diverse casting-uri pentru a fi cât mai aproape de lumea filmului, iar talentul meu să fie recunoscut”, a spus Andreea.

Şi, într-un final, norocul i-a surâs. Frumoasa româncă l-a cunoscut pe Ulli Lommel, celebru regizor şi actor german. Iar din momentul respectiv cariera sa a luat-o pe o pantă ascendentă.

“Când aveam 15 ani şi eram în perioada de casting, m-a descoperit Ulli Lommel. Atunci am terminat scenariul fimului meu, «Julia 17» o dramă. I-am povestit domnului Lommel despre scenariu, mi-a acordat atenţie şi mi-a dat şansa să lucrez alături de el la mai multe proiecte. Am jucat împreună, ca actori, şi în filmul «Hunger nach Ruhm». Ulli a decis ca eu să primesc o şansă în lumea filmului şi s-a interesat de noi roluri pentru mine. La 17 ani am terminat singură două filme de scurt metraj, iar în 2013 am primit un premiu din Madrid pentru ele. Tot atunci, când filmam mai mult cu propria camera de filmat, i-am trimis lui Ulli o probă video de aplicare ca operator şi cele două filme de scurt metraj la care am lucrat ca regizor, autor…”, ne-a spus Andreea Boyer. (CITEŞTE ŞI: DECLARAŢII EXCLUSIVE. Dragoş Săvulescu s-a căsătorit cu iubita Miss, în Las Vegas! Dar cum au hotărât cei doi să facă pasul este ULUITOR: ”Eram în pat, dimineaţa…”)

Ulli Lommel a văzut potenţialul în Andreea Boyer şi a luat-o sub aripa sa. Iar românca noastră nu i-a înşelat aşteptările cineastului, care s-a stins, din păcate, în decembrie anul trecut, în urma unui atac de cord.

“În 2013, am început să lucrez cu Ulli la filmul documentar «Campo Bahia». Acesta a fost locul unde echipa naţională de fotbal a Germaniei a stat în cantonament pe durata Campionatului Mondial din 2014, din Brazilia. La momentul respectiv, am avut onoarea să fac interviuri şi să cunosc celebrităţi precum Oliver Bierhoff sau Joachim Loew. În parelel cu acest proiect şi cu filmul «Julia 17», am învăţat scenaristică, regie şi absolut totul despre filme la şcoala ILS din Hamburg. La 18 ani, am înfiinţat compania mea, «Mabig Movies» şi continuam să mă duc la casting-uri în Los Angeles, unde am cunoscut multe personalităţi. În Hollywood am filmat scene pentru «Julia 17», ne-a mai dezvăluit frumoasa româncă.

 

În 2015, Andreea Boyer era deja un nume cunoscut în branşă. Toată lumea era impresionată de talentul cu care a fost înzestrată. Şi, logic, au venit şi satisfacţiile pe plan profesional pentru frumoasa româncă.

“2015 a fost un an important pentru mine. În primăvară, am studiat la Paris, la şcoala de actorie a lui Jack Garfein. A fost mentorul meu şi de la el am învăţat multe despre meseria de actor. În octombrie am fost la Londra şi am studiat Shakespeare, la Universitatea «Royal School of Speech and Drama». În iarnă, după mai multe casting-uri, am primit un rol în filmul «Snap Shot in London», unde am interpretat-o pe Veronica. Din 2016, am continuat să studiez la Los Angeles şi să scriu noi scenarii de filme. William Goldstein, unul dintre cei mai mari pianişti şi compozitori din lume, a compus şi o melodie pentru mine, intitulată «Andreea’s Three Notes», a declarat Andreea pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

 

Deţinătoarea mai multor premii de profil, Andreea Boyer îşi doreşte ca “Julia 17” să poate fi vizionat şi în cinematografele din România. Motiv pentru care aşteaptă oferte.

“Până acum, am câştigat un premiu de la «Headline International Film Festival din Canada» şi un altul de la «Accolade Global Film Competition» din San Diego, California, care lucrează cu firma care face statuete pentru Oscar. În plus, «Julia 17» a fost selectat şi a primit nominalizări la diverse Festivaluri de Film. Pentru 2018, am multe proiecte, dar voi vorbi despre acestea la momentul potrivit. În încheiere, vreau să precizez că sunt deschisă în cazul în care cineva îmi face o ofertă pentru premiera «Julia 17» în Bucureşti”, a încheiat Andreea Boyer. (NU RATA: Cel mai nou cuplu de la Hollywood! Solistul trupei Coldplay se iubeşte cu protagonista din „Fifty Shades of Grey”)

Subiectul dramei „Julia 17”

Julia, fiica de 17 ani a unui om de afaceri multimilionar din new York şi a unei femei din România, este alungată de către fratele ei mare după o tentativă de suicid. În consecinţă, Julia începe să călătorească prin lume cu iubitul ei, hacker. Un director de producţie misterios îi promite că o va iniţia în lumea filmului din Hollywood, dar, în schimb, ajunge să muncească într-un bordel. După ce îşi înfruntă mama în Munchen, Julia se întoarce în New York pentru a 18-a ei aniversare, unde se loveşte de încă o stare de criză. Decide să lase totul în urma ei şi îl urmăreşte pe director în Brazilia, pentru o nouă propunere în speranţa că îşi va găsi liniştea sufletească. Este o poveste despre abandon, răscolire interioară şi propria recunoaştere. (VEZI AICI: Fostul fotograf de război l-a “penetrat” până şi pe celebrul regizor Cristi Mungiu. “Spionaşul Dandana” a pus mâna pe 1 mil. €, apoi… CANCAN.ro a intrat pe firul unei poveşti super-ciudate şi a descoperit că…

 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Specia rară care a fost observată în pădurile României. E printre puținele animale de pe pământ care nu fac deloc zgomot
Specia rară care a fost observată în pădurile României. E printre puținele animale de pe...
Horoscopul Orisha. Ce semn zodiacal ai în zodiacul african. Cum să îți activezi puterea din spatele zilei tale de naştere
Horoscopul Orisha. Ce semn zodiacal ai în zodiacul african. Cum să îți activezi puterea din...
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie să știe
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie...
Piața imobiliară. Evoluția prețurilor, ultimele calcule
Piața imobiliară. Evoluția prețurilor, ultimele calcule
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Oana Lis, anunț trist despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Nu se mai poate deplasa. Bătrânețea…”
Oana Lis, anunț trist despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Nu se mai...
Orașul perfect din România în care să te retragi la bătrânețe. Mulți pensionari au făcut-o deja. E la o oră de București, traiul e ieftin și apartamentele au prețuri excelente. Există Lidl, Kaufland, parcuri îngrijite și spital nou. Sunt și locuri de muncă pentru tineri
Orașul perfect din România în care să te retragi la bătrânețe. Mulți pensionari au făcut-o...
Mesajul astrelor pentru zodii, 27 aprilie 2024. Decizie grea pentru Taur. Schimbare pentru Capricorn
Mesajul astrelor pentru zodii, 27 aprilie 2024. Decizie grea pentru Taur. Schimbare pentru Capricorn