Acasă » Galerie foto » DECLARAŢII EXCLUSIVE. Dragoş Săvulescu s-a căsătorit cu iubita Miss, în Las Vegas! Dar cum au hotărât cei doi să facă pasul este ULUITOR: ”Eram în pat, dimineaţa…”

DECLARAŢII EXCLUSIVE. Dragoş Săvulescu s-a căsătorit cu iubita Miss, în Las Vegas! Dar cum au hotărât cei doi să facă pasul este ULUITOR: ”Eram în pat, dimineaţa…”

De: Cancan 13/12/2017 | 01:39

Vestea anului în România vine tocmai din Las Vegas! Da, cunoscutul om de afaceri, producător de filme şi actor s-a căsătorit cu Angela Martini, un fost Miss Universe! Iar felul în care cei doi au spus ”hai s-o facem” este, de-a dreptul, uluitor! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat detalii despre relaţia spectaculoasă a celor doi, despre prima întâlnire, cum a cucerit-o, ce a văzut Dragoş Săvulescu la femeia care i-a cucerit, definitiv, inima.

Dragoş Săvulescu şi Angela Martini au spus ”Da” în faţa pastorului de la o capelă din Las Vegas. S-a întâmplat în urmă cu două nopţi! Nimic neobişnuit… Doar că decizia celor doi a venit neaşteptat! Chiar pentru ei! Totul, într-o dimineaţă, în casa lui Dragoş, dintr-un cartier exclusivist din Los Angeles.

Cei doi îşi programaseră o vizită în Las Vegas, pentru două zile. Urma şi o întâlnire cu o prietenă bună a celei care acum are pe deget verigheta pusă de Dragoş. ”Eram în pat, dimineaţa, urma să plecăm în acea zi la Las Vegas. Nu mai contează cine a zis, dar s-a zis: , a dezvăluit, încântat de alegere, dar şi de felul în care a fost luată decizia, Dragoş Săvulescu, pentru CANCAN.RO.

Au plecat, grăbiţi şi cu sufletul la gură, către ”capitala mondială a căsătoriilor la minut”. Au ajuns, şi-au anunţat prietena: a rămas mască. Dar şi încântată a fost, fiind martora unei astfel de decizii care-ţi umple sufletul de emoţie. Dragoş şi-a sunat un prieten, pentru a le fi celor doi cavaler de onoare, martor al evenimentului decis ad-hoc.

”Am rezolvat totul în câteva ore. Verighete, am găsit capela unde urma ceremonie, pastor… Formularele au durat 15 minute, la un birou de acolo. Ne-am căsătorit fix la miezul nopţii”, a mai povestit Dragoş Săvulescu.

”Toată lumea a rămas şocată! De regulă, oamenii se logodesc, se cer în căsătorie… Detalii… Noi le-am făcut în câteva ore! Sunt foarte fericit! Este o femeie pe care nu ai cum să nu o iubeşti! Este frumoasă şi în interior. De când o cunosc, mergem peste tot împreună, suntem nedespărţiţi. Oricum, urma la un moment dat să ne căsătorim, dar a fost s-o facem, aşa…să trecem peste convenţional. Am zis doar atât, A avut rochie neagră, în loc de albă, ţinută provocatoare, se vede, nu? Neconvenţional, asta am vrut”, a mai spus Dragoş.

A cunoscut-o la petrecerea lui!

Dragoş Săvulescu a cunoscut-o pe Angela în urmă cu un an şi jumătate, iar de atunci sunt nedespărţiţi. Cum s-a întâmplat? Povesteşte cel care este acum în culmea fericirii: ”Prietenul meu, cel care ne-a fost şi cavaler de onoare şi care-mi e partener de afaceri este vinovat, ca să spun aşa. S-a întâmplat la mine, în Los Angeles. După ce semnasem un deal cu o casă de producţii, am zis să dau o petrecere. A dat el câteva telefoane şi au venit vreo 30-40 de oameni. Invitase o prietenă a lui, care a apărut cu Angela. Mi-au rămas ochii la ea. A fost dragoste la prima vedere, sincer! Ne-am plăcut reciproc.

Ea se mutase în Los Angeles de un an şi jumătate, iar eu tot de puţin timp. Am întrebat-o ce vrea de la Los Angeles! Mi-a zis:

”Şi eu mi-am zis mereu: !”, s-a amuzat proaspătul însurăţel.

Tot el a mai dezvăluit că prima întâlnire în doi cu Angela s-a petrecut la o săptămână după petrecerea pe care o dăduse şi unde o văzuse pentru prima data. ”Am avut nişte treburi, am fost plecat, aşa că după vreo săptămână ne-am văzut. Ştii despre ce am discutat toată seara? Despre filosofie, despre univers, despre kabala, Rudolf Steiner, despre marile întrebări existenţiale…”, a spus Dragoş, pentru CANCAN.RO.

În final, Dragoş Săvulescu a ţinut să precizeze că Angela, femeia care i-a devenit soţie la Las Vegas, are o educaţie aleasă, primită de la părinţii ei. ”Mama ei este profesoară universitară la Zurich şi câştigat un premiu UNESCO, pentru un proiect umanitar. Iar tatăl ei este inginer şi arhitect, la Zurich şi la Miami”, a încheiat omul de afaceri.

Cine este Angela Martini

Angela Martini s-a născut în 1986, la Shkoder, Albania. Când a împlinit 10 ani, familia ei s-a mutat în Elveţia. Ulterior, aceştia s-au mutat definitiv în Statele Unite ale Americii.

Angela a început cu adevărat cariera de model la 18 ani. A semnat, ulterior, cu NEXT Model Management, în Miami, Florida, şi cu Elite Model Management, din New York City. A apărut în săptămâna de modă Mercedes-Benz şi în săptămâna de modă Mercedes-Benz Miami.

În anul 2010, Angela a fost desemnată câştigătoare a concursului Miss Universe Albania.

Cine este Dragoş Săvulescu

Dragoş Săvulescu a fost, pentru o scurtă perioadă, acţionar principal şi preşedinte la clubul Dinamo Bucureşti. A ieşit, în cele din urmă din peisajul fotbalistic, pentru că hobb-ul său însemna cu totul altceva. L-a pasionat filmul, iar partea financiară de care dispunea, plus relaţiile pe care şi le-a consolidat de-a lungul timpului au condus către mirajul hollywoodian.

Astfel, Săvulescu s-a asociat cu cea mai în în vogă casă de producţie de la Hollywood, Cross Creek Pictures, pentru producerea câtorva filme pe an: Science-Fiction, acţiune, dramă, aventură, etc. cu bugete între 20-65 milioane dolari, având ca protagonişti actori de renume mondial. Brad Pitt va avea rolul principal în “He Wanted The Moon”, primul film produs de Săvulescu şi Cross Creek Pictures.

Hobby-ul a devenit afacere!

Dragoş Săvulescu nu este străin de arta actoricească! A debutat în 2014 cu un rol în filmul “Love by Design”, în regia lui Michael Damian, unde a ucat alături de celebra Jane Seymour. A avut apoi apariţii din ce în ce mai consistente în filmele “Palatul Pionierilor” (2015: regia Bobby Păunescu), “High Strung” (2016: regia Michael Damian) şi “Limani” (2016: regia Viorel Sergovici). Thrillerul “Criminal”, film care a avut cel mai mare buget dintre toate filmele la care a participat, 30 de milioane de dolari, a fost filmul în care Săvulescu a jucat alături de Kevin Costner, Gal Godot, Ryan Reynolds, Gary Oldman şi Tommy Lee Jones.  

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai făcut bogat”
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai...
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de liderul AUR
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...