Surpriză de Ziua Îndrăgostiților! Daniela Crudu s-a împăcat cu iubitul croat, la 5 zile după ce a fost ruptă cu bătaia?!

Publicat: 14/02/2020 | 08:58
Surpriză de Ziua Îndrăgostiților! Daniela Crudu s-a împăcat cu iubitul croat, la 5 zile după ce a fost ruptă cu bătaia?!

Daniela Crudu a fost agresată de iubitul său croat, iar vedeta a ajuns pe mâinile medicilor acum câteva zile. La Spitalul Universitar din București, medicii au stabilit că vedera avea nasul spart, un traumatism cranio-facial și o entorsă la gleznă. Spre suprinderea tuturor, Daniela Crudu nu a dorit să depună plângere împotriva iubitului său.

A fost emis un ordin de restricție valabil 5 zile, iar iubitul Danielei Crud a mers la spital pentru a vedeaa în ce stare se află aceasta. Numai că nu i s-a permis accesul în salonul unde se afla internată vedeta. Conform informațiilor apărute în media, Daniela Crudu nu s-a prezentat în fața judecătorilor – procurorii cerând prelungirea ordinului de restricție la Judecătoria Sectorului 6 -, astfel încât au apărut, în lumea mondenă, alte speculații.

Să se fi împăcat Daniela Crudu cu Seco Dubravko, bărbatul care a lovit-o cu bestialitate, chiar la 5 zile după ce a trecut printr-o experiență traumatizantă?. Nimic nu este sigur, din acest punct de vedere, cu atât mai mult cu cât Cruduța a refuzat, de la bun început, să depună plângere împotriva iubitului său. Însă a venit Ziua Îndrăgostiților, iar orice reconsiderare, din punct de vedere, sentimental, poate fi luată în calcul. De altfel, invitată într-o emisiune TV, Simona Trașcă – prietenă a Danielei Crudu – spunea că, atunci când iubești pe cineva, nu depui plângere împotriva acestuia.

”Când iubeşti un bărbat, chiar dacă te agresează, nu o să faci plângere împotriva lui. Eu una nu aş face plângere, dar l-aş părăsi. Asta aş face”, a declarat Simona Traşcă în timpul emisiunii ”Răi da` Buni”.