Imagini exclusive cu bărbatul care a băgat-o în spital pe Daniela Crudu! Cum a cucerit-o pe brunetă

Publicat: 10/02/2020 | 14:44

Daniela Crudu a încasat de la iubitul ei, Seco Dubravko, o bătaie cruntă, pe care o să o țină minte toată viața. Vedeta este, pur și simplu, transfigurată. Fosta asistentă TV și omul de afaceri de origine croată formau un cuplu de mai bine de un an și nimic nu prevestea nenorocirea care a avut loc în weekend-ul recent încheiat.

Citește și: EXCLUSIV! Daniela Crudu a fost audiată de polițiști! Ce le-a spus despre iubitul bătăuș și decizia luată de oamenii legii împotriva acestuia

De semnalat că, anul trecut, în ianuarie, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe Daniela Crudu și Seco Dubravko în LOFT, acolo unde croatul a tratat-o pe brunetă ca pe o regină. Atunci, bărbatul a demontrat că nu are deloc arici la buzunar și s-a numărat printre ”plătitorii calificați” din club.

Fără să stea pe gânduri, Seco Dubravko a comandat cinci sticle de Armand de Brignac, pe care le-a consumat alături de Daniela Crudu, care a rămas impresionată de gestul partenerului. Cei doi au petrecut până spre dimineață, iar la plecare, fosta asistentă a lui Dan Capatos a fost ajutată să urce într-un taxi.

Daniela Crudu alături de un Seco Dubravko, la LOFT, în ianuarie 2019

Daniela Crudu, transfigurată după ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul croat

Daniela Crudu a ajuns duminică dimineață la Spitalul Universitar din București, după ce a sunat disperată la serviciul unic de urgență în jurul orei 5:30. Ea avea nasul spart și mai multe traumatisme pe corp, după ce iubitul ei a lovit-o cu bestialitate în timp ce se întorceau spre casă, a dezvăluit o persoană apropiată.

A bătut-o! Se întorceau azi-dimineaţă de la club, băuseră amândoi, iar la semafor, Daniela s-a trezit luată din senin la bătaie. I-a dat un pumn în faţă, are toată faţa vânătă şi nasul spart. A sărit din maşină desculţă”, a povestit una dintre rudele vedetei.

Citește și: Iubitul Danielei Crudu a făcut scandal cu sora și cumnatul vedetei! Gesturile disperate făcute de individul violent

Bărbatul violent, care o lovise în faţă, abdomen şi peste picioare n-o mai lăsase să intre în casă. Fosta asistentă TV nu și-a dorit să depună plângere penală pe numele iubitului bătăuș, Seco Dubravko, iar polițiștii au emis un ordin de protecţie pentru 5 zile.

Citește și...