Iubitul Danielei Crudu a făcut scandal cu sora și cumnatul vedetei! Gesturile disperate făcute de individul violent

Publicat: 09/02/2020 | 15:20

Scenele incredibile s-au întâmplat în fața blocului în care Daniela Crudu a fost bătută de iubitul ei! Agresorul a făcut un scandal monstruos cu sora și cumnatul vedetei. Câțiva martori au povestit cum s-au întâmplat lucrurile, dar și la ce gesturi disperate a apelat individul violent.

Citește și: EXCLUSIV! Daniela Crudu a fost audiată de polițiști! Ce le-a spus despre iubitul bătăuș și decizia luată de oamenii legii împotriva acestuia

Iubitul Danielei Crudu, ceartă aprinsă cu sora și cumnatul vedetei

În timp ce Daniela Crudu se afla în Spitalul Universitar, unde a fost adusă de urgență în această dimineață pe targă, iubitul bătăuș a continuat să facă scandal în fața imobilului în care vedeta locuiește. Alarmată de vecini, sora brunetei a venit într-un suflet la apartamentul acesteia. Ana Maria Crudu nu și-a făcut apariția singură; ea fost însoțită de iubitul ei. În ciuda eforturilor făcute de aceștia de a-l calma pe individul recalcitrant, nu au reușit.

Citește și: Scandalos! Motivul pentru care Daniela Crudu ar fi fost bătută de iubitul croat

La un moment dat, iubitul Danielei Crudu s-a căţărat pe o balustradă ca să ajungă la fereastra apartamentului în care s-au derulat azi-dimineață scenele violente. Mai mult, el a dat cu palma în geam, în încercarea de a-i răspunde cine se afla înăuntru, relatează spynews.ro.

Citește și: EXCLUSIV! S-a aflat identitatea bărbatului care a bătut-o pe Daniela Crudu: “Era dată afară din casă, desculță și plină de sânge”. Cei doi erau iubiți de puțin timp

Ulterior, individul violent a mers la mașină, unde și-a aranjat cu o calm geaca pe un umeraș. La câteva clipe distanță, iubitul Danielei Crudu a stat de vorbă cu sora și partenerul de viață al acesteia. Martorii au povestit că, bărbatul l-a împins pe iubitul Anei Crudu ca să-l dea într-o parte din fața lui. Discuția a escaladat, iar sora vedetei și partenerul ei au plecat, lăsându-l la autoturism pe bătăuș.

Citește și...