Scandalos! Motivul pentru care Daniela Crudu ar fi fost bătută de iubitul croat

Publicat: 09/02/2020 | 13:16

Au apărut noi informații în cazul de agresiune al Danielei Crudu! Surse din anturajul vedetei au spus care este motivul pentru care ar fi fost bătută de iubitul croat. Rudele și apropiații suns scandalizați de situația în care a ajuns fosta asistentă TV de la Antena 1.

Citește și: EXCLUSIV! S-a aflat identitatea bărbatului care a bătut-o pe Daniela Crudu: “Era dată afară din casă, desculță și plină de sânge”. Cei doi erau iubiți de puțin timp

Ce ar fi făcut Daniela Crudu, astfel încât iubitul croat să își piardă rațiunea

Daniela Crudu a ajuns de urgență în această dimineață pe mâinile medicilor de la Spitalul Universitar, după ce iubitul său a bătut-o cu bestialitate. Rănită grav și cu fața tumefiată, vedeta a fost însoțită în unitatea spitalicească de doi prieteni, iar unul dintre aceștia este cetățean englez. Surse din anturajul divei au declarat sub protecția anonimatului că bărbatul și-a ieșit pierdut rațiunea când a aflat că aceasta a cheltuit o sumă mare de bani cât timp el fusese plecat din România, relatează spynews.ro.

Citește și: Comunicatul Poliției, după ce Daniela Crudu a cerut ajutorul la 112 ca să scape de iubitul bătăuș! Cum au găsit-o, de fapt, oamenii legii

Conform unor martori, scenele violente s-au derulat în locuința fostei asistente TV de la Antena 1. De altfel, ea a fost cea care a sunat la numărul unic de urgență 112 și a cerut ajutorul după ce a fost agresată cu bestialitate de partenerul său de viață.

Citește și: EXCLUSIV | Daniela Crudu, diagnostic crunt după ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei

Azi-noapte, Daniela Crudu și iubitul bătăuș au fost filmați împreună într-un restaurant de lux din București și păreau foarte fericiți și îndrăgostiți împreună. Printre prietenii care au stat cu ei la masă s-a numărat și Mădălina Pamfile.

Citește și...