Cum a fost filmată Daniela Crudu împreună cu iubitul ei cu doar câteva ore înainte să fie bătută de acesta

Publicat: 09/02/2020 | 12:08

Cu doar câteva ore înainte să fie bătută de iubitul alături de care și-a asumat relația chiar înainte de Revelion, Daniela Crudu s-a filmat alături de acesta în ipostaze frumoase. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are imaginile cu cei doi îndrăgostiți înainte ca povestea lor să fie marcată de această traumă și le puteți vedea atât în galeria foto a articolului, dar și în video.

Citește și: EXCLUSIV | Daniela Crudu, diagnostic crunt după ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei

Daniela Crudu a petrecut clipe frumoase cu iubitul ei cu doar câteva ore înainte să fie bătută de acesta

Daniela Crudu și iubitul său au luat cina târzie într-un local de fițe din Capitală. Cei doi nu au fost singuri, ci însoțiți de câțiva prieteni, după cum se poate observa în înregistrările făcute publice chiar de focoasa brunetă. La masă, ea l-a avut în dreapta pe bărbatul alături de care a făcut-o până de curând fericită, iar în stânga sa se afla Mădălina Pamfile. Potrivit unui filmuleț urcat pe Instagram Stories de Daniela Crudu, ea și partenerul său de viață s-au întors în România în cursul zilei de ieri. Vedeta a surprins câteva cadre din Bulgaria înainte să treacă granița.

La câteva ore de la ieșirea relaxantă, fosta asistentă TV a fost bătută de iubitul ei și a ajuns de urgență la un spital din București.

Daniela Crudu a renunțat la postul de asistentă TV

Daniela Crudu s-a născut pe 14 iunie 1989. În vara lui 2017, Cruduţa a renunţat la postul de asistentă la “Xtra Night Show”, emisiune care e prezentată de Dan Capatos. Ceilalţi membrii ai echipei sunt: Cătălin Bordea şi Vika Jugulina.

“Îmi doresc un copil, nu neapărat să mă mărit. Dar îmi doresc un copil. Atunci când o să întâlnesc pe cineva, să mă liniştească. Până atunci nu am obilgaţii, nu sunt măritată, nu am familie, de ce să nu mă distrez?”, a declarat Daniela Crudu în cadrul unui interviu mai vechi.

Citește și...