Daniela Crudu, adusă pe targă la Spitalul Universitar. EXCLUSIV

Publicat: 09/02/2020 | 10:58

Daniela Crudu a ajuns de urgență în această dimineață pe mâinile medicilor de la Spitalul Universitar. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie informații în exclusivitate despre situația delicată în care se află vedeta, care a fost adusă pe targă la unitatea spitalicească din București. Surse din anturajul fostei asistente TV au dezvăluit ce i s-a întâmplat.

Citește și: Comunicatul Poliției, după ce Daniela Crudu a cerut ajutorul la 112 ca să scape de iubitul bătăuș

Daniela Crudu, de urgență la Spitalul Universitar din București

UPDATE 16:12 Daniela Crudu a fost operată la nas în această după-amiază; vedeta are la dispoziție 90 de zile ca să depună plângere împotriva iubitului bătăuș.

UPDATE 15:20 – În timp ce Daniela Crudu primea îngrijiri medicale, iubitul bătăuș a continuat să fie agresiv. 

Citește și: Iubitul Danielei Crudu a făcut scandal cu sora și cumnatul vedetei! Gesturile disperate făcute de individul violent

UPDATE 14:09 – În urmă cu puțin timp s-a aflat că Daniela Crudu a fost externată și că a stat de vorbă cu polițiștii, cărora le-a povestit ce i s-a întâmplat.

Citește și: EXCLUSIV! Daniela Crudu a fost audiată de polițiști! Ce le-a spus despre iubitul bătăuș și decizia luată de oamenii legii împotriva acestuia

UPDATE 13:16 – Rudele și apropiații suns scandalizați de situația în care a ajuns fosta asistentă TV de la Antena 1.

Citește și: Scandalos! Motivul pentru care Daniela Crudu ar fi fost bătută de iubitul croat

UPDATE 12:45 – Unul dintre martori a povestit starea critică în care se afla Daniela Crudu când au ajuns polițiștii și echipajul medical la ea. De asemenea, iubitul bătăuș a fost identificat.

Citește și: EXCLUSIV! S-a aflat identitatea bărbatului care a bătut-o pe Daniela Crudu: “Era dată afară din casă, desculță și plină de sânge”. Cei doi erau iubiți de puțin timp

UPDATE 11:07 – După ce au consultat-o pe îndrăgita vedetă, medicii au avut vești neplăcute. În urma loviturilor încasate de la iubitul ei, Daniela Crudu s-a ales cu nasul spart, un traumatiscm cranio-facial și o entorsă la gleznă, au dezvăluit surse din spital în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Citește și: Daniela Crudu, în sala de operații după ce a fost agresată cu bestialitate de iubit

UPDATE 11:00 – Potrivit celor mai informații, Daniela Crudu nu își dorește să depună plângere împotriva iubitului bătăuș. Astfel, deși poliția s-a autosesizat, oamenii legii nu pot face nimic făcă declarațiile ei. 

Citește și: Cum a fost filmată Daniela Crudu împreună cu iubitul ei cu doar câteva ore înainte să fie bătută de acesta

În vârstă de 30 de ani, Daniela Crudu a primit îngrijiri medicale în urmă cu puțin timp, după ce a fost bătută de iubitul misterios cu care s-a afișat de sărbători. Scenele violente s-au petrecut în această dimineață într-un apartament din sectorul 6 al Capitalei. Surse din cadrul Poliției au dezvăluit că bruneta a fost cea care a sunat la numărul unic de urgență 112. Mai mult, bărbatul a încercat să o dea afară din casă pe fosta asistentă TV.

În jurul orei 11:00, ea a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar din Capitală, unde a fost internată. Deocamdată, nu se cunoaște identitatea bărbatului alături de care și-a petrecut sărbătorile de iarnă.

Daniela Crudu a renunțat la postul de asistentă TV

Daniela Crudu s-a născut pe 14 iunie 1989. În vara lui 2017, Cruduţa a renunţat la postul de asistentă la “Xtra Night Show”, emisiune care e prezentată de Dan Capatos. Ceilalţi membrii ai echipei sunt: Cătălin Bordea şi Vika Jugulina.

“Îmi doresc un copil, nu neapărat să mă mărit. Dar îmi doresc un copil. Atunci când o să întâlnesc pe cineva, să mă liniştească. Până atunci nu am obilgaţii, nu sunt măritată, nu am familie, de ce să nu mă distrez?”, a declarat Daniela Crudu în cadrul unui interviu mai vechi.

 

Citește și...