EXCLUSIV! Daniela Crudu a fost audiată de polițiști! Ce le-a spus despre iubitul bătăuș și decizia luată de oamenii legii împotriva acestuia

Autor:
Publicat: 09/02/2020 | 14:09

În urmă cu puțin timp, Daniela Crudu a stat de vorbă cu polițiștii care au venit să o audieze în urma scandalului violent în care a fost implicată astăzi. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă oferă în exclusivitate informații despre ce mărturisiri a făcut vedeta despre iubitul bătăuș, dar și decizia luată de oamenii legii împotriva acestuia.

Citește și: Scandalos! Motivul pentru care Daniela Crudu ar fi fost bătută de iubitul croat

Daniela Crudu, audiată de polițiști după ce a fost bătută de iubitul croat

Daniela Crudu le-a povestit polițiștilor cum a izbucnit cearta cu iubitul croat, dar și care a fost momentul în care scandalul s-a trasformat într-o bătaie ca-ntr-un ring de box. În cadrul audierilor, ea le-a spus cu ce leziuni crunte s-a ales în urma loviturilor primite și că trebuie să treacă acum printr-o operație delicată, după ce a fost desfigurată. Cu toate acestea, vedeta a decis să nu depună plângere pe numele atacatorului, însă, oamenii legii au emis un ordin de protecție provizoriu, au dezvăluit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, surse din cadrul anchetei.

Citește și: Apel sfâșietor după ce Irina Andrei a fost ucisă! Familia ei are nevoie de bani pentru înmormântare: “Și pentru copilașii ei, rog din tot sufletul să…”

Incidentul teribil în care este implicată vedeta s-a produs la doar două zile după ce Irina Andrei, o tânără mamă a doi copii din, a fost ucisă de soțul de care își dorea să divorțeze. Femeia obținuse un ordin de protecţie pe 18 decembrie 2019 pentru că individul o bătuse… Cu toate acestea… actul nu a fost suficient ca să îl împiedice pe bărbat să devină criminal.

Citește și: EXCLUSIV! S-a aflat identitatea bărbatului care a bătut-o pe Daniela Crudu: “Era dată afară din casă, desculță și plină de sânge”. Cei doi erau iubiți de puțin timp

După cazul femeii ucise în Chitila de soțul de care voia să divorțeze și împotriva căruia obținuse și un ordin de protecție, parlamentarii și-au amintit de legea brățărilor electronice! Astfel, ieri, ministrul Afacerilor Interne a promis că va pune pe lista priorităților monitorizarea agresorilor cu dispozitive GPS. Dacă legea era adoptată și aplicată, tânăra mamă de 32 de ani, înjunghiată mortal de soț după ce a intrat pe ascuns în locuința ei, poate ar fi avut o șansă să fie protejată de stat – ultima conversație a Irinei înainte să fie ucisă cu o cruzime de nedescris. Între timp, asasinul de 34 de ani a fost arestat preventiv.

Citește și: Cum a fost filmată Daniela Crudu împreună cu iubitul ei cu doar câteva ore înainte să fie bătută de acesta

După ce a plecat de la audieri, Daniela Crudu a mers să acasă la tatăl ei, în Ferentari.