EXCLUSIV | Daniela Crudu, diagnostic crunt după ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei

Publicat: 09/02/2020 | 11:35
Daniela Crudu a primit un diagnostic crunt după ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei în această dimineață. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obținut infomații în exclusivitate despre veștile primite de vedetă de la medici, dar și ce decizii au luat specialiștii în cazul acesteia.

Citește și: Boala fără leac de care sufera Daniela Crudu. Diagnosticul crunt pus de medici

Daniela Crudu, diagnostic crunt după ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei

La scurt timp după ce a ajuns în grija medicilor de la Spitalul Universitar din București, medicii i-au dat vești neplăcute Danielei Crudu în legătură cu traumele suferite în urma loviturilor primite de la iubitul ei în această dimineață. Specialiștii i-au spus vedetei că are nasul spart, un traumatism cranio-facial și o entorsă la gleznă. Mai mult, se pare că, aceasta ar trebui să fie supusă unei intervenții chirurgicale și este foarte probabil ca în cursul acestei zile să fie transferată la o altă clinică unde se poate face operația.

“E posibil să fie transferată la un spital cu garda ORL pentru operație. E încă la UPU, urmează să decidă medicii. La Spitalul Universitar nu poate fi operate la nas, dar medicii spun că cel mai probabil o să aibă nevoie de această operație”, au dezvăluit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, surse din cadrul unității spitalicești.

Deocamdată, nu se cunoaște identitatea bărbatului alături de care Daneila Crudu și-a petrecut sărbătorile de iarnă și care a agresat-o cu bestialitate în această dimineață. De când și-a asumat relația cu noul iubit, focoasa brunetă nu i-a arătat niciodată chipul și nici nu a dezvăluit numele acestuia sau cu ce se ocupă, după cum puteți observa și în imaginile din galeria foto a articolului.

Daniela Crudu a renunțat la postul de asistentă TV

Daniela Crudu s-a născut pe 14 iunie 1989. În vara lui 2017, Cruduţa a renunţat la postul de asistentă la “Xtra Night Show”, emisiune care e prezentată de Dan Capatos. Ceilalţi membrii ai echipei sunt: Cătălin Bordea şi Vika Jugulina.

Citește și...