Comunicatul Poliției, după ce Daniela Crudu a cerut ajutorul la 112 ca să scape de iubitul bătăuș! Cum au găsit-o, de fapt, oamenii legii

Publicat: 09/02/2020 | 12:20

În urmă cu puțin timp, reprezentanții Poliției din Capitală au dat un comunicat despre agresiunea în care a fost implicată Daniela Crudu. Potrivit informațiilor oficiale, vedeta a sunat la serviciul unic de urgență 112 ca să scape de iubitul bătăuș.

Citește și: Cum a fost filmată Daniela Crudu împreună cu iubitul ei cu doar câteva ore înainte să fie bătută de acesta

Comunicatul Poliției în cazul Danielei Crudu, agresată de iubitul ei

Oamenii legii au declarat că Daniela Crudu a cerut ajutorul la 112 azi-dimineață, în jurul orei 5:30. La scurt timp după ce a făcut apelul, vedeta a fost transportată la Spitalul Universitar din București.

Citește și: EXCLUSIV | Daniela Crudu, diagnostic crunt după ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei

“La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment. Femeia a fost transportată la o unitate spitalicească pentru în grijiri. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe”, se arată în comunicatul oferit de oficialii Poliției din Capitală.

Daniela Crudu a renunțat la postul de asistentă TV

Daniela Crudu s-a născut pe 14 iunie 1989. În vara lui 2017, Cruduţa a renunţat la postul de asistentă la “Xtra Night Show”, emisiune care e prezentată de Dan Capatos. Ceilalţi membrii ai echipei sunt: Cătălin Bordea şi Vika Jugulina.

“Îmi doresc un copil, nu neapărat să mă mărit. Dar îmi doresc un copil. Atunci când o să întâlnesc pe cineva, să mă liniştească. Până atunci nu am obilgaţii, nu sunt măritată, nu am familie, de ce să nu mă distrez?”, a declarat Daniela Crudu în cadrul unui interviu mai vechi.

Citește și...