Surpriză: unde s-a angajat Alice Iacobescu după ce a fost dată afară de la Digi 24. E colegă cu Andreea Esca

Autor:
Publicat: 20/09/2019 | 15:43

Jurnalista Alice Iacobescu, fosta prezentatoare de la Digi24, este noul director de știri al postului Europa FM. Alice Iacobescu va conduce redacția de știri Europa FM și va putea fi ascultată săptămânal de fanii postului.

Jurnalista l-a înlocuit pe Teodor Tiță care a renunțat la presă pentru a se alătura echipei de campanie a lui Dan Barna.

„Este alegerea naturală, pe care mulți au intuit-o de cum au aflat că voi face o schimbare de substanță. Europa FM este o oază de profesionalism și decență și sunt onorată să mă alătur unei echipe pe care o urmăresc cu plăcere de ani de zile, deja. Am promis că e o schimbare de substanță, iar aceasta e doar o parte din ce urmează”, a spus Alice Iacobescu.

Jurnalista Alice Iacobescu a demisionat săptămâna trecută de la televiziuena Digi24, potrivit paginademedia.ro

Jurnalista a dat câteva detalii despre demisia sa în cadrul unui interviu. Se pare că, la o zi după interviu, Alice Iacobescu a fost scoasă de pe post (unde prezenta tronsonul 13.00 – 15.30), deși declarase că se află în preaviz până pe 7 octombrie.

Cine este Alice Iacobescu

Alice Iacobescu este jurnalist de peste 25 de ani, cu experiență în radio și televiziune. A debutat în radio în 1993, la Delta RFI, a lucrat apoi, timp de 3 ani, la BBC Londra, redacția română. Vine la Europa FM dupa ce a prezentat știri de televiziune mai mult de un deceniu, la Digi24 și, anterior, la Antena 3.