TOP 10 – Cele mai extravagante mirese din showbiz-ul românesc. Cum au apărut Andreea Esca și Teo Trandafir la nunțile lor

Publicat: 29/09/2019 | 10:39

Mireasa se află în centrul atenției la fiecare nuntă, iar rochia pe care o poartă reprezintă, fără îndoială, punctul de atracție. Nu este o alegere ușoară, cu atât mai mult atunci când vorbim despre vedete ale showbizului. 

Fiecare mireasă își alege rochia în funcție de preferințe sau sensibilități, încercând să apară în fața invitaților în cea mai bună ipostază, din toate punctele de vedere. Andreea Esca, Mihaela Rădulescu, Teo Trandafir, Monica Columbeanu sau Valentina Pelinel, toate au atras privirile prin rochiile de mireasă alese.

Monica Columbeanu, de pildă, a făcut senzație, în 2006, într-o rochie împodobită cu 800 de cristale Swarovski, conform Viva!. În 2007, Valentina Pelinel a îmbrăcat o rochia care a purtat semnătura Vera Wang. Teo Trandafir și-a dorit o rochie gen anii `20, în timp ce Luminița Anghel a preferat o rochie albastră. Mihaela Rădulescu a ales să poarte și pălărie, la nunta cu Ștefan Bănică Jr., iar Alina Vidican a purtat o rochie de 20.000 de euro, semnată de designerul Zuhair Murad. Ilinca Vandici a apărut la ceremonia religioasă într-o rochie de mireasă atipică, de culoare roz, cu multe paiete şi trenă.

În ceea ce o privește pe Andreea Esca, vedeta a purtat o rochie de mireasă stil ”prințesă”, fără mâneci, afișând și un decolteu generos.

Citește și...