Acasă » LIFE STYLE » Top 20 filme seriale turcești

Top 20 filme seriale turcești

De: Valentina Ene 15/11/2022 | 10:55
Top 20 filme seriale turcești
Sursă foto: Pexels.com

Din ce în ce mai mulți români au devenit interesați în ultimii ani de serialele turcești. Scenariile interesante și scenele de dragoste sau pline de acțiune i-au făcut pe mulți să stea mereu cu sufletul la gură în fața micilor ecrane. În continuare îți vom prezenta 20 de producții realizate în Turcia care au reușit să câștige inimile oamenilor de pretutindeni.

Top 20 filme seriale turcești pe care trebuie să le urmărești

1. Sen Çal Kapimi – Bate la ușa mea (2020-2021)

Acest serial este unul plin de comedie și romantism în același timp. De-a lungul celor 52 de episoade ale serialului este prezentată povestea Edei, personajul principal feminin, care și-a pierdut părinții la o vârstă fragedă și care a fost crescută de mătușa sa. Eda ajunge să îl cunoască pe Serkan Bolat, cel care îi va retrage bursa de studii în Italia. Treptat, lucrurile dintre cei doi vor ajunge să se complice, relația lor de dragoste suferind modificări considerabile.

2. Çukur – Legea Familiei (2017-2021)

Çukur este un district din Istanbul unde activitatea criminală este la ea acasă. Familia Kocovali este cea care deține supremația și care decide ce activități ar putea avea loc în această regiune. Chiar dacă drogurile și armele sunt peste tot, familia are reguli clare cu privire la asta, ținându-i pe membrii săi departe de pericole. Lucrurile s-ar putea schimba în momentul în care cineva ar putea încălca regulile impuse de capul familiei.

VEZI ȘI: VEȘTI BUNE PENTRU FANII SQUID GAME! SERIALUL CARE A DOBORÂT APROAPE TOATE RECORDURILE VA AVEA UN AL DOILEA SEZON. „NU NE-AŢI DAT DE ALES”

3. Kara Sevda – Dragoste Infinită (2015-2017)

Kemal și Nihan sunt personajele principale ale acestui film serial turcesc de top. Cei doi ajung să se cunoască într-un  moment de răscruce și să nutrească sentimente puternice de dragoste unul pentru celălalt. Din păcate, povestea lor de iubire va fi supusă multor încercări, iar finalul este unul la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Kara Sevda. Foto: Facebook

4. Erkenci Kuş – Pasărea Matinală (2018-2019)

Cei care au urmărit deja acest serial au fost de-a dreptul uimiți de povestea de dragoste dintre Sanem și Can. Chiar dacă provin din lumi diferite, cei doi ajung să se îndrăgostească unul de celalalt, însă cei din jur nu fac decât să le bage bețe în roate.

5. Mucize Doktor – Doctorul minune (2019-2021)

Acest film serial produs în Turcia este o readaptare foarte reușită a unui serial coreean. Imediat după ce a fost difuzat pentru prima dată la televizor, oamenii au început să îl îndrăgească pe Ali Vefa, un doctor chirurg care suferă de autism dar care are o capacitate uimitoare de a oferi răspunsul pentru fiecare problemă medicală.

6. Ask Laftan Anlamaz – Dragoste fără cuvinte (2016-2017)

„Dragoste fără cuvinte” este un alt film serial turcesc de top ce prezintă povestea de dragoste dintre Hayat, o fată de la țară care are părinți stricți și Murat, șeful ei pe care aceștia nu îl suportă. Cei doi tineri ajung în diferite ipostaze care îi apropie, deși încearcă să păstreze o relație strict profesională.

7. Protector – Protectorul Istanbulului (2018-2020)

De data aceasta vorbim despre un serial turcesc menit să atragă atenția tuturor celor care iubesc lumea Fantasy. Hakan, personajul principal, ajunge să constate că se trage dintr-n ordin străvechi că menirea sa este să protejeze orașul Istanbul de forțele răului.

8. Istanbullu Gelin – Mireasa din Istanbul (2017-2019)

Poveștile de dragoste sunt cele mai apreciate, tocmai de aceea acest serial plin de dramă a devenit extrem de popular. Faruk deține o companie de autobuze și ajunge să se îndrăgostească de o violonistă care nu are un statut social foarte mare. Mama bărbatului va face tot posibilul pentru a-i despărți pe cei doi.

Istanbullu Gelin – Mireasa din Istanbul. Foto: Facebook

9. Dirilis: Ertugrul – Putere și Glorie (2014-2019)

Serialul care are la activ 150 de episoade și care poate fi urmărit și pe Netflix aduce la lumină o altă lume. Regizorul a încercat să dea culoare unei comunități turcești asiatice a secolului al XII-lea. „Putere și Glorie” este plin de ficțiune istorică și aventură.

10. Muhtesem Yüzyil – Suleyman Magnificul (2011-2014)

„Suleyman Magnificul” este de departe unul dintre filmele seriale turcești care a atras atenția românilor din prima clipă în care a fost difuzat la televizor. Acesta spune povestea sultanului Soliman I, unul dintre cei mai cunoscuți conducători ai Orientului din secolul al XVI-lea.

11. Vatanim Sensin – Patria mea ești tu (2016-2018)

Un alt serial cu tematică istorică este și „Patria mea ești tu”. Acesta aduce în atenția publicului larg o reinterpretare a unor personaje reale. Serialul începe cu Războaiele Balcanice, avându-l în prim plan pe Generalul „Cedvet”, care ajunge să trăiască o poveste de iubire alături de Azize, o mamă devodată care luptă pentru familia sa.

12. Bizim Hikaye – Povestea Noastră (2017-2019)

Serialul urmărește povestea unei fete care este nevoită să se îngrijească de soarta celorlalți cinci frați ai săi, în timp ce părinții lor sunt absenți în fiecare zi. Deoarece credea ca nu poate găsi dragostea adevărată, tânăra a rămas uimită în momentul în care l-a întâlnit pe Bariș.

13. Kiralik Ask – Prețul Dragostei (2015-2017)

După cum spune și titlul, este vorba despre o frumoasă poveste de dragoste care începe într-un mod de-a dreptul inedit. Defne, personajul principal feminin, ajunge să facă sacrificii uriașe pentru a-și salva fratele din mâinile Mafiei, iar Omer, personajul principal masculin ajunge să se îndrăgostească de ea.

NU RATA: UNUL DINTRE CELE MAI IUBITE SERIALE NETFLIX VA CONTINUA MAI MULT DECÂT SE CREDEA INIȚIAL. CÂND REVINE, DE FAPT, LUCIFER ȘI CÂTE SEZOANE VA MAI AVEA?

14. Sefirin Kizi – Fiica Ambasadorului (2019-2021)

Sancar și Nare se cunosc de mici și ajung să se căsătorească în momentul în care împlinesc amândoi vârsta potrivită. Din păcate, în noaptea nunți o revelație de-a lui Nare va avea să schimbe totul pentru cele două personaje principale.

Sefirin Kizi – Fiica Ambasadorului. Foto: Facebook

15. Ufak Tefek Cinayetler – Răzbunare pe tocuri (2017-2018)

Acesta este un serial diferit față de tot ceea ce v-am prezentat până acum. Scenele amuzante dar și cele polițiste fac din „Răzbunare pe tocuri” o producție savuroasă.

16. Paramparca – Furtuna Pe Bosfor (2014-2017)

Acest serial turcesc te va duce cu gândul la o poveste de viață care ar putea să se întâmple chiar și în zilele noastre. O asistentă ajunge să schimbe două fetițe în momentul în care s-au născut, deoarece numele lor erau similare. După 15 ani adevărul este pe cale să iasă la iveală.

17. Sen Anlat Karadeniz – Lacrimi la Marea Neagra (2018-2019)

„Lacrimi la Marea Neagră” este un serial perfect pentru cei care nu își doresc ceva cu foarte multe episoade. Acesta i-a captivat de-a lungul timpului pe iubitorii de acțiune, aventură și dragoste. Nefes este o mamă care ar face orice pentru copilul ei, fiind dispusă să rămână alături de un psihopat. Toate astea se vor schimba în momentul în care se va îndrăgosti de Tahir.

18. Kaderimin Yazildigi Gun – Ziua în care mi s-a scris destinul (2014-2015)

Defne și Kahraman Yorukhan sunt bogați, dar nu au copii. După o perioadă în care familiile celor doi cer foarte multe explicații, aceștia caută o modalitate pentru a rezolva această problemă. Pentru asta, Defne alege o mamă surogat care să îi ofere soțului ei un moștenitor.

19. Icerde – Intrusul (2016-2017)

Povestea a doi frați care sunt despărțiți din cauza unui bărbat care a dorit răul familiei a impresionat până la lacrimi multe persoane până acum. Deși unul a ajuns infractor și unul polițist, trecutul îi urmărește în continuare.

Icerde – Intrusul. Foto: Facebook

20. Dogdugun Ev Kaderindir – Prizoniera destinului (2019-2021)

Ultimul film din lista noastră de 20 de producții filmate în Turcia este un serial care a câștigat două premii foarte importante, unul pentru cel mai bun regizor și unul pentru cel mai bun scenariu. Momentul în care personajul principal află că nu este deloc stăpân pe propria soartă și încearcă să scape de această povară i-a impresionat chiar și pe cei mai aspri critici.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Valentina Ene
Valentina Ene a ales să lucreze în presă din anul 2019, dar a cochetat cu lumea mondenă încă din liceu. Pasionată de showbiz, dar și de actualitate, s-a alăturat site-ului CANCAN.RO pentru a putea acoperi o paletă cât mai largă de subiecte. Valentina citeste mai mult
Parteneri
Camping în România. Cât costă o zi cu RULOTA, la munte sau la mare
Camping în România. Cât costă o zi cu RULOTA, la munte sau la mare
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și atenția femeilor frumoase
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după...
Mădălina Ghenea, apariție în lenjerie TRANSPARENTĂ! A făcut-o IAR
Mădălina Ghenea, apariție în lenjerie TRANSPARENTĂ! A făcut-o IAR
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Cu cine nu ar cânta niciodată Maria Cârneci: „Nu aș accepta niciodată cu unul care...”. Dezvăluiri fără perdea făcute de interpreta de muzică populară
Cu cine nu ar cânta niciodată Maria Cârneci: „Nu aș accepta niciodată cu unul care...”....
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără el. „Nu cred că îmi mai găsesc echilibrul fără el niciodată. Nu cred.”
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
"Suntem o comună binecuvântată de Dumnezeu!" Fructul cu care localnicii au dat lovitura. Cu cât...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Produsul adorat de români care nu va mai avea niciodată același gust. Este directivă de la UE
Produsul adorat de români care nu va mai avea niciodată același gust. Este directivă de...
Părintele Pimen Vlad, adevăruri nespuse despre Gigi Becali. A fost miracol de la Maica Domnului. ”Aveți pământ acolo?”
Părintele Pimen Vlad, adevăruri nespuse despre Gigi Becali. A fost miracol de la Maica Domnului....
AJUTOR OBLIGATORIU în România. Este vestea pe care o așteptau aproape un milion de români
AJUTOR OBLIGATORIU în România. Este vestea pe care o așteptau aproape un milion de români
Despărțire – șoc în showbiz, la doar o zi de când vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil. E posibil să rămână la ea!
Despărțire – șoc în showbiz, la doar o zi de când vedeta a adus pe...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la "ameninţările" lui Emmanuel Macron
Noile reguli PENTRU ȘAORMA. Decizia care se pregătește chiar acum în Europa
Noile reguli PENTRU ȘAORMA. Decizia care se pregătește chiar acum în Europa
O bancnotă de colecție îți aduce o avere. Mulți români o mai au prin casă
O bancnotă de colecție îți aduce o avere. Mulți români o mai au prin casă
Obicei INEDIT în a doua zi de Paște. Singurul loc din România în care se mai practică
Obicei INEDIT în a doua zi de Paște. Singurul loc din România în care se...
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu Nilă
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea,...
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru trei semne zodiacale
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci:
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
Gigi Becali și-a luat mâna de pe Ioana Tufaru: „Nu mai suntem sub aripa lui protectoare”
Gigi Becali și-a luat mâna de pe Ioana Tufaru: „Nu mai suntem sub aripa lui...
Barajul din România care e construit într-un loc unic. Are o poveste impresionantă și a oprit o catastrofă. Un oraș întreg ar fi fost șters de pe hartă
Barajul din România care e construit într-un loc unic. Are o poveste impresionantă și a...
Animalul pe care românii au început să-l crească. Investiția nu este mare, dar profitul poate fi uriaș. Un ou se vinde și cu 100 de lei, iar cererea este uriașă
Animalul pe care românii au început să-l crească. Investiția nu este mare, dar profitul poate...