Unul dintre cele mai iubite seriale Netflix va continua mai mult decât se credea inițial. Când revine, de fapt, Lucifer și câte sezoane va mai avea?

Publicat: 07/06/2020 | 10:10
Unul dintre cele mai iubite seriale Netflix va continua mai mult decât se credea inițial. Când revine, de fapt, Lucifer și câte sezoane va mai avea?

Al şaselea sezon al serialului Lucifer este foarte aproape de a se realiza! Tom Ellis, protagonistul producţiei de pe Netflix, a semnat recent un acord pentru a reveni în serial.

Când ar putea începe filmările pentru sezonul 6 din Lucifer

La începutul acestui an, Netflix a început discuţiile cu Warner Bros, producătorul seriei, pentru a face încă un sezon pentru Lucifer, după ce iniţial se anunţase că al cincilea sezon va fi şi ultimul.

A fost nevoie de negocieri lungi şi dificile, dar în cele din urmă, Ellis a acceptat noul contract, iar ceilalţi actori principali sunt şi ei dispuşi să mai facă un sezon, spun surse citate de presa americană.

Acum, planul este ca Lucifer să se întoarcă în faza de producţie în septembrie, iar producătorii trebuie să termine filmările şi la al cincilea sezon. Se pare că mai erau de filmat doar 4 zile din sezonul 5 când pandemia de coronavirus a lovit planeta din plin, lucru care a dus la amânarea tuturor producţiilor.

Serialul Lucifer, una dintre cele mai de succes producţii Netflix

Lucifer are o istorie interesantă. Serialul a fost lansat de Fox, care a decis să-l anuleze după 3 sezoane, televiziunea americană nefiind mulţumită de cum performa. Netflix a salvat seria şi i-a mai adăugat încă 2 sezoane. Deşi serialul trebuia să se încheie după al cincilea sezon, succesul mare avut i-a făcut pe cei care operează platforma de streaming să îl mai facă şi pe al şaselea.

Ajungând la 77 de episoade, întinse pe parcursul a cinci serii, Lucifer devine una dintre cele mai lungi seriale Netflix, alături de Orange is the new Black şi House of Cards.

Lucifer este bazat pe benzile desenate cu acelaşi nume, create de divizia Vertigo Imprint a celor de la DC. Serialul prezintă aventurile fermecătorului şi fascinantului Lord al Infernului, Lucifer Morningstar, care o ajută pe detectivul Chloe Decker să prindă criminali.

Până acum, Netflix nu a anunţat data oficială la care ar urma să fie difuzat penultimul sezon al serialului.

Citește și...