Tragic. A murit unul dintre cei mai importanți oameni de media din România. Avea 47 de ani și 5 copii

Publicat: 11/08/2020 | 13:58
Tragic. A murit unul dintre cei mai importanți oameni de media din România. Avea 47 de ani și 5 copii

Fondatorul companiei Paprika Studios, Peter Marschall, a murit la doar 47 de ani. Producătorul, care prin compania sa a adus multe proiecte de televiziune pe piața din România, a fost răpus de cancer.

Trecerea sa în neființă a fost anunțată pe pagina Paprika Studios, unde foștii colegi au pus ieri un mesaj: „După o lungă luptă împotriva bolii, prietenul și colegul nostru, Peter Marschall, un bărbat care nu numai că a visat, dar și-a îndeplinit și visele, fondatorul Paprika Studios a murit în această dimineață(luni, 10 august n. red)”, scrie printre altele în postare.

Citește și: Gabriela Firea vrea să lanseze un proiect care să stimuleze oamenii care pot dona plasma. „Vom adaugă și un stimulent financiar în cuantum de 1.000 de euro”

Reacția lui Dan Negru

Dan Negru a anunțat dispariția lui Marschall. Negru îl numește pe acesta „unul dintre pionierii industriei TV de la noi”. Tot vedeta Antenei 1 face și o scurtă trecere în revistă a proiectelor de televiziune la care Peter Marschall a contribuit. Printre acestea se numără și Te pui cu blondele, emisiunea lui Negru, dar și câteva proiecte de la Prima TV: Schimb de mame, Cireașa de pe tort sau Mondenii. Iată mesajul acestuia

„A murit Peter Marschall, unul dintre pionierii industriei tv de la noi. Am construit împreună cu compania lui, „Paprika Entertainment” , showul ” Te pui cu Blondele”, cel mai longeviv game-quizz de prime-time din istoria televiziunii din România și printre cele mai profitabile-financiar show-uri tv difuzate vreodată in România.

„Schimb de mame”, „Cireașa de pe tort”, „Mondenii”, „Rătăciți in Panama” sunt câteva formate pe care le-a adus in România dar Peter a construit televiziune in multe alte țări europene, Ungaria, Germania, Cehia, Bulgaria. Avea 47 de ani… Și 5 copii…”

Nu rata: Metoda simplă care poate diminua numărul de noi cazuri de coronavirus! Dr. Adrian Marinescu: „Poate să facă foarte clar diferența. Și poate să o facă repede”