Transformare bulversantă. Ce s-a ales de Americanu’ din „La Bloc” și cum a ajuns să arate acum

Publicat: 04/03/2019 | 11:45

La Bloc a fost un serial-fenomen. E drept că, la început, nimeni nu a anticipat un asemenea succes. Cele mai optimiste previziuni au fost, însă, depășite foarte repede. Primul serial de comedie românesc (și singurul, de altfel) a avut 524 de episoade. Ținea românii în casă la orele serii, pentru că era savuros, fresh și avea un scenariu genial. (Prinde oferta Telekom)

Printre actorii care au făcut ”istorie” în timpul serialului s-au numărat Mihai Coadă, Dragoș Moștenescu, Alina Chivulescu, Dana Rogoz și… Emil Mitrache, alias Americanu’, poate cel mai simpatic dintre personaje. (3 luni cadou la Mobil5)

După încheierea serialului, era fireasc ca Americanu` să încerce și altceva. Actorul a făcut o vreme taximetrie, însă a renunțat:

”Eu am făcut Uber timp de două-trei luni. Nu mai fac, pentru că am realizat că nu merită, sunt tot felul de condiţii care nu îmi convin. Acum lucrez în asigurări, am un birou de mediere, joc teatru. Săptămâna aceasta am două spectacole în Bucureşti. Lucram câteva ore seara, când aveam timp, şi cam atât’, a povestit Emil Mitrache pentru Click!.

Emil Mitrache lucrează în… domeniul asigurărilor, dar joacă și teatru

A donat premiul în valoare de 8.500 de lei!

Actorul Emil Mitrache este căsătorit din 2012 cu Cristina, care i-a dăruit doi băieți – Teodor, în vârstă de 8 ani, și Eduard, în vârstă de 6 ani. Alături de ei, anul trecut a câștigat ultima ediție a concursului Aici eu sunt vedeta!, de la Antena 1. (5 euro/luna și ai net NELIMITAT)

Premiul câștigat atunci – în valoare de 8.500 de lei – l-a donat unei familii cu doi copii bolnavi. (Net NELIMITAT la 5 euro)

Citește și...