Unul dintre cei mai bogați români, acuzat că organiza orgii sexuale cu minore! Prostituatele au fost interceptate: ”Nu suntem doar noi două… Suntem patru și două dansatoare! E surpriză pentru moș!”

Publicat: 24/09/2018 | 23:14

Unul dintre cei mai cunoscuți milionari în euro din Moldova a fost interceptat într-un mega-dosar de prostituție instrumentat de procurorii de la Crimă Organizată. (AFLA AICI: Cum iti poti cumpara apartamentul mult visat in doar 6 luni!) Ioan Zapodeanu, „nea Ion” sau „moșu’”, după cum îl numeau prostituatele în discuțiile private, a fost deja audiat ca martor și, cel mai probabil, va fi chemat și în instanță. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat detalii super-fierbinți despre petrecerile organizate de Zapodeanu, ieșeanul ajuns milionar în euro prin intermediul unor tranzacții cu terenuri. (VEZI ȘI: CE AROGANȚĂ I-A FĂCUT TEMUTUL COSTEL CORDUNEANU PERICULOSULUI VANDAM)

„Nea Ion” ar fi obișnuit să arunce cu bani pentru „fetițe”, pe care le aducea la petreceri private care se încheiau cu adevărate orgii. Avocați, notari, oameni de afaceri sau apropiați ai lumii interlope s-ar fi numărat printre cei care participau la petrecerile la care, au povestit prostituatele, Zapodeanu arunca cu bani.  (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

Plătea pentru sex cu minore, potrivit anchetatorilor

Omul de afaceri Ioan Zapodeanu a dat declarații în dosar (Foto: Ziarul de Iași)

Totul a ieșit la iveală acum câteva săptâmâni, când procurorii de la DIICOT Iași au trimis în judecată o femeie din Iași acuzată că, în ultimii ani, a racolat și protejat mai multe escorte de lux. Nicoleta Ramona Moroșanu este acuzată de trafic de minori, ea fiind în vizorul oamenilor legii de nu mai puțin de patru ani.

Printre prostituatele controlate de Moroșanu s-ar fi numărat, încă din 2011, și Iolanda. Adolescenta avea doar 13 ani la acel moment și, potrivit rechizitoriului obținut de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, ar fi întreținut raporturi sexuale cu mai multe persoane cunoscute din Iași.

„Cel care plătea contravaloarea acestor raporturi sexuale era martorul Zapodeanu Ioan. Acesta plătea sume cuprinse între 300 și 700 de lei pentru fiecare fată, pentru ca acestea să întrețină raporturi sexuale cu clienții care erau la masă. Actele sexuale se consumau în unități hoteliere”, se arată în rechizitoriul DIICOT.

Implicarea Cordunenilor

Iolanda nu a fost singura prostituată implicată în acest dosar. O altă prostituată era Adriana, care a început să-și vândă trupul pe când era elevă în clasa a XII-a lea un liceu din Iași. (Super oferta de angajare)

La audieri, Adriana a dezvăluit că matroana sa i-ar fi spus că se prostituează sub protecția clanului Corduneanu. Bogdănel Corduneanu, fratele lui Costel, capul clanului, a și fost, de altfel, interceptat în acest dosar, potrivit surselor CANCAN.RO. (NU RATA, AICI: E FRATRICID ÎN INTERIORUL CELUI MAI TEMUT CLAN DIN MOLDOVA)

Adriana a mai povestit că a participat la orgii sexuale organizate, în zona de agrement Ciric, de către Zapodeanu. De menționat că, potrivit unor surse judiciare, latifundiarul ar fi fost ajutat de un patron al unui studio de videochat în organizarea petrecerilor demne de Playboy. Costin Bodea a fost și el audiat ca martor în acest dosar, la fel cum a fost avocatul Alexandru Tudor Bernic din Iași.

“Suntem patru și două dansatoare… e surpriză pentru moș”

Fetele audiate au mai povestit că Ioan Zapodeanu era foarte darnic cu ele, el oferindu-le bani, uneori, pentru simpla prezență la petrecerile care se organizau pentru el. (VEZI ȘI: NUNTĂ DE MILIONARI LA „CASTEL”, ÎN IAŞI. ANDRA ŞI BRENCIU AU ÎNCINS ATMOSFERA)

În alte dăți, la chefuri erau aduse și dansatoare de muzică arăbească, care îi dansau lui „nea Ion”, mai reiese din interceptări. „Nu suntem doar noi două, suntem patru și două dansatoare… e surpriză pentru moș (…) Să îl facă pe nea Ion să ne dea toți banii”, e doar unul dintre mesajele interceptate de DIICOT în acest dosar.

Zapodeanu ar fi dat doar declarații „lapidare și sterile” la dosar

Un alt VIP din dosar, interceptat de anchetatori, este un cetățean italian, patron al unui club, despre care prostituatele bârfeau că ar chema câte trei fete pe zi pentru a-i face sex oral, pentru fiecare prestație plătind câte 50 de euro. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!)

Despre Zapodeanu, procurorii susțin că atunci când l-au chemat la audieri a manifestat „reticență”, oferind declarații „lapidare și sterile”. (CITEȘTE AICI: MĂRTURII DIN „IADUL” CORDUNENILOR! CALVARUL UNUI ROMÂN AFLAT ÎN PROGRAMUL DE PROTECȚIE A MARTORILOR)

Cine este Ioan Zapodeanu

Ioan Zapodeanu este unul dintre cei mai bogați oameni din România, topurile de specialitate estimându-i averea, în anii trecuți, la aproximativ 40 de milioane de euro. Banii i-au adus o influență sporită în Iași, el fiind în relații cordiale cu nenumărați oameni din mediul de afaceri, din politică sau administrație.

În trecut, el a fost printre finanțatorii echipei de fotbal din localitate.

Zapodeanu este și judecat într-un dosar penal, el fiind acuzat că ar fi fost beneficiarul unei retrocedări ilegale din care ar fi beneficiat de peste 1,5 milioane de euro. (Cât câștigi dacă faci videochat?)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...