Două familii putred de bogate s-au unit, la Iaşi, în urma unei nunţi ca-n filme, cu politicieni şi afacerişti. De la marea petrecere nu au lipsit nici vedetele de primă mână. Andra şi Brenciu au făcut super show. Cei doi juraţi de la „Românii au talent” şi „Vocea României” au încins atmosfera, weekendul trecut, la nunta Mariei cu Robert Holicov Rădeanu. Cei doi tineri au spus "Da" în faţa ofiţerului de stare civilă încă de anul trecut, însă au aşteptat un an pentru a organiza şi petrecerea, care s-a dovedit a fi una de pomină. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are detalii şi imagini incendiare. (VEZI ŞI: Nuntă la înălţime, în stil James Bond, pe Valea Sohodolului. Mirii şi fotograful şi-au riscat viaţa pentru cele mai spectaculoase poze. "Cel mai frică mi-a fost în primii doi metri")

Nunta a avut loc la restaurantul „La Castel”, administrat chiar de Robert Holicov Rădeanu şi care, anual, aduce în buzunarele familiei Rădeanu de la Iaşi în jur de trei milioane de euro. Surse din lumea mondenă au dezvăluit pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, că nunta celor doi tineri, care de câteva luni sunt şi părinţi, a fost una ca-n poveşti. Mâncărurile şi băuturile cele mai fine, dar şi decoraţiunile scumpe i-au impresionat pe invitaţi. (CITEŞTE ŞI: Nuntă de coşmar pentru doi tineri. Au ajuns la salonul unde era programată petrecerea şi...)

Naşi de cununie au fost Constantin şi Alexandra Adăscăliţei, primul dintre ei fiul fostului parlamentar şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, Constantin Adăscăliţei. De altfel, pe lista invitaţilor s-a aflat şi fostul preşedinte al CJ, Cristian Adomniţei, dar şi alţi politicieni de marcă din Iaşi.

Sutele de invitaţi au dansat pe muzica lui Horia Brenciu, a Andrei, dar şi pe sârbele şi horele cântăreţei de muzică populară Vasilica Tătaru. (VEZI ŞI: Culmea nunţii la români. Să vină mascaţii şi să aresteze mirii pentru proxenetism!)

Nu au lipsit de la nuntă nici dezvoltatori imobiliari din Iaşi, dar nici afacerişti din domeniul agricol. Familia Rădeanu de la Iaşi, al cărui cap este Constantin, are mai multe afaceri în domeniul imobiliar din Iaşi, fiind considerată una dintre cele mai avute din Moldova. Nici socrii mici, familia Holicov, nu se pot plânge că o duc rău, strângând o avere din afacerile din agricultură. (NU RATA, AICI: Ana Maria Barnoschi, cerută de soţie la nunta Crinei Abrudan! Momentul a fost filmat şi a devenit viral)

CRISTI SANDU

Citeste despre:nunta milionari iasi, robert holicov radeanu, restaurantul la castel, andra, brenciu, vasilica tataru, cristian adomnitei, adascalitei


Share On Facebook