Vasilică Ceterașu, dezvăluiri despre viața intimă: “Am făcut sex în mașină”! Ce “a mai bifat” în pat soțul artistei Amalia Ursu | VIDEO

Publicat: 11/09/2020 | 15:40

Artistul de muzică populară Vasilică Ceterașu a făcut dezvăluiri despre viața intimă. “Am făcut sex în mașină”, a povestit solistul într-un nou episod de vlog urcat pe canalul său de YouTube. El și frumoasa lui soție, Amalia Ursu, au o fetiță împreună. Selena Vanessa va împlini patru anișori pe 21 noiembrie.

Citește și: Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția cu câți bărbați s-a iubit înaintea lui. Răspunsul ei l-a uluit

Vasilică Ceterașu, dezvăluiri despre viața intimă: “Am făcut sex în mașină”

Îndrăgitul cântăreț din Maramureș este fericitul proprietar al unui BMW i8, al cărui preț de pornire este de 138.000 euro. Vasilică Ceterașu a mers tocmai la reprezentanța BMW din Viena ca să își cumpere superba bijuterie pe patru roți, relatează jurnaliștii de la starpopular.ro. De altfel, artistul are această pasiune pentru mașini de când era mic… în copilărie s-a fotografiat lângă o Dacie care este simbolul calității și performanței pentru mulți dintre români. În plus, în unele dintre melodiile pe care le cântă alături de superba lui soție, el face aluzii la autoturisme: “Au, bade, să-ți cadă roata”.

Recent, în cadrul unui test de sinceritate realizat în timpul unui episod de vlog, Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu au dezvăluit că s-au iubit într-una dintre mașinile pe care le-au avut.

“Am făcut sex în mașină”, a spus cântărețul. Pe starpopular.ro, puteți afla ce “a mai bifat” în pat soțul artistei Amalia Ursu. Pe filmarea de mai jos, descoperiți că cei doi și-au spus prima dată “Te iubesc” tot în timp ce se aflau într-un autoturism și că artistul a promovat examenul de bacalaureat cu media generală 7.90.

Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu s-au cunoscut în 2001

“Ne-am cunsocut la o nuntă, eu aşa ştiu. Acum poate el are o altă variantă. (…). El are studii în domeniu, are facultate, conservator, eu am făcut inginerie mecanică. Ş-a mai cuminţit acum, nu e uşă de biserică”, a declarat Amalia Ursu în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Amalia și Vasilică Ceterașu, nuntă mare care a ținut trei zile și trei nopți

Vasilică Ceteraşu, pe numele din buletin Vasilică Gojda, a devenit celebru în România fiind interpret de muzică populară și prin felul original în care mânuiește vioara în orice fel de condiții, fie pe scenă în cele mai ciudate moduri, fie că a făcut-o la 3.000 de metri înălțime. Vasilică şi-a unit destinul cu Amalia în 2016, iar printre cele trei perechi de nași se numără și celebrul Nea Mărin alături de soția lui, Mioara. Mult așteptatul eveniment la care au participat 1.500 de invitați și numeroase vedete din showbiz a avut loc în comuna Oncești, locul natal al ceterașului. Amalia Ursu a născut primul copil al cuplului pe 21 noiembrie 2016. Micuţa a primit numele Selena Vanessa.