Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția cu câți bărbați s-a iubit înaintea lui. Răspunsul ei l-a uluit

Publicat: 07/11/2019 | 12:51
Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția cu câți bărbați s-a iubit înaintea lui. Răspunsul ei l-a uluit

Într-o emisiune TV, acum câteva zile, artistul Vasilică Ceterașu i-a pus o întrebare ”delicată” soției sale, Amalia. Dar întrebarea nu a rămas fără răspuns, iar artistului nu i-a venit să creadă ce a auzit.

Amalia nu s-a simțit ”pusă la zid” de întrebarea pe care i-a adresat-o soțul, ba chiar a răspuns cu detașare, aproape amuzată.  „(…) Am avut treaba la un proiect frumos, cu balet – vreau sa duc la un alt nivel; adica sa fie spectacol, show, gen: Michael Jackson din Oncesti – cu populara, cu taraf, cu band, cu regie, cu rock. (…) Am avut ceva indoieli, dar acum sunt sigur. (…) Cati au fost inainte, asta as vrea sa stiu. Am intrebat-o si a spus ca sunt primul si ultimul. Te mint eu?”, a mărturisit, ulterior, Vasilică Ceterașu, informează radiosimplu.ro.

”Eu nu am îndoieli asupra lui”

La rândul ei, Amalia a declarat că are încredere în Vasilică Ceterașu.

„Da, bineinteles, o sa fie un spectacol pentru toti oamenii, pentru tot tineretul. Incercam sa aducem traditia la un alt nivel, sa modernizam. (…) Da, eu sper ca e ultimul. Eu nu am indoieli asupra lui, eu nu m-am gandit sa-l duc niciodata la poligraf, eu cred in el”, a mărturisit Amalia Ursu, conform sursei precizate mai sus.