Acasă » Exclusiv » Vedeta de la Antenă, căsătorită, s-a lăsat ”agățată” de un IT-ist din Miami și l-a jumulit de 5.000 de euro: ”E o prădătoare profesionistă!” + Cum i-a cunoscut soțul

Vedeta de la Antenă, căsătorită, s-a lăsat ”agățată” de un IT-ist din Miami și l-a jumulit de 5.000 de euro: ”E o prădătoare profesionistă!” + Cum i-a cunoscut soțul

De: Mihai Popa 17/11/2022 | 23:40

„The Tinder Swindler” există și în viața reală, iar situația devine mult mai interesantă când personajul principal este vedetă și apare în fiecare zi pe sticlă. Ce ar mai fi să vă spunem că prezentatoarea de la Antene ar fi prejudiciat un IT-ist din Miami de peste 5.000 $ în doar trei săptămâni, cât străinul a fost amăgit de farmecele blondinei?! CANCAN.RO vă prezintă o poveste dincolo de limitele imaginabilului. Protagoniștii sunt Carlos Pena, columbian stabilit în Miami, și Ramona Ilie, moderatoare de emisiuni mondene la Antena Stars. El, singur și dornic de afecțiune feminină, mână largă și ușor credul, după cum o recunoaște. Ea, un pic mai mult măritată și cu un plan bine pus la punct în interacțiunea cu iubărețul de peste ocean.

Sumarul poveștii este următorul: Carlos a poposit timp de aproape o lună pe plaiuri românești, în căutare de senzații tari. Când cauți, găsești, doar că uneori costă. Domnul Pena și-a instalat Tinder pe telefon, doar doar îi va fi surâs norocul.

După mult swipe, iată că se întrezărește o blondă de 25 de ani, pe nume Sara, studentă la economie, rezidentă în afara Bucureștiului, cu marele vis de a lucra la Parlamentul Uniunii Europene.

În spatele profilului cu numele Sara se ascundea nimeni alta decât Ramona, prezentatoarea de la Stars, care i-a cam picat cu tronc IT-ustului cu dare de mână din Miami. Ce a urmat este absolut uluitor!

Carlos Pena a reușit să se imortalizeze alături de „Sara”, la ultima cină servită împreună (Sursă Foto: Arhivă personală)

Carlos plătea 400 de lei la taxi. Sau taxa de ieșit în oraș!

După un schimb mai amplu de mesaje, Carlos și Ramona au ieșit la cină. El, deja îndrăgostit, ea cu țelul bine stabilit, de a scoate maximum de pe urma interacțiunii cu străinul. Pe tot parcursul meselor la care cei doi s-au perindat, moderatoarea de la Stars s-a dat drept altă persoană.

Îi îndruga în lună și în stele interlocutorului că locuiește departe de București, că o lasă tatăl la facultate, iar pentru a ieși la restaurant era nevoie de taxi plătit. Carlos, neavând coordonate geografice exacte, era de acord să plătească 400 de lei transportul blondinei. Ulterior, când a gândit-o la rece, columbianul a realizat că aceea era de fapt suma achitată ca femeia să iasă cu el la masă. Practic, taxa de însoțitor.

Zilele au trecut, restaurantele scumpe se succedau, iar gentilomul Carlos a decis să cumpere un parfum pentru „aleasa” lui, „Sara”. Românca, ofuscată, mai să îi dea cu licoarea în cap, pe motiv că nu a fost consultată cu privire la achiziția de care Carlos era mândru nevoie mare. A trecut și acest episod, cuceritoarea a acceptat cadoul, mai ales că totul se întâmpla în localurile exclusiviste pe care prezentatoarea le alegea. Că era „LOFT”, „Caju” sau „Bistrot Francais”, Ramona mânca tot, fără să plătească.

Drept mărturie stau declarațiile lui Carlos Pena, oferite în cadrul unui interviu CANCAN EXCLUSIV: „Primul lucru pe care mi l-a cerut, înainte de prima cină, a zis că locuiește departe, dacă aș putea să îi plătesc cursa de taxi. Mi-a trimis o captură de ecran cu locul în care locuiește, că Uber nu ajunge până acolo, că trebuie să fie plata făcută cash. Am zis că e ok și plătesc.

Dar de fiecare dată când ieșeam la cină, îi dădeam câte 400 de lei pentru taxi. Iar acum că am ajuns să o cunosc, nici măcar nu mai cred că trăiește în afara orașului. Practic, îi plăteam o sumă ca să iasă cu mine la cină, ceea ce mă face să mă simt ridicol.

A doua oară când am ieșit la cină, e normal pentru un bărbat să dea un cadou unei femei, dacă o găsește atractivă pe femeia respectivă. I-am cumpărat un parfum de la un mall și mi-a zis că ar fi trebuit să o întreb ce să îi iau cadou, pentru că ea nu se dă cu parfumul respectiv, că are doar anumite parfumuri!”, a dezvăluit „păgubitul”.

( NU RATA: RAMONA ILIE, PREZENTATOAREA ANTENA STARS, SE MARITĂ! CUM ARATĂ ROCHIA DE MIREASĂ )

Cel mai scump pupic pe gât a costat 5.000$

S-a trecut la nivelul următor, când Ramona și-a dat seama că telefonul său avea răni serioase de folosire. Până la urmă este obiectul muncii, cu ce altceva să îți faci poze pentru Tinder? „Sara” a indicat crăpătura de pe camera de filmat, timp în care Carlos a înțeles instant mesajul. Trebuie să cumpere un nou device mobil. A intrat pe internet și a comandat ultimul model de iPhone pentru femeia pe care voia să o cucerească. Telefonul de 1400$ a ajuns la prezentatoare, care i-a mulțumit plătitorului ca un copil fericit.

Nimic mai mult, căci nici el, nici ea, nu au dat semne de apropiere. Până într-o seară, când anturajul Ramonei ar fi ieșit pe banii lui Carlos la GAIA. Party de Halloween, prietenii blondei au ieșit să se distreze costumați. Ramona a fost și ea costumată în „Sara”, dragostea vieții columbianului. Noaptea de petrecere i-a scos din buzunar IT-istului nu mai puțin de 3000 de lei.

Carlos a plătit 3000 de lei pentru „Sara” și prietenii ei, adunați la GAIA de Halloween (Foto: Athivă personală)

Dar nu a plecat cu mâna goală din club, pentru că aceea a fost seara când a reușit să o sărute pe gât pe femeia care îi furase mințile. Din nou, niciunul dintre ei nu a continuat gesturile tandre, chiar dacă cererile prezentatoarei de la Stars s-au majorat. Povestea se complică atât de tare, încât studenta „Sara” organiza, în scenariile blondinei, petrecerea bobocilor de la facultatea de economie. Mama „Sarei” i-ar fi cumpărat fetei de 25 de ani o rochie pentru bal, însă peisajul nu era complet. Parcă lipsea o geantă.

Carlos a fost omul potrivit la locul potrivit, n-a putut să își vadă „studenta” fără posibilități cum suferă, așa că a intrat pe Farfetch și a comandat o mini-poșetă Jacquemus, de peste 800€. Ironia face că Ramona a folosit accesoriul scump pe covorul roșu al unui eveniment monden, lucru care l-a înfuriat serios pe cel ce a plătit.

( CITEȘTE ȘI: ULTIMA ESCROCHERIE DE PE INSTAGRAM: VICTIMELE SUNT “MOMITE” CU 500 DE EURO )

„Semnalul de alarmă a fost atunci când mi-a cerut cadouri!”

Din nou, întărim povestea cu discursul celui ce se presupune a fi fost prejudiciat: „Mi-a arătat că are o crăpătură pe geamul camerei de la telefon, și m-a întrebat dacă aș putea să îi cumpăr un nou telefon. Am fost surprins, dar am fost de-acord, am luat telefonul meu, mi-a arătat pe ce site să intru, site românesc, apoi i-am cumpărat un telefon care să-i fie trimis prin poștă. I-am cumpărat telefonul cât eram la cină! Nu i-am cerut să meargă cu mine în cameră sau ceva de genul ăsta, era foarte fericită să primească telefonul!

I-am cumpărat o poșetă următoarea dată când am ieșit la cină la restaurant, era la restaurantul unde a recunoscut-o hostessa. A fost amuzant, pentru că  semnalul de alarmă a fost atunci când mi-a cerut cadouri, a fost stupid din partea mea să fac asta, oricum. Dar am zis că dacă merge relația, bine, dacă nu, asta e, măcar m-am distrat în Europa, am fost la niște restaurante drăguțe, am făcut practic un tur al Bucureștiului.

La acel restaurant, hostessa, după ce ne-a văzut trecând pe lângă ea, mi-a făcut cu ochiul și m-a felicitat, era foarte fericită pentru mine, că am prins o fată bună. În aceeași seară, mi-a spus că studenții la ea la universitate organizează o petrecere pentru noii studenți. A zis că este ultimul ei an la universitate, este responsabilă pentru organizarea petrecerii.

Carlos Pena a prezentat dovada plății pentru poșeta Jacquemus, purtată de Ramona Ilie pe covorul roșu

Mi-a mai spus că mama ei i-ar fi cumpărat deja o rochie foarte frumoasă, așa că nu a mai putut să își roage mama să îi cumpere o poșetă. Așa că m-a rugat să îi cumpăr eu o poșetă, ca să poată merge la petrecerea organizată pentru studenți. La acel moment am ezitat, mi-a zis că e OK dacă nu vreau să i-o cumpăr, făcea să pară că se simte vinovată pe interior.

Ca un fraier, i-am cumpărat poșeta ca și cum nu ar fi fost mare lucru. Apoi am intrat iarăși pe un website de pe telefonul meu, am comandat poșeta, pe care a primit-o prin curier o săptămână mai târziu. Când am găsit-o pe social media, într-una dintre cele mai recente postări, ea este pozată pe un covor roșu, la un eveniment și are poșeta pe care eu i-am cumpărat-o.

M-am simțit ridicol să cumpăr cuiva o poșetă pe care ulterior să o poarte la un eveniment cu celebrități. În cea mai recentă postare, scrie ceva de genul «Ramona este plină de secrete, ce face cu viața ei personală?», ea ținând în mână aceeași poșetă, din nou!”, a declarat columbianul în interviul CANCAN EXCLUSIV.

( ACCESEAZĂ INTERVIUL INTEGRAL: Vedeta de la Antenă, căsătorită, s-a lăsat ”agățată” de un IT-ist din Miami și l-a jumulit de 5.000 de euro: ”E o prădătoare profesionistă!” + Cum i-a cunoscut soțul )

„Am vrut să iau un avion, să vin în România, să îi sparg fața și să îi rup coastele!”

Apogeul a fost atins când Ramona, femeie căsătorită, l-a scos pe rezidentul din Miami la masă cu soțul pe care l-a prezentat drept cel mai bun prieten. Carlos nu a realizat pe moment ce se întâmplă cu adevărat, dar a înțeles pe deplin situația când s-a întors în America și a descoperit cine este cu adevărat „Sara”, femeia căreia îi făcea curte. Dezamăgirea l-a cuprins pe trădatul în dragoste, la pachet cu un val de furie.

Carlos Pena a aflat tocmai la întoarcerea în America cine este cu adevărat femeia de care s-a îndrăgostit (Foto: Arhivă personală)

„Cum m-am simțit? Am vrut să iau un avion, să vin în România, să îi sparg fața și să îi rup coastele. M-am simțit complet enervat. E una să fraierești pe cineva, alta e să ai o înșelăciune coordonată, este oribil! Nu sunt o persoană nervoasă, dar m-am separat de poveste, este de necrezut. Mă simt fraierit pentru că am avut dorința că poate s-ar fi întâmplat mai mult, așa că am lăsat totul să se întâmple. Dar la acel nivel de coordonare a înșelăciunii, sincer, încă procesez asta.

Este o prădătoare profesionistă. Sunt sigur că face asta în mod regulat, profilul ei de Skype este acolo, setat să găsească turiști. Totul este coordonat, totul este planificat, soțul ei stătea și se uita cum mă comport romantic cu soția lui, pentru un beneficiu financiar. Toți prietenii lor o strigau Sara, deci este un plan coordonat. Este foarte relaxată, are deja toate răspunsurile pregătite pentru orice, a făcut asta în repetate rânduri. Și o să o facă din nou, dacă nu este prinsă și oprită!”, a conchis Carlos Pena.

( VEZI ȘI: NAȘUL A PRIMIT UN NOU MANDAT DE ARESTARE! AVEM TOATĂ POVESTEA. DOSARUL DE TRAFIC DE DROGURI FACE RAVAGII ÎN FAMILIA ADELINEI PESTRIȚU! )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Mihai Popa este un entuziast reporter al departamentului EXCLUSIV din cadrul publicației CANCAN.RO. A studiat tainele jurnalismului monden îndeaproape, având la activ o multitudine de materiale picante, redactate cu brio!
Parteneri
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani și s-a lăsat de sport
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Vedeta din România care a ajuns sub pământ, în mijlocul Bucureștiului. „Instinctul animalic cu niște limite este extrem de prețios”
Vedeta din România care a ajuns sub pământ, în mijlocul Bucureștiului. „Instinctul animalic cu niște...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Floarea care își deschide petalele o dată la 10 ani. I se mai spune și “florea-cadavru” din cauza mirosului. Puțini știu de ea
Floarea care își deschide petalele o dată la 10 ani. I se mai spune și...
Satul din România de care s-a ales praful. Casele au fost abandonate, aici mai trăiește un singur român
Satul din România de care s-a ales praful. Casele au fost abandonate, aici mai trăiește...
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE MOBILE. Ordinul de la UE a devenit deja OBLIGATORIU
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE MOBILE. Ordinul de la UE a devenit deja...
Alina Sorescu a RĂBUFNIT după ce a văzut imaginile cu Alex Ciucu și amanta. Sunt împreună de 11 ani. Culmea, după ce a  fost prins cu mâța-n sac, Ciucu dă vina tot pe artistă
Alina Sorescu a RĂBUFNIT după ce a văzut imaginile cu Alex Ciucu și amanta. Sunt...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte de Paște
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte...
Oana Roman, gest emoționant de ziua Mioarei Roman. „Te iubesc, mamă”
Oana Roman, gest emoționant de ziua Mioarei Roman. „Te iubesc, mamă”
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii Europene
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii...
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică de moarte”
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică...
Sfatul zilei de duminică, 21 aprilie 2024. Bani pentru Săgetător
Sfatul zilei de duminică, 21 aprilie 2024. Bani pentru Săgetător
Leguma pe care e bine să o mănânci zilnic. E plină de vitamine, e una dintre cele mai sănătoase, încetinește îmbătrânirea, dar românii o evită
Leguma pe care e bine să o mănânci zilnic. E plină de vitamine, e una...